PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117899
6,9 23 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

znakomicie zrobione przez fan-a !!! tak final wygladal by o wiele lepiej!

http://www.youtube.com/watch?v=qWDF5D7v1dQ

ocenił(a) serial na 10
M_Weaver

Mike i Karen <3 Znaczy no Edie też szkoda ;] Wgl szkoda, że serial się skończył. Fajnie było na końcu zobaczyć parę osób jak sobie tak stali ;)

ocenił(a) serial na 8
x3kuniax3

twierdze, ze serial skonczyl sie nawet za pozno...moim zdaniem sezon 5 gora 6 mogl byc finalowym

M_Weaver

Fajnie zrobione. Moment jak Edie zdejmuje okulary z takim drazpieznym wzrokiem, dobrze ukazje jej charakter. nawet jako duch jest outsiderka :D

ocenił(a) serial na 8
paula_kaprys

wstyd, ze fani potrafia bardziej docenic postac Edie niz tworca..

M_Weaver

Dla kogo? Dla fanów??? Doceniałem z całego serca Marca Cherry'ego, za pierwsze 5 sezonów bo stworzył arcydzieło. Po tym jak uśmiercił FIKCYJNĄ postać Edie, dziękowałem tylko, że nie ma go w pobliżu mnie, gdy a ja mam paralizator o wysokiej częstotliwości.

ocenił(a) serial na 8
M_Weaver

Nie chodzi o to że Marc Cherry nie docenił postaci Edie, twórca serialu miał z nią jakieś kłopoty, aktorka założyła mu sprawę w sądzie tylko nie pamiętam dokładnie o co. Sama aktorka nie zgłosiła chęci wzięcia udziału w finale, a i pewnie Marc nie chciał mieć już z nią styczności.

ocenił(a) serial na 8
megan1011

aby docenic postac Edie i zdanie fanow nie musial wcale zebrac aktorki do gry (owszem to byla by najlepsza forma z mozliwych) lecz chociaz zamienic jakies krotkie i dobre zdanie na temat Edie, tak jak zrobili dla John-a Rowlanda. oczywiscie taka scena jak w clip-ie wyzej byla by najlepsza..i dobrze, ze fan ja stworzyl...bo jak dla mnie to wlasnie ta wesja dopiero jest finalem.

ocenił(a) serial na 8
M_Weaver

Już to widzę, jak Marc robi coś takiego jak na klipie, a potem Sheridan robi mu kolejną sprawę w sądzie...
A co zrobili dla Johna? Coś mi umknęło?

ocenił(a) serial na 8
megan1011

no oczywiscie czegos takiego nie mogl zrobic jak w klipie wyzej...ale gdyby myslal o fanach to powinien zaproponowac Sheridan male cameo w zakonczeniu..co do John-a Rowlanda to bylo porownanie do niego z postacia grana w finale przez Rosalyn Sanczez....obejrzyj jeszcze raz, krotkie zdanie ale idealne podsumowanie jego postaci

ocenił(a) serial na 8
M_Weaver

Dzięki :)

M_Weaver

kapitalne! przynajmniej w internecie można zobaczyć zakończenie takie, jakie być powinno :)