Za kimjesteście? Bo ja chyba za siostrzyczką:)
Nie lubię Gabrielle, bo jest straszną egoistką, ale... przynajmniej się z tym nie kryje. Natomiast siostra jest obłudna i dwulicowa. Jednak ja zdecydowanie obstawiam za Mary.
ja tam jestem za Gabrielle, w końcu to ona jest żoną Carlosa... a ta cała siostrzyczka Mary to taka jest obłudna, jeszcze się okaże że będzie chciała usidlić Carlosa :)
hehe :P oczywiscie ze za Gabi !! Ta siostra mnie wkurza na maksa !! chcialbym zeby Gabi jej przywaliła !! :))
Ja też jestem za Gabi :D i mam nadzieję że w końcu przywali tej siostrzyczce :P
Gabrielle w kilku ostatnich odcinkach przekonała mnie do siebie. Siostry Mary nie lubię więc trzymam kciuki za Gabi :)
Jestem za Gabrielle. Może jest trochę próżna, ale to cały jej urok. Nie mogę się doczekać jak da popalić tej całej siostrzyczce ;P
Ale Gabrielle nie kocha Carlosa. A jeżeli nawetto jest to dziwny rodzaj miłości...
Mnie Gabrielle wogóle do siebie nie przekonała, zwłaszcza w ostatnich odcinkach- nie odczuła żadnego bólu po stracie dziecka. To wyglądało tak, jakby była z tego zadowolona. "pozbawiłeś mnie wolności na 18 lat"
ehhh... nie ma dziewczyna genu macierzyństwa.
Nie odczuła ? Balonik wypuściła z wielkim trudem a i o zdjęcie poprosiła będąc wnoszoną do karetki.
Moim zdaniem umiejętnie ukrywała to, że cierpi z powodu utraty dziecka. W końcu kreuje się na silną i samodzielną kobietę.
trzymam kciuki za Gabi!! ta pozal sie Boze siostra Mary mnie strasznie irytuje!! mam nadzieje ze skonczy śmiercią tragiczną :)
nie znosze tej wrednej zakonnicy! jak na nią patrzę, nóż mi sie w kieszeni otwiera :P Oczywiście jestem za Gabrielle :D
Proste, że za Gabrielle. Od razu widać, że ta zakonnica ma jakiś ukryty cel w tym, by być jak najcześciej w pobliżu Carlosa. A jak na zakonnice to coś chyba nie tak z nią ;)
Ja to sie w ogóle zastanawiam jak zakonnica może być aż tak wredna :| ... Jestem za Gabrielle bo jak dla mnie z tym, zeby Carlos rozwiodł sie z Gaby to chyba przesadziła ... a carlos glupi na początku dał sie namówić :-/ ale na szczęście Gabby chyba jednak wygrala bo tej zakonnicy nigdzie nie widać :)
Za ewentualne spoilery z góry przepraszam, ale nie jestem na bierząco z polsatem tylko z abc, wiec nie wim co już lecialo u nas, a co nie
Pozdrawiam =)
Ale Gaby już "skakała w bok" to niech teraz Carlos ma coś z życia! I będą kwita!
Gabrielle może nie jest idealną żoną, ale jestem za nią! Siostra Mary jest okropna! Niby jest taka milutka.. ale nienawidze tego jej uśmieszku.