Może mi ktoś powiedzieć czy Gaby rozwiedzie sie z Carlosem?? Jak na razie oni nawzajem sobie utrudniają życie,ale się dalej sie kochaja.Zejdą się??
w 3 serii sie rozwioda ale jak dla mnie oni powinni byc razem i moze sie znow zejda, mam taka nadzieje
Crazy6 ma rację. I ja też chcę, żeby znowu się zeszli:) Bo Gabi dalej go kocha, ale chce zapomnieć (i do tego robiła wszystko, żeby go zranić), a Carlos dalej ją kocha, ale już przestał walczyć, dał sobie z nia spokój. Ale to nie byłyby Gotowe na wszystko, żeby coś się jeszcze między nimi nie zdarzyło :) Po prostu do siebie pasują
Tak, niestety się rozwiedli...a szkoda bo pasują do siebie. Mam nadzieję że się zejdą i będą mieli dziecko. Z dzieckiem bedzie bardzo ciekawie :D
pasuja do siebie???no pewnie ze nie gdyby nie jego pieniadze juz dawno by dala sobie z nim spokoj!!!mam nadzieje ze juz nie beda razem,bo wogole nie pasuja do siebie on taki stary zarosniety gruby
Zupełnie się nie zgodzę z oskaa1989.Owszem Gabi wyszła za Carlosa dla pieniędzy.Myślała,że go nie kocha,zdradzała go.Jednak później zrozumiała,że to miłość jej życia. Carlos ją zdradził, jej duma została urażona. Zawzięła sie i robi wszystko aby go zranić, ale dalej go kocha. Zresztą oni obydwoje są nieźli. Kombinują,kręcą,a nie moga się sami przed sobą przyznac ze się kochają. Moje ulubione postacie w serialu.!Obydwoje jeszcze coś wymyslą i sie zejdą(mam nadzieje):)
czy ja wiem czy go kocha...jednak zaproponowala Johnowi związek!chciala z nim byc i watpie ze zrobila to tylko po to zeby sie odgryzc Carlosowi