PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117711
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Gotowe na wszystko byłyby wysoko.... dlaczego nie ma już seriali w top? jest jakis osobny ranking seriali? jak nie to może zrobilibyście?
pozdrawiam

dzastonoga

no wlasnie??? czy ktorys z moderatorow moze to wyjasnic?

ocenił(a) serial na 7
sonko

poniewaz na top100 nie pojawiaja sie seriale i filmy telewizyjne; tylko produkcje kinowe.

ocenił(a) serial na 10
Xzar

jeszcze do niedawna były seriale w Top100. Pamiętam jak LOST był w pierwszej '10'.

dzastonoga

Nie ma seriali, bo ludzie(w tym ja) narzekali na to, że tasiemce zajmowały wysokie miejsca. Bo taka "Gorzka zemsta" nie powinna być porównywana do filmów, bo to przecież gówno jest. Nie mam nic przeciwko osobnemu rankingowi dla seriali, ale to już nie ode mnie zależy.
Pozdro

ocenił(a) serial na 4
Veda12

A czemu myślicie, że znalazł by się w TOP 100 FW - trochę pokory, dajcie serialowi rozkwitnąć na dobre.

opoz

bo widzimy jaką ocenę ma teraz ;]

ja też jestem za tym żeby był osobny ranking dla seriali ;]

ocenił(a) serial na 4
dzastonoga

No właśnie widzę, że po paru odcinkach dużo osób ślepo daję 10. No cóż, niektórzy nie mogą wyjść z podniety i czystego subiektywizmu.

opoz

niedlugo z rankingu wywalicie bajki?? wkońcu shrek też jest wysoko... aa i w takim razie może usuniecie jeszcze aktorów, którzy grają tylko w serialach?

Cały czas apeluje żebyście zrobili osobny ranking dla seriali!!

ocenił(a) serial na 4
dzastonoga

Ale mi to wisi, czy będzie ten TOP seriali czy nie. Mnie chodzi o brak obiektywizmu i tylko to. Dla mnie ten serial może być nawet na pierwszym miejscu w rankingu najlepszych filmów, ja i tak tymi rankingami się nie sugeruje przy oglądaniu.

opoz

Ludize nie oślpeli po paru odcinkach bo dużo osób go widizało już wcześniej i wyrobiło sobie wteyd opinie...i uważam ze serial jest naprawdę dobry....nareszcie coś fajnego a nie w kółko młodzież i ich problemy(Jezioro marzeń czy inne).

opoz

opoz: to oczywiste że oddając SWÓJ głos kierujemy się SUBIEKTYWIZMEM a nie obiektywizmem nie wiem czemu robisz zamieszanie, a serial jest naprwdę świetny jest w nim wszystko to czego widz oczekuje od filmu, najlepszy serial jaki kiedykolwiek powstał, lepszy od twin peaks (tak tak to tez jest subiektywna opinia)