PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117724
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Och, straszne. Nie lubię serialów które się szybko kończą. Emisja tej krócizny( u czy ó :) ) zakończy się na pewno lada dzień(w USA). Wolę oglądać moje ulubione Neverending story czyli Moda na sukces, As the world turns....

użytkownik usunięty
____10

jak to szybko sie kończą? przecież już są trzy serie a kontrakty zostały podpisane z aktorami do 2011 roku i planowane jest zrobienie 7 serii, to mało???

____10

O, dzięki za napisanie. Coś teraz przypomina mi się. Chyba kiedyś o tym czytałem że do jakiegoś tam roku... ale słabo pamiętam. Dzięki :D Ale jak to jest z tą serią ? Czy jeśli po 2011 będzie się nadal podobać, to nadal będą emitować ? Z Modą tak jest. Mają kontrakt do 2010 i jeśli po tym roku(czy tam do wygaśnięcia umowy) serial nadal się będzie podobał, to będą dalej kręcić.

użytkownik usunięty
____10

nie wiem to jest możliwe, ale nie sądzę żeby tak było 7 serii z całą pewnością zaspokoi wszystkich fanów:)

____10

Dzięki za udzielenie odpowiedzi :D :D :D

ocenił(a) serial na 6
____10

Z ta Moda na sukces to zarty, prawda? Prooooosze, powiedz ze tak...

____10

Nie, no z Modą to nie żarty. Zresztą do diabła tam z umowaą do 2010. Ogólnie jest tak - leci tak długo aż jego popularność gwałtownie spadnie i wtedy zdejmują go z antenty. Czyli równie dobrze może to być za 20 lat, a równie dobrze za... np. 6.

____10

Chyba jednak mają kręcić Modę do 2011. Sam nie wiem :-)