Na wisterial.fora.pl użytkownik imieniem Granmor, CZYLI NIE JA, zaczął pisać fanfictiony (Fan fiction (czasem używany skrót: ff) – tworzenie przez fanów (a niekiedy, przeciwnie, krytyków) istniejącego filmu, książki, serii komiksowej itp. opowiadań (zwanych fanfikami) nawiązujących do danego utworu, dotyczących dziejów postaci w wybranym przez autora czasie. Aby w pełni zrozumieć fanfik, trzeba znać pierwowzór. Czasami występują także fanfiki opowiadające historie sławnych osobistości z realnego świata, np. członków zespołów muzycznych.) dotyczące Katherine i Edie.
DALSZE LOSY KATHERINE (po sezonie szóstym; tytuł "Kawa i croissaint")
http://www.wisterial.fora.pl/desperacka-tworczosc-wlasna,23/kawa-i-croissaint,19 97.html
16 - LETNIA EDIE BRITT (tytuł "The Bitch is Born")
http://www.wisterial.fora.pl/desperacka-tworczosc-wlasna,23/the-bitch-is-born,20 25.html
Denicicja "fanfiction" zaczerpnięta z wikipedii a informacja dla wszystkich wygłodniałych fanów desperatek.
Ja tego nie piszę. Zamieszczam tylko reklamę.
Po drugie na jakiej podstawie tak sądzisz? Jeśli nie jesteś psychiatrą z dyplomem renomowanej uczelni, to twoja opinia jest... bezwartościowa. Inaczej, jesli potwierdzi ją tysiące ludzi.
Po trzecie temat nie dotyczy mojej osoby.
Po czwarte KAŻDY cierpi na jakąś "chorobę" (coś co chorobliwie lubi). Ja jestem już w lepszej pozycji od ciebie, bo wiem co ja chorobliwie lubię. U ciebie podejrzewam, że jest to hejtowanie, ale obym się mylił.
Po piąte, nie krzywdzę nikogo swoją "chorobą", czego nie zauważyłaś.
mam wiele rzeczy ktore lubie, wrecz uwielbiam, wiem, ze opowiadanie nie sa twoje... sa nawet fajne, chodzi mi o sposob jaki o tym piszesz i jak sie emocjonujesz ...
Tak. I to kwalifikuje mnie jako chorego, umysłowo chorego. No po prostu BRAVO. Wielkie sarkastyczne bravo. KLASK, KLASK, KLASK...
To jest świetne,na razie zajęłam się Kathriene i czytam już prawie dwie godziny.
Jest kilka niedociągnięć ale ktoś miał naprawdę świetny pomysł.
zabieram sie za czytanie losow Katherine, mojej ulubionej postaci! dzieki za link, sama nigdy bym tego nie znalazla bo nie zagladam na wisterial, thx!
Kath też jest moją ulubioną desperatką :), a co do jej losów to jest genialne i na pewno się nie zawiedziesz :)
czytalalam wczoraj do 5 nad ranem XD fajnie się to potoczyło, nie zawsze styl pisania pasowal mi do Kath ale ogolnie meega na plus, podziwiam ze ktos umial to tak swietnie opisac i -przede wszystkim- wymyslic :) i powiem szczerze ze az zamarzyłam o odwiedzeniu Paryza :)
Mnie osobiście nie podobała się wizja palącej Kath, ale poza tym wszystko świetnie :)
Autor, czyli nie ja a Granmor z wisterial.fora.pl, zapowiedział trzeci sezon "Kawy i croissanta" dlatego bądźcie czujni. Będa też nowe odcinki "The bitch is Born" po tym jak odzyska komputer od naprawy.