PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117711
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Dla mnie zapowiada sie bombowo (jak inczej moglo by byc;)))). Kogo Betty trzyma w piwnicy? Męża? Gdzie jest Zach? Itp. ;) uwielbiam te zagadki. Strzała

She_23

Męża!!! Przecież mówiła, że zabił ich dziecko i spotkała go kara! Chyba sięnie mylę, nie?

Kreseczka

nie zabil ich dziecka, przeciez jej syn zyje. powiedziala tak lekarzowi zeby dal jej leki,potrzebowala ich by faszerowac meza zeby nie halasowal. pewnie cos narozrabial, byc moze faktycznie ja bil, ale zobaczymy za tydzien

ocenił(a) serial na 10
She_23

ja myślę, że ona tam trzyma jakiegoś więźnia w ramach tej kary-coś na kształt więzienia, a ten ktoś nie może iść do prawdziwego więzienia,bo...
nie wiem. Może ze względów zdrowotnych albo coś takiego... A Betty trzyma go W SWOJEJ piwnicy - to jej kara(coś o tym mówiła)
ale to tylko mała sugestia

ocenił(a) serial na 10
She_23

2 seria jest o wiele ciekawsza od pierwszej!! jestem obecnie na 13 odcinku i umoeram z ciekawości co będzie dalej - wątek z murzynka ukrywającą "kogoś" w swojej piwnycy jest najnudniejszy z wszystkiego, ale niestety później z niego nie rezygnują:-(pozdr

ocenił(a) serial na 9
She_23

Super, a szczególnie ta akcja z krawatem na pogrzebie Reksa!! Świetny serial!!

ocenił(a) serial na 9
katasia1

Muszę przyznać, że ostatnie odcinki 1 serii trochę mnie nudziły, ale po tym co widziałam wczoraj chyba powrócę do oglądania "Gotowych...". Czy teraz będą puszczane po 2 odcinki non stop czy tylko tak jak pilot poprzedniej serii był puszczony na początku w 2 odcinkach?

p.s.do lukasz: drugą serię oglądzasz może w jakiejś TV? jeśli tak to na jakim kanale. proszę o odpowiedź??

ocenił(a) serial na 10
ziena

ja przez przypadek w czwartek trafiłam na "Gotowe...". Oczywiście słyszałam o nich wcześniej, ale oglądałam "Losta". Teraz czwartkowe wieczory mam wolne więc chyba będę oglądać DH jeśli tylko rodzice albo brat nie zajmą telewizora :P Ale te pierwsze 2 odcinki bardzo mi się podobały. Myślałam, że to kolejny głupawy amerykański serial a tu miła niespodzianka. Just great