PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117705
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Witam. Poszukuję odcinka, w którym któraś z deperatek zastała swojego bratanka/kuzyna czy kogoś tam w łóżku z drugą. Taki śmieszny dialog tam był. I tam była chyba Susan, Katherine i ten młody chłopak. Na końcu tej sceny było podsumowanie: A teraz idę kupić nową pościel (czy coś podobnego).
Proszę o pomoc i pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
crazYboY50007

aha, i jeszcze odcinka jak Gaby była u Susan i do Susan przyszedł Bob i szukał Lee i coś tam opowiadał a Gaby się tak śmiała ;D

crazYboY50007

Pierwszy odcinek to 4x11 (Sezon 4 odcinek 11) kiedy to Tim Bremmer, kuzyn Susan, przyjechał na Wisteria Lane i przespał się drugi raz z Katherine Mayfair.

Druga odpowiedź to epizod 5x11 (Sezon 5 odcinek 11) w którym Bob powiedział, że Lee gdy jest pijany, zalicza wszystko co ma puls i zarost. Gabi sądziła, że Lee przespał się z Susan i dlatego się szyderczo zaśmiała.

Nie ma za co.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

michu1945 jesteś zajebisty! Dzieeeki!

michu1945

Ja także mam pytanie odnośnie scen z odcinków:
1. Susan wychodzi wyrzucić śmieci i przez przypadek ( jak to z Susan..:))wpada jej do kosza bułka,którą jadła. Mayer wyciąga ją z powrotem i ktoś wtedy podchodzi (nie mam pojęcia kto) i wywiązuje się małe nieporozumienie i śmieszny dialog, z tego co pamiętam.... :)

2. Susan chce nagrać rozmowę z Eddie, dokładnie przyznanie się Britt,że to ona podpaliła jej dom....

Wiecie może które to odcinki??

kanonierka

Kanonierko.

Pierwsza odpowiedź to sezon 5 odcinek 19: retrospekcja Susan na temat Edie, jak się po raz pierwszy poznały.

Druga to sezon 2 odcinek 22.

michu1945

Dzieki wielkie!!!

ocenił(a) serial na 10
kanonierka

michu1945 kurdę, szacun. Skąd Ty to wszystko wiesz?! Znasz wszystko na pamięć? :O

crazYboY50007

Wikipedia (praca własna; hasło "Gotowe na wszystko") + cały serial na dysku przenośnym przez co nie mam płyt DVD i ich nie niszczę ciągłym odtwarzaniem, czynią cuda.