Och, straszne. Nie lubię serialów które się szybko kończą. Emisja tej krócizny( u czy ó :) ) zakończy się na pewno lada dzień(w USA). Wolę oglądać moje ulubione Neverending story czyli Moda na sukces, As the world turns....
jak to szybko sie kończą? przecież już są trzy serie a kontrakty zostały podpisane z aktorami do 2011 roku i planowane jest zrobienie 7 serii, to mało???
O, dzięki za napisanie. Coś teraz przypomina mi się. Chyba kiedyś o tym czytałem że do jakiegoś tam roku... ale słabo pamiętam. Dzięki :D Ale jak to jest z tą serią ? Czy jeśli po 2011 będzie się nadal podobać, to nadal będą emitować ? Z Modą tak jest. Mają kontrakt do 2010 i jeśli po tym roku(czy tam do wygaśnięcia umowy) serial nadal się będzie podobał, to będą dalej kręcić.
nie wiem to jest możliwe, ale nie sądzę żeby tak było 7 serii z całą pewnością zaspokoi wszystkich fanów:)
Nie, no z Modą to nie żarty. Zresztą do diabła tam z umowaą do 2010. Ogólnie jest tak - leci tak długo aż jego popularność gwałtownie spadnie i wtedy zdejmują go z antenty. Czyli równie dobrze może to być za 20 lat, a równie dobrze za... np. 6.