PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117715
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Zapraszam na mój blog rozsrtrzygneimy w końcu czy DH czy też LOst

ocenił(a) serial na 10
Desperate

Wiesz, wystarczy spojrzeć na twój avatar aby zobaczyć, że wolisz Desperatki.

Po za tym jak można porównywać tak różne seriale jak Lost czy DH? Owszem, oba są bardzo orginalne, oba mają jakąś zagadkę - i na tym podobieństwa sie kończą. To jest jak pytanie "co lepsze - jabłko czy pomarańcza?" - cześć by powiedziała, że jabłko kto inny woli pomarańcze, inni lubią oba owoce inni niecierpią obu. Poza smakiem nie da się inaczej ocenić tych owoców. Lost jest serialem akcji, przygody, thillera i science-fiction ( albo fantasy? ciężko ocenić ), a DH są telenowelą, komedia, dramatem, kryminałem, moralitetem i można chyba dorzucić satyrę. Jedynym elementem, który można porównywać oba seriale są emocje, który wywołuje dany serial. Wszystko przy ocenie tych seriali zależy od gustu. A jak wiadomo, o gustach się nie dyskutuje.

I na koniec jedno - nie wiem jak jest za zagranicą, ale nie rozumiem dlaczego w Polsce istnieje taka wrogość między fanami "Zagubionych" i fanami "Gotowych na Wszystko'.

użytkownik usunięty
Gregory_4

Istnieje dlatego, że oba seriale były emitowane w tym samym czasie antenowym - w czwartki po 20. Tylko i wyłącznie dlatego.

ocenił(a) serial na 10
Desperate

Ja wiem dlaczego te seriale "rywalizuja"...
To niestety nie tylko w Polsce te dwa seriale sa rywalami... W stanach tez, a to dlatego ze stacja ABC zaczela emitowac obydwa seriale w tym samym czasie czyli we Wrzesniu 2004... Poza tym oba maja dosc "niespotykane" pomysly i maja oba "Flashbacks" (Chociaz mniej "przypominan" jest w DH to nadal duzo...) I jeszcze na dodatek sa to najpopularniejsze seriale na swiecie w tej chwili...
DLATEGO!