Ciekawi mnie jak uwarzacie? który seriali jest lepszy.Oba seriale są nadawane w tym samym czasie przez naszą telewizje.Jedynka chyba miała plan walki o widza puszczając o tej samej porze hit amerykańskiej stacji abc. Który zwycięży to pokaze czas.
ja nawet nie wiedzialem ze taki serial leci, tak jak juz kiedys pisalem ogladam tylko desperate housewives
Oba wciagające, intrygujące, ciekawe, jednak ja bardziej polubiłam losy bohaterów Lost
Obydwa są na swój spsób świetne.
Jako, że to dwa różne gatunki to ciężko je ze soba porownywac.. Zalezy co kto lubi, jak dla mnie obydwa pierwsza klasa :)
Szkoda tylko że coraz czesciej slyszy sie o klotniach miedzy "gotowymi na wszystko" i czarnych wizjach ze druga seria zakonczy ich losy...
A ja tam w życiu nie oglądałam LOST bo oglądam tylko Gotowe na wszystko. Ktoś tam mi kiedyś mówił że ten jakiś tam LOST to całkiem fany jest ale ja tam nie mogę sie oderwać od DH i przy tym pozostane heh :)
nie aż tak jak bezsensowne DH. Czyli "LOST" o wiele lepszy :P Objerzyj i przekonaj się :P
dla wielbicieli obu serialów i mających dostęp do stacji AXN: w czwartki oglądajcie Desperate Housewives, bo Lost leci codziennie na AXN o 22.45 (wczoraj oglądałem po raz pierwszy, nawet fajne)
oczywiście desperatki wygrywają!
ja już wcześniej lostów obejrzałam dwa odcinki na axn i mi się nie spodobały, więc jak zaczeli je nadawać na jedynce to nawet w przerwach nie oglądam
mnie ogólniw wkurza że fani losta tak się burzą, że na forum gotowych na wszystko, lost jest (czasmi) krytykowane (zwłaszcza przeze mnie)
pozdrawiam
Byłam tego lata w Wielkiej Brytanii i kiedy przeglądałam tamtejsze tabloidy zauważyłam, że całe Wyspy podniecają się dwoma serialami: LOSTem i Desperate Housewives. Dlatego bardzo się ucieszyłam, kiedy Polsat zaczął nadawać DH. Potem jedynka zaczęła nadawać LOST i od tego czasu przeżywam "nerwowe czwartki" oglądając pierwszy odcinek LOST a potem DH i przełączając na jedynkę w przerwach na reklamy i lotto. Na poczatku serial DH strasznie mnie wciągnął i uważałam go za lepszy niż LOST, ale muszę powiedzieć, że ostatnio mocno "przysiadł" i w mojej ocenie spadł do poziomu zwykłego serialu made in USA. Dzisiaj ostatecznie zrezygnowałam i włączyłam dopiero kiedy skończył się LOST. Treść odcinków doczytuję sobie na stronie ABC. :(
Ja mam też "nerwowe czwartki" bo zawsze Lost oglądam na żywo a po prostu DH nagrywam a potem oglądam jak sie Lost skończy.Moje nerwy polegaja na tym że obawiam sie że mi magnetowid siadzie i sie nie nagra:) LOST I DH są oba super!!!!!!!!Dobrze że Polsat powtarza DH w soboty ale szkoda że dopiero od niedawna
Ja ogladam to i to. "Gotowe..." naprzemiennie z drugim odcinkiem zagubionych. Co pięć minut POLSAT-TVP1-POLSAT-TVP1... i tak dalej... Nie widzę innego wyjścia... No chyba, że kupić seriale na DVD :)
Nikt z was mie posiada takiego przezytku jakim jest video?? Jeden mozna sobie nagrac i obejrzec pozniej. Nie wyobrażam sobie oglądania dwoch rzeczy naraz. Zwłaszcza Losta gdzie nigdy nie wiadomo w ktorej minucie coś się wydarzy znaczącego. DH też warto jednak ogladac od "deski do deski".
