PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117705
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

kiedy 8 sezon zostanie wydany w Polsce na DVD?

Marika

Właściwie, to... już powinno być. Finał 8. sezonu "Dr. House" miał amerykańską premierę 21 maja 2012 roku a "Gotowych...", 13 maja. House już ma pakiet 8 sezonów w sprzedaży w Empiku a "Gotowe..." nie. Polski wydawca DH jest leniwy?

Konkretnej daty nie mogę podać, ale jeśli ktoś wie to PROSZĘ niech tu napisze.

michu1945

Czy to możliwe by premiera DVD w Polsce miała coś wspólnego z emisją ósmego sezonu na Fox Life? Z tego co obiło mi się o uszy, stacja ta wkrótce ma dobić do ostatniego odcinka więc... może wtedy coś się ruszy z wydawnictwem?

Marika

Jeśli ktoś jest zainteresowany, to u nas premiera ósmego sezonu planowana jest na luty. Info z empiku.

michu1945

Gdzie znalazłeś taką informację, michu1945? Jakiś link?

Marika

Info z empiku. 22 551 33 99

michu1945

;) Dzięki za info!

Marika

Wysyłając podobne zapytanie do EMPiKa otrzymałam następującą odpowiedź: "Z przykrością muszę poinformować, że w chwili obecnej wybrany przez Panią produkt nie jest dostępny. Niestety, w chwili obecnej nie jestem w stanie podać Pani przybliżonej
daty pojawienia się produktu, którym jest Pani zainteresowana." Teoria o lutym chyba więc upada...?

ocenił(a) serial na 9
Marika

pisalem do cdprojekt jakis czas temu i podali informacje, ze sezon 8. na dvd ma ukazac sie na poczatku marca 2013.

dawidzadlo

Dzięki za informację dobry człowieku!

Marika

Jeszcze jedno potwierdzenie informacji dot. marca tego roku. Tym razem sama napisałam do CDP i otrzymałam następującą odpowiedź: "Witam, Ósmy, ostatni sezon tego serialu wydamy w pierwszej połowie marca.". Nie pozostaje nam zatem nic innego jak wykazać cierpliwość przez niemal dwa kolejne miesiące ;)

Marika

8 sezon od 8.03.2013 -
http://www.cdprojekt.pl/movie/660/Gotowe_na_wszystko_8

komsa13

Dzięki za czujność i linka, komsa13 :)

ocenił(a) serial na 10
Marika

Wiadomo kiedy będzie kolekcja 8 sezonów?

ocenił(a) serial na 9
Marika

JUŻ JEST!!! :)