" Twórca serialu "Gotowe na wszystko" chce wprowadzić do akcji homoseksualną parę, która wejdzie w konflikt z graną przez Teri Hatcher postać Susan.
Marc Cherry wyjawił, że wątek, w którym nowi mieszkańcy Wisteria Lane nie potrafią się porozumieć ze swoją roztrzepaną sąsiadką, jest oparty na historii z jego własnego życia.
- Do dawnego domu Applewhite?ów wprowadzi się para gejów i jeden z nich będzie miał bardzo burzliwe relacje z Susan, która skomplikuje sytuację próbując pokazać jak bardzo jest otwarta i tolerancyjna. Wykorzystam w tym wątku własne doświadczenia z kontaktów z sąsiadami - zdradza scenarzysta serialu przyznając, że na razie nie zdecydował jeszcze jakich aktorów obsadzi w rolach nowych postaci: "Dopiero zaczęliśmy pracę nad scenariuszem do tych odcinków, więc jeszcze przez kilka tygodni nie będę myślał o obsadzie - wyjaśnia." "
:) Kolejny serial, w którym twórcy przełamują tabu jakim jest homoseksualizm. Fakt może w USA nie jest to tak drażliwy temat jak u nas. Już sobie wyobrażam tą naszą niezdarna Susan, kłopoty z wysłowieniem się, żeby nie urazić sąsiadów i być tolerancyjną, co z pewnością przyniesie odwrotny skutek...
Już się nie mogę doczekać... Jeszcze aż 2 m-ce :(
Jeden wątek gejowski już był (Andrew & Justin), ale jakoś w trzecim sezonie o tym zapomnieli... Nie dziwi mnie więc, że nastąpi wprowadzenie pary gejowskiej!!! To będzie bardzo ciekawe... Myślę, że prócz Susan nieudolnie pokazującej swoją tolerancję wobec homoseksualizmu ten wątek dotyczył będzie także Andrew (scenarzyści postanowili ponoć rozbudować jego rolę) i być może zechce on rozbić tę parę , bo na przykład zakocha się w jednym z panów ...:) To zapowiada się niezmiernie ciekawie...
Pozdrawiam!!!