A co do mojego typu to DH oceniam na 10 a LOSTA na 10+, przy czym druga serie DH tez sklonny jestem ocenic na 10+, mowie wam Bree - rewelacja, ktos ogladal??
Mi jakoś DH nie przypadł do gustu :) Za to uwielbiam Lost i jest to chyba mój ulubiony serial :) Pozdrawiam.
Ja oglądam i LOST i DH na przemian :P Przyzwyczaiłam się już do klikania raz na to raz na to he :)
Jak dla mnie to mam pewne trudności ze ściągnięciem z neta odcinków obu seriali bądź też z nagraniem jednego i oglądnięciem w późniejszym czasie ... ale nie rozpisuję się jakie to okoliczności.
Jedno co teraz powiem to, że strasznie żałuje, ze trzeba czekać do jesieni na drugą część LOST & DH w TV ;(
Pozdrawiam =)
Szczerze mówiąc, na początku myślałam, że "Gotowe na wszystko" jest kolejnym głupim, amerykańskim serialem. Zdziwiło mnie, że dostał nagrodę Emmy. Zaczęłam oglądać, wciągnęło mnie i teraz jest pewna...
"GOTOWE NA WSZYSTKO" JEST LEPSZE OD "ZAGUBIONYCH"!
Oglądałam kilka odcinków "Lost" i nie powiem, że jest beznadziejny albo głupi, ale na pewno DH jest ciekawsze i fajniejsze.
Ja ogladam oba seriale, jeden z nich zawsze nagrywam. Oba mi się podobają, ale jednak jakbym miała wybierać jeden to byłyby to "Gotowe na wszystko". Pomimo tego, że w Lost gra słodziutki Sawyerek:-)
po pierwszej serii trudno byloby mi odpowiedziec na to pytanie, ale po 12 odcinkach drugich sezonow obydwoch seriali, zdecydowanie -Desperate housewives, odcinki sa naprawde swietne - wiele humoru, nowe zagadki, tajemnice, bohaterowie i oczywiscie moraly:)...serial tylko zyskuje podczas gdy lost, niestety ale traci...
ale jestem pewna, że gdyby zadać to pytanie na forum Losta to chyba on mialby przewage... ale to widadome ;]]]
DESPERATKI RULEZZZZZZZZZZZ ::):):))
Jak dla mnie LOST jest lepsze choc DH takze lubie. o co sie wyprawia u zagubionych jest jedna wielka tajemnica i najlepsze jest to ze jak juz mysliszze jedna sie rozwiazala to pojawia sie nastepna jeszcze bradziej niespodziewana. Chyba to jest powod tego ,ze to tak wciaga :)
W mojej klasie poprostu się podniecają Lostem. Nie wiem co oni widzą w tym serialu. Jestem zwolennikiem "Gotowych na wszystko" i tak pozostanie.
uwielbiam oba te sieriale dlatego musiałam coś wykombinować i co czwartek oglądałam u siebie Lost, a u rodziców na video nagrywałam Gotowe na wszystko:)
Łatwy wybór dla mnie. Lost !! Niestety fani Lost nie wchodzą na forum Gotowych na wszystko więc raczej mało będzie głosów na Lost... Forza LOST
Ja ogladalam DH jeszcze jak nie bylo "Zagubionych" i byl to moj ulubiony serial. Jednak zrezygnowalam z niego na rzecz LOST. Dlatego moja ocena jest obiektywna: LOST jest to zdecydowanie lepszy serial, na duzo wyzszym poziomie! Nie moge doczekac sie wrzesnia!!!!
A tak poza tym to strasznie brakuje mi LOST. Czwartkowe wieczory uprzyjemniam sobie DH, ale to juz nie to samo!!!
Do Cornelki.Tutaj jest pierwszy temat traktujący o tej "bitwie" i nie ma sensu zaczynać kolejnych.Wszystko zostało juz napisane!