PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 118155
7,0 25 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

8lat dorastania, nauki życia. Jejku, wiem że się strasznie rozczulam, ale ten serial jest dla
mnie arcydziełem, dla mnie nawet opoką. Nigdy nie czułam aż takiego przywiązania do
serialu, filmu, czegokolwiek z takich rzeczy. To wszystko fikcja, wyimaginowane, ale wcale
tego tak nie odczuwam- wręcz przeciwnie. Siła przyjaźni, pokonywanie przeciwności losu, to
mimo wszystko dawało nadzieję. Każda z nas może się utożsamić z którąś z bohaterek.
Zakończenie wspaniałe, jedyne co mi się nie podobało, to że już się nie spotkały. Każda
poszła własną drogą, jasne że były szczęśliwe.. ale odczuwam lekką pustkę przez to,
myślałam że się razem zestarzeją, przetrwają, a jednak okazało się to nieco ulotne. To
jedyne na czym się troszkę zwiodłam :) Serialu w zastępstwo Gotowych nawet nie mam już
zamiaru szukać, bo są jedyne w swoim rodzaju.

ocenił(a) serial na 10
smokexthat

Nie jesteś osamotniona w swojej opinii.

ocenił(a) serial na 8
smokexthat

Mam to samo... Dokładnie to samo: tęsknię, rozczulam się, wspominam... :)

smokexthat

Zawsze jak czuje, ze bede miec dola to ogladam ktorys z moich ulubonich odcinkow. to taka terapia darmowa i przyjemna :P

smokexthat

i ja też mam to samo. jednak to bardzo długi czas, no i ciężko byłoby znaleźć podobny serial - wyróżniał się na tle innych.