PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117724
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Dziś o 23 finał 1 sezonu

użytkownik usunięty

Polecam wszystkim przypomnienie sobie tego odcinka, zawiera on jedną z najwspanialszych scen w tym serialu. Równolegle dzisiaj w USA zostanie wyemitowany finał 3 sezonu, który na Polsacie miejmy nadzieję nie poleci później niż we wrześniu.

a którą scenę masz na myśli??

ocenił(a) serial na 8
b_fly_2

pewnie chodzi o scenę gdy Bree dowiaduje sie śmierci Rexa.

ocenił(a) serial na 8
nate_3

ta scena rzeczywiście była jedna z tych które chwytają za serce i nie chca puścic. wyłam razem z Bree/...

użytkownik usunięty
Divian

Tak, chodziło mi o tą właśnie scenę. Do dziś jest to chyba najbardziej poruszający moment z Bree, jeśli nie z całego serialu...

ocenił(a) serial na 10

a czemu nie ma juz gotowych na wszystko 2 na polsacie??????????????????????????????????/

ocenił(a) serial na 8
niziel

bo durny polsat woli puścić jakies polskie...ekhm...COŚ, zamiast kolejnej serii Gotowych. :|:|:|:|:|

ocenił(a) serial na 10
Divian

czyli serii numer 2 juz nie bedzie????
koszmarks

ocenił(a) serial na 8
niziel

wiem tylko, ze 3-cia rusza we wrześniu.

eh, można się pociąć :/

Divian

Hej, ale w telegazecie była zapowiedź 24 odcinka na dzisiaj! Przed chwilą widziałam, bo czekałam specjalnie na desperatki i widząc "Prawo Miasta" zerknęłam w telegazetę... Dziwne. Może od przyszłego tygodnia puszczą...

Konopia

W telegazecie juz tydzien temu bylo napisane, ze beda 2 odcinki prawa, a co do 2 sezonu to mial byc podobno zaraz po 1, ale jak zwykle na polskiej tv mozna polegac, a juz myslalam ze pare watkow sobie odswieze.

użytkownik usunięty
Happily_ever_after

Druga seria rusza na Polsacie w połowie czerwca po 2 odcinki.