PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 118165
7,0 25 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Trzymam kciuki za DH jako pretendenta do nagrody dla najlepszego serialu, cztery główne aktorki dla najlepszej aktorki (liczę na M. Cross lub F. Huffman), może jeszcze jakieś poboczne nominacje dla N. Sheridan albo po raz pierwszy dla jakiegoś mężczyzny (może K. MacLachlan)?

użytkownik usunięty

No proszę, wczoraj pisałem, że liczę, na M. Cross i F. Huffman, a dziś http://www.imdb.com/features/rto/2007/globes . Znamienne! Liczę na nie i oczywiście na trzeci z rzędu tytuł najlepszego serialu komediowego, bo trzecia seria jak na razie nie licząc kilku mrocznych wątków jest bardzo komediowa. Trochę szkoda, że pominięto T. Hatcher, no ale ona swojego Globa już ma. Cross powinna go dostać za 2 sezon, Huffman szczególnie za odcinki 7-10 trzeciej serii.

JA TrZYMAM KCIUKI ZA FELICITY :-)) po prostu bardziej ją lubię :PP

ocenił(a) serial na 8

Niestety nie oglądałem, żadnego odcinka trzeciej serii, ale trzymam kciuki za "Gotowe na wszystko". Ale Złotego Globa (przepraszam za złą odmianę) powinna dostać Marcia Cross (jest najlepszą postacią w filmie, oczywiście zaraz po Teri Hatcher"

użytkownik usunięty
Mr__Angel

Ja jestem rozdarty: Felicity Huffman ma już Emmy, Marcia Cross sama nie zdobyła jeszcze żadnej nagrody, jednocześnie aktorstwo Huffman w trzeciej serii powala, nie można jednak zapominać o drugim sezonie, w którym Cross biła na głowę każdego i za co jej nie nagrodzono (jak rok temu wygrała Parker, myślałem, że się załamię). Ostatecznie i tak jedna z nich po raz trzeci wyjdzie z ceremonii bez nagrody, szkoda. Nie przyjmuję innych opcji - szczególnie kolejny triumf Parker jest tu wykluczony!

jakby nie bylonie wyobrazamm sobie zeby marca lub felicity nie zdobyly globa. jezeli nie bedzie to ktoras z nich to siem chyba zalamie :((

użytkownik usunięty
ahcynk

Masz rację. Oby nie było powtórki sprzed roku...

użytkownik usunięty

Liczę na Marcię. Tyle lat siedzi w tym biznesie, czas postawić coś na kominku. Felicyty ostatecznie może przecież odkurzyć zeszłorocznego Globa, albo patrzeć na Emmy męża ;) .

użytkownik usunięty

Felicity też ma Emmy za DH. Poza tym podobno America Ferrera ("Ugly Betty") ma ogromne szanse...

wersja kolumbijska byla najlepsza!! :D a to to jakies amerykanskie gnioty są!:P

ocenił(a) serial na 6

Pewnie i tak Parker za "Trawke" dostanie...:(( Historia (niestety) lubi sie powtarzac. Chociaz mam nadzieje ze jednak Marcia.. :)

użytkownik usunięty
Marvin

Nie sądzę, by Parker dostała drugi raz, w przypadku tej kategorii takie powtórki rzadko się zdarzają - np. Teri Harcher albo Sarah Jessica Parker mają po jednym Globie, a Teri nawet nie jest teraz nominowana i myślę, że Parker (Mary-Louise) za rok też może już nie być nominowana.