Podobno ze względu na mundial mają być raz na dwa tygodnie, a nawet i rzadziej :/ Zobaczymy juz za dwa tygodnie jak będzie.
niieeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! tylko nie to!!! wole ogladac gotowe na wszystko niz mundial...
jedno jakże wazne słowo: pojebało (polsat w domyśle :PP)
od poczatku caly ten mundial byl podejrzany :PP ajeszcze po tym co janas, a potem puszczak odwalili, to mi sie nawet nie chce tego 'czegos' ogladac... no, chyba ze c.ronaldo (serduszka) :))
Niestety to prawda.Już w czwartek 15 czerwca nie ma Gotowych,właśnie zastanawiałam sie dlaczego.Durny polsat,mają cały tydzień na emisje Mundialu a muszą akurat w porze Gotowych,wkurzyłam sie
Ale jak emitują mecze na żywo to raczej nie mają wyboru... Poza tym Mundial jest raz na cztery lata i bardzo dobze że będziemy mogli obejżeć wszystkie mecze! "Pojebalo" polsat dlatego że puszczają na zywo najbardziej oczekiwaną impreze świata która da im największą oglądalność? Zastanówcie się!!! Tez jestem fanem "Desperate Housewives" jednak dla mnie to normalne, taka impreza jest raz na cztery lata więc nie ma co się obużać, i tak dobże że polsat puszcza nasz serial!!!
PS Polsat nie będzie puszczać meczów polskiej reprezentacji, te będzą na tvp
dla mnie impreza o kryptonimie 'Mundial' nie jest tak ważna jak nowy odcinek 'Gotowych...' po prostu każdy ma swoje priorytety :P a ja nie zamierzam ze swoich rezygnowac
Ale zdajesz sobie sprawe że dla milionów ludzi DH nie istnieje a na Mundial czekali 4 lata i jesteś chyba w stanie to uszanować i zrozumieć polsat(choć chyba jednak nie, skoro piszez "jedno jakże wazne słowo: pojebało (polsat w domyśle :PP)"). Jak tego nie rozumiesz to jesteś wielką egoistką, myślisz tylko o sobie, to przecież jasne że polsat puszcza mecze na żywo, a jak są w tym samym czasie co DH to DH przepada, nie robią tego specjalnie. Jeszcze raz napisze - zastanówcie się co piszecie!
PS ja nie jestem wielkim fanem piłki i też bym wolał obejżeć DH niż jakiś mecz, ale rozumiem to i dla mnie to jest oczywiste i mam wrażenie że karzdy powinien to rozumieć...
łaaaał... właśnie uświadomiłeś mi - jestem potworną egoistką... niestety - dobrze mi z tym :D
ale taka to już dola jedynaka :-)
uszanować mogę lecz nie muszę się z tym zgadzać
(((SPEEDWAY 4 EVER)))
Mogli zmienić godzinę nadawania serialu a nie przerywać na tydzień lub dwa emisje serialu :/.Mam nadzieje, że zmieni się to jeszcze
Dla mnie również coś takiego jak Mundial się nie liczy ;) Zdecydowanie bardziej wolę "Gotowe na wszystko". A wiesz, że po tej przerwie spowodowanej Mistrzostwami Świata, Polsat może, ale nie musi, przestać nadawać "Gotowe na wszystko", bo zaczyna się okres wakacyjny. Ta stacja jest do wszystkiego zdolna, a więc radzę Ci już teraz ściągnąć odcinki z sieci :P
ja mam, ale zdecywanie lepiej gotowe ogląda mi się na duzym ekranie telewizora :PP
a co do zaprzestania emitowania gotowych, to mysle, ze tego nie zrobia - w okresie wakacyjnym beda jak zwykle powtorki wszystkiego, wiec cos swiezego na pewno zyska ogladalnosc; a poza tym zaplacili pewnie nie male pieniadze za licencje, wiec watpie, zeby zabili kuree, ktora znosi zlote jaja (-widzisz Wąski, urwałeś kurze złote jaja :PP:PP 'Killer-ów dwóch' :))
Oczywiście,że nie zaprzestaną emisji!!(ja bym im pokazała :/ hehe :D) Ale przez ten "niezwykle interesujący mundial" przesunie sie emisja ostatniego odcinka....ja sobie go nie obejże(:/) ale wogóle dobrze ,że go wyemitują :/
Okres wakacyjny ma to do siebie, że w TV lecą głównie powtórki. Producenci nie mogą zrozumieć, że ludzie w wakacje również lubią obejrzeć coś nowego, a nie tylko starocie. Jeśli przerwą emisję, to wznowią ją we wrześniu. Polsat kiedyś przerwał emisję "Przyjaciół" i nigdy do niej nie powrócił... Pamiętaj o tym ;)
wiesz co, lepiej jednak nie :PP wierze, ze w czwartkowy wieczor (zaraz po zakonczeniu 'mundialu':) ujrze odcinek gotowych, wierze tez, ze jak najszybciej zostanie wyemitowana 3 seria, wierze, ze DVD z pierwszym sezonem nie bedzie kosmicznie drogie, wierze, ze wreszcie rozpocznie sie dystrybucja plakatow, koszulek, kubkow z desperatkami... wierze tez w pare innych rzeczy zwiazanych z gotowymi... :))
No i cała dyskusja okazała się nadaremna. Okazało się, że faktycznie w czwartek emitowany jest Mundial, a ok. 20.50 leci "Płytki facet" z Gwyneth Paltrow. Okazało się więc, że DH nie będzie tego dnia emitowane po prostu dlatego, że jest to serial komediowy, a tego dnia... (uwaga, uwaga!)... wypada Boże Ciało.
A czy "Płytki facet", to nie jest przypadkiem komedia? :P Na dodatek slapstickowa. :P
Fakt, masz rację. No może chodziło więc o to, by nie puścić serialu, tylko film fabularny. Choć o 20 na TVP1 "Plebania". Nie wiem, może w tv komercyjnej na czym innym to polega. Moim zdaniem nie było przeciwskazań, żeby puścić DH.
No w sumie to gotowe były emitowane w wielki czwartek i w Swięta Bożego narodzenia więc nie wiem czemu w Boże Ciało nie chą tego puścicć :|
A jednak dwa tygodnie bez gotowych. Polsat pewnie puści dalsze odcinki dopiero od września.
15.06 nie bedzie poniewaz jest Boze Cialo a 22.06 bo bedzie mecz i 29 normalnie bedzie emisja:)
Mogliby w ten czwartek je póścić a puszczą jakiś debilny film "Płytki facet"!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Heheh a ja juz oglądałem cały drugi sezon...powiem wam że z napisami jest oglądac o wiele lepiej bez lektora no i nie ma tych denerwujacych reklam na Polsacie....ale chwali sie Polsatowi za taki szybki zakup 2 sezonu a TvP bedzie dopiero puszczała Lostów na jesieni to ja juz zdąrze 2 sezon na kompie obejrzeć...:P:P:P