Czy ktos wie czy gotowe na wszystko wyszly na DVD??? Niby cos jest w tym necie ale nie chce sie otworzyc strona?! Moze wiecie cos na ten temat??? POZDRO.
na jesien?????????? :((( a mialo byc tak pieknie... juz sobie wyobrazalam wakacje z desperate.... a tu jednym słowem: gówno :/
To samo z Lostem, napisanie jakiegoś listu z zażaleniem do Imperialu nie jest jakimś głupim pomysłem. Jak oni traktują klientów, opóźniać premiere co chwile, teraz opóźnienie wynosi już rok!! To samo z ceną, z każdym oddaleniem premiery ma być coraz wyższa.
Ja osobiście kupiłem już sobie LOSTa i DH w USA, ale chetnie podpisał bym się pod takim listem, bo co z osobami które nie mają takiej możliwości bądź nie znają angielskiego.
mój kumpel znalazł jakas strone na ktorej pierwszy sezon mozna kupic za niecałe 170 zł, ale teraz wam nie powiem jaka to strona, bo nie wiem :P
wiesz chyba też ją gdzieś widziałam, ale pisało tam: PREMIERA: 24.04.06 (mieli chyba jakies stare zdanie)
i o ile dobrze pamietam to pisalo tam jakos tak: jezeli dystrybutor wcześniej udostępni nam płyty wcześniej - wyślemy je wcześniej
więc i tak chyba wszystko zalezy od imperialu
chociaz moglam pomylic strony (i bardzo bym chciala zebym sie mylila i zeby juz sprzedawali :))
Po co Wam DVD skoro każdy odcinek i napisy można ściągnać w necie? ;P Macie rację... też chciałabym obejrzeć oryginalne, legalne desperatki świetnej jakości w firmowym opakowaniu na kinie domowym... hmmm... wakacje z taką perspektywą to marzenia - zbyt piękne, aby były możliwe ;)