Właściwie, to... już powinno być. Finał 8. sezonu "Dr. House" miał amerykańską premierę 21 maja 2012 roku a "Gotowych...", 13 maja. House już ma pakiet 8 sezonów w sprzedaży w Empiku a "Gotowe..." nie. Polski wydawca DH jest leniwy?
Konkretnej daty nie mogę podać, ale jeśli ktoś wie to PROSZĘ niech tu napisze.
Czy to możliwe by premiera DVD w Polsce miała coś wspólnego z emisją ósmego sezonu na Fox Life? Z tego co obiło mi się o uszy, stacja ta wkrótce ma dobić do ostatniego odcinka więc... może wtedy coś się ruszy z wydawnictwem?
Jeśli ktoś jest zainteresowany, to u nas premiera ósmego sezonu planowana jest na luty. Info z empiku.
Wysyłając podobne zapytanie do EMPiKa otrzymałam następującą odpowiedź: "Z przykrością muszę poinformować, że w chwili obecnej wybrany przez Panią produkt nie jest dostępny. Niestety, w chwili obecnej nie jestem w stanie podać Pani przybliżonej
daty pojawienia się produktu, którym jest Pani zainteresowana." Teoria o lutym chyba więc upada...?
pisalem do cdprojekt jakis czas temu i podali informacje, ze sezon 8. na dvd ma ukazac sie na poczatku marca 2013.
Jeszcze jedno potwierdzenie informacji dot. marca tego roku. Tym razem sama napisałam do CDP i otrzymałam następującą odpowiedź: "Witam, Ósmy, ostatni sezon tego serialu wydamy w pierwszej połowie marca.". Nie pozostaje nam zatem nic innego jak wykazać cierpliwość przez niemal dwa kolejne miesiące ;)