PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117715
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

... Już 2 marca 2 sezon "Gotowych na wszystko" w Polsacie. Tu znajdziecie więcej szczegółów : http://www.polsat.com.pl/oferta/news?inf=100067964&nr=1 [www.polsat.com.pl/ofert ...] .

W Stanach wyemitowali 15 odcinek drugiego sezonu (jeszcze około 10 przed nimi) a u nas już pierwsze dwa odcinki. Tak szybko żaden serial jeszcze się u nas nie pojawił.

Ja się ciesze ! :)

ocenił(a) serial na 10
____OSCAR____

WŁAŚNIE WIDZIAŁAM W POLSACIE REKLAMĘ!! SUPER, JAK TO MOŻLIWE W OGÓLE, ŻE ZACZYNAJĘ EMISJĘ U NAS SKORO U NICH SIĘ JESZCZE NIE ZAKOŃCZYŁA?? tak straszyliście, że dopiero od września a tu taka miła niespiodzanka na dobry początek weekendu:))

ocenił(a) serial na 10
____OSCAR____

to mnie wali dlaczego
ale wazne ze poleci hehhehehee

ocenił(a) serial na 10
Pawel101

no jasne, ale mnie jednak cholernie ciekawi co to sie stało..
chyb polsat zdesperowany jest żeby wygrać z jedynką w konkurencji pt DH vs. Lost :D
musiał sie Polsat nieźle wykosztować... i ktoś mówił że polskich Tv na to nie stać?:D

ocenił(a) serial na 10
mawu

No właśnie - cena musiała być zabójcza ! Nie dość, że serial jest MEGApopularny, nie dość że wciąż zdobywa mnóstwo nagród (w tym ostatnio Złoty Glob) to jeszcze jest BARDZO ŚWIEŻUTKI - wyprodukowany raptem kilka miesięcy temu. Oj nieźle zabulili ;) Mam nadzieje, że Ci co oglądali "Lost" skuszą się na drugi sezon "Gotowych". Ja w każdym razie z góry polecam ! :)

____OSCAR____

mam pytanie od tych co widzieli już 15 odcinków 2 sezonu. Czy nowa seria "DH" jest równie udana jak 1 czy może nawet ja przebija pod jakimiś wzgledami?

użytkownik usunięty
jakuza22

jestem po 13 odcinku drugiej serii i początkowo byłem rozczarowany, wydarzenia po smierci Rexa i ciąża Gabrielle wyglądały tak, jakby scenarzystom zabrakło nieco pomysłu na ich rozwiązanie. Po kilku słabszych odcinkach gotowe złapały jednak drugi oddech i teraz nie mogę sie doczekać co będzie dalej :)