Po ostatnim odcinku strasznie mi jej żal. John zachował się w stosunku do niej jak skończona swinia. I dla kogo ją rzucił? Dla tej wydry? Mówi, że kocha tą swoją narzeczoną, a idzie do łóżka z inną.
Gabi jest silna i mam nadzieję, ze w następnym odcinku wymyśli, co ze sobą zrobić.
Gabi tez nie jest święta. Rzekomo kochała męża gdy spała z Johnem. Robiła chłopakowi nadzieje. Nie dziwie się że John tak postąpił, chociaż zadziwieł mnie ze tak się zmienił.. i ma żonę, i zrobił się taki... inny.
Co prawda ta blondyna wygląda na jakąś starsznie pustą dziewcdzynę bez krzty inteligencji. Coż. O to chodzi w tym seralu, aby wszystko było tak skomplikowane aż nierealne, abyśmy z każdym odcinkiem pozostali nienasyceni i czekali z niecierpliwością na następny. Napewno kontakt z Johnem nie skończy się na tej jednej nocy.
swoją drogą wolałabym żeby wrociła do męża. John jest jeszcze młody. 6 miesięcy rozłąki i już zapomnial o Gabi.
A carlos cały czas ją kocha.
6 miesięcy to dzieli 1 odcinek 3 sezonu od wydarzeń z finału drugiego. Właściwie Gabi po raz ostatni spotkała się z Johnem w 3 albo 4 odcinku 2 sezonu i aż do teraz się z nim nie widziała, więc to jest dlużej niż 6 miesięcy. Może rok...
Nie wiem czy chciałabym, żeby Gabi wróciła do Carlosa. Ona zdradziła go, bo się nudziła. On zdradził ją z przekory i to na dodatek z kim! Ta ich służaca nawet ładna nie była. Potem jak była w ciąży tylko mnie wkurzała.
Założę się, że już w nastepnym odcinku Gabi wymyśli coś zabójczego i bedzie ciekawie.
Właśnie dlatego lubię ten serial. Zaden odcinek nie jest nudny i przez cąły czas coś się dzieje. W innych serialach zdarzają się przestoje, a tutaj nie możesz opóścic żadnego odcinka, bo przestajesz się łapać o co chodzi i na dodatek musisz czytac między wierszami.
ja tez bym wolala zeby gabi znalazła kogos innego moze ktos dojdzie nastenpych odciankach D:D:D:D A teraz czekam z niecierpiloscia na 5 odcienek ktory dzisiaj wychodzi suuuper :D:D:D:Da tak z innej beczki to wkur***** mnie Susan ...jaka z niej ciota omg :/ Zradziła Mika z taka ciota ze masakra....No dobra zdrugiej strony juz czekala 7 miesiecy...ale i tak z takim ciotmenem;/ szkoda mi mika teraz sie obudzil hehe noi fajnie moze znajdzie se jaka fajna szmule:/A eddie nie lubie glupia tepa blondyna:/