Nowe spoilery z wikipedii:
-Susan, Mike i Julie powitają na Wisteria Lane brata Mike'a - Terrego. Przybędzie on ze swoją żoną i swoimi tajemnicami, które będą głównym wątkiem w tym sezonie.
-Lynette jest chora na chłoniaka. Jej matka, która przybyła w ostatnim odcinku 3 sezonu będzie kontynowała swój pobyt u niej. Dzięki czemu w życiu Lynette pojawi się jeszcze więcej problemów, i będzie się zmieniało z gorszego na coraz gorsze. Powróci również Rick. Kayla będzie wciąż nienawidzić Lynette. Bree będzie nadal udawać, że nosi dziecko. Dzięki temu pojawienie się dziecka Danielle nie będzie budziło żadnych wątpliwości.
-Gabrielle jest załamana, że ożeniła się z Victorem. Victor umiera, a Gabby zastępuje go na stanowisku burmistrza. Carlos będzie znów z Gabriellą.
-Edie przeżywa próbę samobójczą. Przybywa do niej siostra, aby jej pomóc.
Nie wiem skąd to wzięli, ale musiałem to napisać!!!
Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji!!!
mysle ze to prawda, jak sadzilam Edie przezyje, bo w ostatnim odcinku pokazali tylko, ze probuje sie powiesic, a nie ze umarla.
a mnie najbardziej ucieszylby fakt tajemnic brata mike'go. brakowalo mi w 3 sezonie tego motywu zagadek, ktore wyjasnialy sie dopiero w ostatnim odcinku serii. mam nadzieje, ze w 4 sezonie bedzie juz tak jak w 1 i 2.
Gabby na stanowisku burmistrza??Oj jakos nie chce mi się w to wierzyć..Fajnie by było gdyby Edie przezyła.
Tak myslałam ze Viktor kojfnie ;]
ja uważam ze Edie nie przezyje.
Co do reszty, to Ricka by sobie mogli darować, a wątek brata Mike'a może być ciekawy ;]
Poniewaz nia mam nosa do spojlerow to sie nie bede wypowiadal, ale musze powiedziec, ze sa one bardzo prawdobodobne. Nie wiem czy Edie przezyje, ale slyszalem ze nie opusci serialu.
Pojawi się siostra Nory (ciotka Kayli), z którą Lynette i Tom będą walczyli o opiekę nad dzieckiem. Lynette będzie w piątej ciąży.
Bree będzie nadal udawać, że nosi dziecko. Dzięki temu pojawienie się dziecka Danielle nie będzie budziło żadnych wątpliwości. Andrew zaręcza się z nowym chłopakiem. Bree szuka partnera dla Danielle. W jej życiu pojawia się nowy mężczyzna.
Gabrielle jest załamana, że ożeniła się z Victorem. Kiedy Gaby mówi mu o rozwodzie, ten wścieka się i uderza ją. Kiedy Gabrielle zaczyna się bronić, Victor dostaje zawału i umiera. Gaby zastępuje go na stanowisku burmistrza. Carlos będzie znów z Gabrielle, szczególnie, że kobieta będzie w ciąży.
Edie Britt umiera. Na Wisteria Lane pojawia się jej siostra, która pomaga w organizacji pogrzebu (kobieta jest prawdopodobnie wprowadzona na miejsce samej Edie, jako piąta, nowa desperatka).
Roseanne Barr będzie szóstą desperatką. W serialu mają się również pojawić na występy gościnne: Jessica Simpson, Cameron Diaz, Courntey Cox, Tom Cruise i Seann William Scott.
To ja pisałem, że Edie przeżyje, bo tak napisali w polskiej wersji wikipedii dotyczącej wyłącznie desperatek(http://pl.desperate.wikia.com/wiki/Strona_g%C5%82%C3%B3wna), a na stronach normalnej wikipedii
(http://pl.wikipedia.org/wiki/Gotowe_na_wszystko)napisali, że Edie umiera.................
Paranoja!!!
W co wierzyć???
Teraz to chyba już w nic, ale dyskusja nadal otwarta...
