PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117715
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Postanowiłem założyć temat, w którym będę oceniał kolejne wydarzenia ze świata Wisteria Lane. Aktualnie obejrzałem 9 odcinek 2 serii (jeszcze niedawno byłem tak do tyłu, a udało mi się dokonić Polsat - jestem dokładnie w tym samym miejscu...).
Oczywiście wszyscy już chyba zauważyli, że na czołówkę jeśli chodzi o desperataki wysunęła się zdecydowanie Bree :] A w tym odcinku wręcz powaliła mnie na kolana - zagranie z George'm (w pełni uzasadnione) zaskoczyło mnie straszliwie. W pierszej serii już się tego spodziewałem lecz byłem srodze zawiedzony - a teraz wreszcie Bree stała się wiarygodną postacią. Która seria waszym zdaniem jest bardziej udana? I czy ma ktoś informację ile jeszcze będzie powstawał ten serial i przede wszystkim - ile odcinków ma mieć drugi sezon? Nie siedzę w tym, więc nie wiem :)

Albertino

ja usłyszałam (może plota- niesprawdzone!), że ma trwać do 2010 roku (boże oby nie - zrobi się z tego telenowelowecoś)

a co do porównania serii - w 1 nie odróżniałam postaci :PP i raczej oglądałam żeby oglądać - w 2 oglądam uważnie - i baaardzo mi się podoba ;]

a zagranie Bree - fenomenalne :-)

ahcynk

Obejrzałem teraz odcinek 10 i zastanwia mnie dlaczego ten Andrew aż tak nienawidzi swojej matki :P Trochę to naciagane, aż wolę nie myśleć co on planuje...

ocenił(a) serial na 10
Albertino

Czasem tak jest że nie wiemy czemu ktoś kogoś nienawidzi. Ja jednak uważam że Andrew to po prostu bezczelny gówniarz i tyle.

Co do Twojego pytania o liczbę odcinków 2. sezonu - 23 odcinki; ostatni (2-godzinny opowiadający o tym jak każda z bohaterek zamieszkała na Wisteria Lane) 21 maja.