PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 118158
7,0 25 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Jeden z najgłupszych seriali. Pieniądze z tego serialu dali by na dom dziecka :).

Mateusz_dziura

Prosiłabym o niezaśmniecanie tego forum. Jest już dużo tego typu postów, więc zamiast pisać nowe wypowiedz sie na tamtych. Dziękuję

Kreseczka

pieniądze z twojego ulubionego serialu ('pierwsza milosc' jak zauwazylam :)) mogliby przeznaczyc na dom dziecka - albo na nowy rząd.

pozdrawiam!

ahcynk

aha no i pisze się bezsens :PP

ocenił(a) serial na 10
Mateusz_dziura

nie zauważyliście że to miała być ironia?

Andy_20

nie zauważyłeś że to TEŻ miała być ironia?

ocenił(a) serial na 10
ahcynk

nie zwracałem się bezpośrednio do Ciebie, ale do wcześniejszych postów.

Mateusz_dziura

Wiesz co, Mateuszu?... Ja nienawidzę tego serialu i jemu podobnych bo tak przyziemnie płaska i mało wyszukana tematyka osadzona w tzw. współczesności niezbyt Mnie pociąga, ale z filmami jest tak, że jeżeli choć jednej osobie się podobają to już nie są niepotrzebne a więc i bezsensowne... [a że są - jak to się wyraziłeś - głupie i żenujące to inna sprawa...] ;)

Mateusz_dziura

To można nienawidzić filmu/serialu?
Mi się "Gotowe..." podobają. Jakby wszystki polskie seriale tak wyglądały.. ech. Ten serial ma fajną fabułę, jest ciekawy i chce się wiedzieć co dalej. A nie tak jak w np. Clanie: "Rysio zastanawia się nad zakupem słoika dżemu. Postanawia porozmawiać o tym z żoną. Mija piąty dzień poszukiwań suczki, która zginęła pani S.; Dziadek w końcu decyduje się zjeść obiad"

ocenił(a) serial na 4
Zdenio

Nie zapominaj Zdenio, że Klan i GnW różnią się gatunkowo. Jeśli porównujesz tytuły, to poszukaj w tym samym gatunku.
Oba seriale omijam konkretnym łukiem :-)