Pozdrawiam!
Na amerykańskiej wikipedii napisali, że Victor Lang jest kosmitą. Poważnie! Dlatego uważam, że póki co powinniśmy sie wstrzymać w ocenie prawdziwości spoilerów, zwłaszcza tych z wikipedii, gdzie każdy może napisać, co chce. Większość tego, co tu wyczytałem, jest dziwnie nieprawdopodobna...
jedno jest pewne Nicollette nie opuści DH, a co sie stanie z Edie to nie wiadomo...
mam nadzieje ze Edie przezyje!!!!!!!!!!!! MUSI bez niej ten serial nie ma sensu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam nadzieje, że Victor umrze :) a także że Gabby będzie w ciąży z Carlosem !!
A słyszałeś o czymś takim jak informacja o spoilerach zawartych w poście? Inteligentni ludzie umieszczają ją na początku wypowiedzi, żeby użytkownicy, którzy nie chcą poznać szczegółów dotyczących fabuły, nie czytali owej wypowiedzi.
Życzę odrobiny więcej wyobraźni.
Pozdrawiam
przeciez nie wiadomo czy te spojlery to nawet prawda, tak sobie tylko spekulujemy, nie ma co sie denerwowac ;]
Ale mimo wszystko grzecznie jest poinformować, że rozmowa jest na temat spoilerów. Takie są moje odczucia. Pozdrawiam fanów Desperatek.
Owszem, jest. Ale kiedy ten temat widoczny był na stronie głównej serialu, pierwsze co rzucało się w oczy, to zdanie "Edie przeżyje !!!..." Nie powinno się takich rzeczy robić. Pozdrawiam
Owszem, owszem, ale w temacie podałem ... przynajmniej według wikipedii!!! A wikipedia =spoilery!!! Nieprawdaż??? Jeśli tak bardzo Cię razi ten temat to po prostu go usuń!!! Ja zamieściłem go pod wpływem chwili radości z wiadomości, że Edie może jednak przeżyje, czego praktycznie każdy z nas pragdnie!!!!!!!!!!!
Nie ważne czy to prawdziwa informacja, ważna jest nadzieja, nawet jeżeli jest "matką głupców"!!!
Serdecznie Cię pozdrawiam i życzę więcej optymizmu!!!
Zgadzam się, wikipedia = spoilery, spoiler = niepożądana informacja o szczegółach zakończenia utworu literackiego, teatralnego lub filmowego(za wkikipedią właśnie). Żadnych tematów usuwać nie będę, nie ja od tego jestem. Poza tym sam temat mnie nie razi, po to m. in. jest forum. Może się czepiam, ale taka już moja natura. Pozdrawiam również i również życzę sobie więcej optymizmu.
:-)
mam nadzieje, że Edie umrze, działa mi na nerwy od 1 odcinka! wiedziałam, że Gaby będzie z Carlosem, tak musi być po prostu :P i mam nadzieje, że z Lynette będzie ok, żal mi jej. no i mam nadzieje jeszcze, że ta ciąża to bzdura, bo ona sie wykończy...
pozdro dla fanow zdesperowanych :D
Co do Edie - wydaje mi się, że jakimś sposobem scenarzyści ja uratują, choć osobiście życzyłbym jej śmierci, gdyż przydałby się jakiś tego typu zwrot w serialu :) Samą Edie lubię, jej wątki nadają pikanterii ;)
haha ja wole pikanterie Bree i Lynette- moje ulubione kombinatorki, genialne akcje ;)
no cóż, poczekamy do września...
Edie nie przeżyje, jak dotąd ten serial był bardzo poważny i nie miewał wątków rodem z filmów akcji strzelali do niego, zabili ale jednak nie zabili i uciekł w nastepnym odcinku. Ostatnia scena wyraźnie pokazuje, że Edie nie żyje (stopy wiszą już spokojnie) i narratora wyraźnie mówi, że "niektórzy przestają walczyć", Edie owszem, może wróci ale jako nowa narratorka.
Pozdrawiam