PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117715
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Za kimjesteście? Bo ja chyba za siostrzyczką:)
Nie lubię Gabrielle, bo jest straszną egoistką, ale... przynajmniej się z tym nie kryje. Natomiast siostra jest obłudna i dwulicowa. Jednak ja zdecydowanie obstawiam za Mary.

ocenił(a) serial na 10
veritaserum

ja tam jestem za Gabrielle, w końcu to ona jest żoną Carlosa... a ta cała siostrzyczka Mary to taka jest obłudna, jeszcze się okaże że będzie chciała usidlić Carlosa :)

użytkownik usunięty
Ania_C

Gabrielle jest piękna, mądra i fajna. Ona postawi na swoim i wygra ;)

veritaserum

hehe :P oczywiscie ze za Gabi !! Ta siostra mnie wkurza na maksa !! chcialbym zeby Gabi jej przywaliła !! :))

micrusia

Twoje życzenie z pewnością się spełni :))))

ocenił(a) serial na 9
veritaserum

Ja też jestem za Gabi :D i mam nadzieję że w końcu przywali tej siostrzyczce :P

ocenił(a) serial na 10
Jamaica_2

Gabrielle w kilku ostatnich odcinkach przekonała mnie do siebie. Siostry Mary nie lubię więc trzymam kciuki za Gabi :)

Martyna_8

Jestem za Gabrielle. Może jest trochę próżna, ale to cały jej urok. Nie mogę się doczekać jak da popalić tej całej siostrzyczce ;P

ocenił(a) serial na 6
Kreseczka

Ale Gabrielle nie kocha Carlosa. A jeżeli nawetto jest to dziwny rodzaj miłości...
Mnie Gabrielle wogóle do siebie nie przekonała, zwłaszcza w ostatnich odcinkach- nie odczuła żadnego bólu po stracie dziecka. To wyglądało tak, jakby była z tego zadowolona. "pozbawiłeś mnie wolności na 18 lat"
ehhh... nie ma dziewczyna genu macierzyństwa.

ocenił(a) serial na 10
veritaserum

Nie odczuła ? Balonik wypuściła z wielkim trudem a i o zdjęcie poprosiła będąc wnoszoną do karetki.

Moim zdaniem umiejętnie ukrywała to, że cierpi z powodu utraty dziecka. W końcu kreuje się na silną i samodzielną kobietę.

veritaserum

Oczywiście że Gabrielle! Z chęcią bym jej pomogła załatwić tą siostrzyczkę Mary =) =]

ocenił(a) serial na 10
veritaserum

Ja wolę Gaby, bo jest super. Nie to co ta święta siostrzyczka.

Mrs__Smith

święta??? Chce odbić jej męża - nie jest święta ;P Tylko udaje...

Kreseczka

Ja jestem za gabi i mocno za nią trzymam kciuki ;p

veritaserum

trzymam kciuki za Gabi!! ta pozal sie Boze siostra Mary mnie strasznie irytuje!! mam nadzieje ze skonczy śmiercią tragiczną :)

veritaserum

nie znosze tej wrednej zakonnicy! jak na nią patrzę, nóż mi sie w kieszeni otwiera :P Oczywiście jestem za Gabrielle :D

ocenił(a) serial na 10
missi__

Proste, że za Gabrielle. Od razu widać, że ta zakonnica ma jakiś ukryty cel w tym, by być jak najcześciej w pobliżu Carlosa. A jak na zakonnice to coś chyba nie tak z nią ;)

użytkownik usunięty
Kristofer

Ja to sie w ogóle zastanawiam jak zakonnica może być aż tak wredna :| ... Jestem za Gabrielle bo jak dla mnie z tym, zeby Carlos rozwiodł sie z Gaby to chyba przesadziła ... a carlos glupi na początku dał sie namówić :-/ ale na szczęście Gabby chyba jednak wygrala bo tej zakonnicy nigdzie nie widać :)
Za ewentualne spoilery z góry przepraszam, ale nie jestem na bierząco z polsatem tylko z abc, wiec nie wim co już lecialo u nas, a co nie
Pozdrawiam =)

ocenił(a) serial na 6

Ale Gaby już "skakała w bok" to niech teraz Carlos ma coś z życia! I będą kwita!

ocenił(a) serial na 7
veritaserum

Gabrielle może nie jest idealną żoną, ale jestem za nią! Siostra Mary jest okropna! Niby jest taka milutka.. ale nienawidze tego jej uśmieszku.

ocenił(a) serial na 10
veritaserum

Zdecydowanie siostrzyczka. Skąd te spekulacje że chce uwieźć Carlosa, chce go poprostu nawrócić(wszystkie chwyty dozwolone).