PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117724
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Mógłby mi ktoś powiedzieć ile odcinków ma 3 sezon??!! Bo na stronie ABC sa streszczenia tylko do 16 odcinków,ale to trochę mało??

ocenił(a) serial na 10
Olla_2

LOL, właśnie miałam zakładać identyczny temat;) ale widzę, że nikt zorientowany tu nie zagląda.. Nigdzie nie moge znaleźć na stronach abc dat emisji poszczególnych odcinków (oprócz tych do epizodu 16, który emitowany był 4 marca, czyli już ponad miesiąc temu! więc co? niby znowu taka długa przerwa?)

ocenił(a) serial na 10
mawu

a jednak
w tą niedzielę chyba rzeczywiście będzie dopiero odcinek nr 17.. może w marcu znowu była jakaś dłuższa przerwa. Na youtube są na razie tylko zwiastuny epizodu 17..

mawu

tu jest strona, na której są daty emisji następnych odcinków. rzeczywiście była przerwa w nadawaniu, ale 17 odc już w niedzielę:)

http://epguides.com/desperatehousewives/
pozdro:)

ocenił(a) serial na 10
Olla_2

zapewne jak kazda seria bedzie miec po 22 lub 24 odcinki. a kolejny juz jutro po miesiecznej przerwie i teraz polecą co tydzień. Nareszcie juz nie umie się doczekać jutrzejszego odcinka, JUPI

ocenił(a) serial na 10
mala2406

No już nie mogę sie doczekać :) Co będzie z Danielle i jej ciążą no i oczywiście co spotka moją ulubienice Gabi :P