Polecam wszystkim przypomnienie sobie tego odcinka, zawiera on jedną z najwspanialszych scen w tym serialu. Równolegle dzisiaj w USA zostanie wyemitowany finał 3 sezonu, który na Polsacie miejmy nadzieję nie poleci później niż we wrześniu.
ta scena rzeczywiście była jedna z tych które chwytają za serce i nie chca puścic. wyłam razem z Bree/...
Tak, chodziło mi o tą właśnie scenę. Do dziś jest to chyba najbardziej poruszający moment z Bree, jeśli nie z całego serialu...
a czemu nie ma juz gotowych na wszystko 2 na polsacie??????????????????????????????????/
bo durny polsat woli puścić jakies polskie...ekhm...COŚ, zamiast kolejnej serii Gotowych. :|:|:|:|:|
Hej, ale w telegazecie była zapowiedź 24 odcinka na dzisiaj! Przed chwilą widziałam, bo czekałam specjalnie na desperatki i widząc "Prawo Miasta" zerknęłam w telegazetę... Dziwne. Może od przyszłego tygodnia puszczą...
W telegazecie juz tydzien temu bylo napisane, ze beda 2 odcinki prawa, a co do 2 sezonu to mial byc podobno zaraz po 1, ale jak zwykle na polskiej tv mozna polegac, a juz myslalam ze pare watkow sobie odswieze.