... Już 2 marca 2 sezon "Gotowych na wszystko" w Polsacie. Tu znajdziecie więcej szczegółów : http://www.polsat.com.pl/oferta/news?inf=100067964&nr=1 [www.polsat.com.pl/ofert ...] .
W Stanach wyemitowali 15 odcinek drugiego sezonu (jeszcze około 10 przed nimi) a u nas już pierwsze dwa odcinki. Tak szybko żaden serial jeszcze się u nas nie pojawił.
Ja się ciesze ! :)
WŁAŚNIE WIDZIAŁAM W POLSACIE REKLAMĘ!! SUPER, JAK TO MOŻLIWE W OGÓLE, ŻE ZACZYNAJĘ EMISJĘ U NAS SKORO U NICH SIĘ JESZCZE NIE ZAKOŃCZYŁA?? tak straszyliście, że dopiero od września a tu taka miła niespiodzanka na dobry początek weekendu:))
no jasne, ale mnie jednak cholernie ciekawi co to sie stało..
chyb polsat zdesperowany jest żeby wygrać z jedynką w konkurencji pt DH vs. Lost :D
musiał sie Polsat nieźle wykosztować... i ktoś mówił że polskich Tv na to nie stać?:D
No właśnie - cena musiała być zabójcza ! Nie dość, że serial jest MEGApopularny, nie dość że wciąż zdobywa mnóstwo nagród (w tym ostatnio Złoty Glob) to jeszcze jest BARDZO ŚWIEŻUTKI - wyprodukowany raptem kilka miesięcy temu. Oj nieźle zabulili ;) Mam nadzieje, że Ci co oglądali "Lost" skuszą się na drugi sezon "Gotowych". Ja w każdym razie z góry polecam ! :)
mam pytanie od tych co widzieli już 15 odcinków 2 sezonu. Czy nowa seria "DH" jest równie udana jak 1 czy może nawet ja przebija pod jakimiś wzgledami?
jestem po 13 odcinku drugiej serii i początkowo byłem rozczarowany, wydarzenia po smierci Rexa i ciąża Gabrielle wyglądały tak, jakby scenarzystom zabrakło nieco pomysłu na ich rozwiązanie. Po kilku słabszych odcinkach gotowe złapały jednak drugi oddech i teraz nie mogę sie doczekać co będzie dalej :)