PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117618
7,1 19 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Okropne, beznadziejne, tandetne, głupie, badziewne= Gotowe na wszystko

Ale zastrzegam, że to jest moja własna, prywatna, osobista opinia i rozumie że sie z nia co poniektórzy zgodzą.

Mrs_Although

wierna fanka zagubionych??

OKROPNE moze dla ciebie
BEZNADZIEJNE to jest Lost
TANDETNE to są pokemony
GŁUPIE to są komentarze takie jak te
BADZIEWNE seriale to 'annnna maria wesolowska', w11, albo jeszcze jakies inne seriale - nie wiem jakie, nie ogladam

masz rację - poniektórzy się z toba nie zgodza ;PP

ahcynk

BEZNADZIEJNE to napewno nie jest Lost tylko np:Klan, Samo Życie i jeszcze wiele polskich seriali(i nie tylko polskich)

Mrs_Although

a mnie sie to podoba i uważam że to lost jest Okropny, beznadziejny, tandetny, głupi i badziewny

ocenił(a) serial na 10
Mrs_Although

lost to badziewie pierwszej klasy a dh to 10 gwaizdek :):):)

Mrs_Although

Użytkowniczka "agusiek" napisała:

Okropne, beznadziejne, tandetne, głupie, badziewne= Gotowe na wszystko Ale zastrzegam, że to jest moja własna, prywatna, osobista opinia i rozumie że sie z nia co poniektórzy zgodzą.

Co poniektórzy może i by się NIE zgodzili, tylko, że nie dajesz podstaw ku temu, żeby ci odpisać. Każdy - nawet nie do końca rozgarnięty gimnazjalista - potrafi wypluć z siebie wiązankę epitetów. Kłopoty się jednak zaczynają gdy trzeba swe zdanie uzasadnić. Nie sztuką jest mieć opinię, sztuką jest udzielenie odp. na pytanie DLACZEGO się ją ma.

Druga z wymieniontych czynności wymaga jednak procesów myslowych, a o to dziś coraz trudniej - stąd zalew jałowych watków.

Pozdrawiam,
R.

Mrs_Although

żal mi Cię "agusiek". Naprawdę przykro mi, że Bozia nie obdarzyła Cię sprawnie funkcjonującym mózgiem. To świadczy tylko o Tobie, skoro piszesz takie beznadziejne posty. I tu nie ma znaczenia, czy ktoś lubi Lost, czy Gotowe, czy jeszcze coś innego... Szczere wyrazy współczucia...

Kreseczka

Chciałam jeszcze tylko dodać, że wnioskuję, iż masz 7 lat, bo nawet dzieci z nauczania początkowego potrafią wyrazić swoej myśli słowami ułożonymi w zdania, które składają się na wypowiedź, a nie: "Fuj, fuj, fuj " Nie ma takiego słowa... można by to zaliczyć do wyrazó dźwiękonaśladowczych, ale też miałabym wątpliwości...

Kreseczka

Jejka, Miss Julie, chyba sie popłacze.
Jak mogłaś, przez ciebie mam depreche xD

No a teraz na poważnie, jeśli myślisz, że sie przejmę, to niestety pudło.
Weź, ty już nie rób z siebie takiej znawczyni, co filologię kończyłaś? Sztywniachy to zawsze mówia wszystko zgodnie z gramatyką...
Ty pewnie nigdy bys sobie nie pozwoliła na wypowiedzenie tego obrzydliwego słowa "fuj", prawda?
xD

Mrs_Although

Skoro mówisz fuj, to znaczy, że nie jesteś luzak i na pewno nie przejmujesz się opiniami innych. Uważam, że znajomość gramatyki własnego języka może się przydać w życiu, ale skoro Ty nie zwracasz na nią uwagi to dziwne, że ktoś cię jeszcze rozumie. Współczuję i życzę wesołych świąt...

Mrs_Although

A co ma Lost do Gotowych na wszystko? Chyba tylko to, że wyświetlają oba seriale na jednym kanale i to nawet nie w naszym kraju:/

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Mrs_Although

Co się tak tego Lost uczepiliście??!! Autor wątku nabluzgał na Desperate Housewives, a wy jedziecie po Lost! Chcecie się na czymś wyładować w "odwecie"?

użytkownik usunięty
Elektryk

No właśnie po pierwsze primo, nie najeżdżać mi na LOST-ów w odwecie za zbrukanie Gotowych !! :) :P
A po drugie jak ktos ma ochote podniecac się serialem, to niech sie podnieca i co Tobie do tego ? Ja sie podniecam Lostami i Desperatkami i dobrze mi z tym, więc bez takich postów prosze ...
Pozdrawiam =)

ocenił(a) serial na 10

jak ktoś jeżdża świetne dh my zjeżdżamy badziewne lost prosta kalkulacja

ocenił(a) serial na 10
Desperate

Mozecie sobie bluzgać na Gotowe, Losta czy tam inne na wspolnej etc. ale nie zmienie to faktu ze [dla mnie] Prison Break jest najlepszym dotychczasowym serialem jaki znam, drugie miejsce mają Gotowe a trzecie Lost ;) i widzicie na podim sa u mnie te seriale co sie tak zawsciekle ze soba rywalizują :D

pzdr

tomi676

Wiem ze nie na temat, ale u mnie jest podobnie:
Prison Break na pierwszym, Desperatki na drugim :) - ale moze zmienia sie to zaleznie od nastroju :)
(Lost jest u mnie daleko na koncu, po prostu slaby serial, slabo wykreowane charaktery postaci, dosc ciekawy pomysl, choc oklepany, calosc jest po prostu nudna i niedopracowana)

użytkownik usunięty
Mrs_Although

nie no loozik rozumiem twoja opinie. Moze ona jest spowodowana tym ze nie potrafisz sie wczuc w specyficzny klimat serialu i nie ogladasz go od poczatku. Moja mama tez twierdzi ze serial jest glupi bo jest "dziwny", ale fani i tak beda go ogladacc bo jest dla nich COOL---) dla mnie tez, pozdrawiam:-)))

JohnnY_3

Przestańcie sie wyzywać blo czuje się jak w [cenzura].Napisaął swoją opinie i ok.Ale szkoda miejsca na takie posty.I sie nie zgadzam z wiloma osoboami tutaj co pisza że LOST to dopiero kiszka.Jak dla mnie to ten serial jest najlepszy a Desperatki zaraz po nich.Mysle że nie ma co tu porównywac bo to dwie zupełnie inne historie, inni bohaterzy i inny gatunek filmowy!!!!!!!!