Co waszym zdaniem ukrywa Orson.Bo według mnie on zabija swoje żony.Ale nie wim dlaczego.
myśle,że matka Orsona zabiła Monique a Orson krył matkę. Nie sądzę aby on to zrobił bo to by było zbyt proste. Pomyślcie o porzednich seriach-zawsze to co na poczatku było oczywiste na końcu okazywało się czymś odwrotnym. Pozdrawiam fanów serialu:)))
Tak . Ale gdy Daniell próbowała się zabić i gdy byli w szpitalu Anndrew coś powiedział o samobujstwach. I jak Orson zareagował.
Właśnie.. Odcinek 15. wyjaśnia wszystko. Właśnie skończyłem oglądać. Musze przyznać ze dużo bardziej mnie poruszył niz 7. Niestety uwazam ze juz nie rozwiną watku Bree, teraz scenarzysci bardziej skupia sie na Susan. Szkoda bo Bree to moja ulubiona Desperatka...
Zgadza sie to matka Orsona zabiła Moniqe polie, zreszta nie tylko nia, mysle ze 3 seria zaskoczy wszystkich...oj duzo bedzie sie dzialio...skąd wiem...oglądałem:)hehehe
No i miałam rację:)))))mataka Orsona zabijała. Ciesze się,że nie uśmiercili Orsona bo strasznie go polubiłam i uważam,iż świetnie się wpasował w klimat desperatek. Za to jak widzę (i słyszę) Iana to bolą mnie zęby....Chociaż domyślam się że kazdy ma swoje zdanie i pewnie niektórzy go lubią.Tak czy siak już nie mogę się doczekać co będzie dalej:))
Zabili Orsona?????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????