no więc: Betty szantażuje Bree, bo nie chce, żeby się ktoś dowiedział o jej synu. Szantażuje ją, bo dowiedziała się jej tajemnicy: Andrew potrącił matkę Carlosa Solis, a Bree to zatuszowała.
nie tylko potrącił, ale też zabił i zwiał z miejsca wypadku. powiedział o tym Bree i Rexowi, którzy postanowili otwarty samochód ktorym jeździł Andrew odstawić na ubogie przedmieścia i poczekać aż ktoś je ukradnie.
W sumie to jej nie zabił, bo kiedy ją potrącił, to ona wpadła w śpiączke, a kiedy sie z niej wybudziłą, to chciala pobiec Carlosowi powiedzieć z kim zdradza go Gabriell. A że niefortunnym trafem podłoga w szpitalu była świerzo umyta, starsza pani Solice (mówiąc brzydko :P ) wyrżnęła i bodajże spadła ze schodó i sie zabiła.
Pozdrawiam =)
dość niedawno zaczęłam oglądać Gotowe na wszystko więc też nie wiedziałam o co tu chodziło ^^' no, a teraz już wiem. Co z tego czy zabił czy nie... i tak Andrew jest the best ;)
wszystko w porzadku gdyby nie to że Betty powiedziała syn Bree potrącił Marte Huber......ciekawe cyzja pomyłka:p
Andrew the best??? To jest !@#$%^&* szantażuje swoja matkę! Robi wszystko, byle tylko się wściekła...
dziwne by było gdyby tak nie robił, skoro jego własna matka nie chce zaakceptować tego że jest inny.
żadnej pomyłki nie było. Betty wyraźnie powiedziała że Andrew potrącił i zabił Juanite Solis!! a nie żadną Marte Huber... źle usłyszałaś, to wszystko
:)
to ten drugi syn Betty -Mattew. zakochała się w nim Denise (córa Bree) i kiedy dowiedziałą się kogo ukrywa jej chłopak powiedziała że jej brat tez kogoś zabił. jej bląd