No właśnie:która z głownych bohaterek najbardziej do was pasuje,ma podobny charakter i zachowanie??:) Czy czujecie się bliżej z Bree,Susan,Lynette,a może Gabi czy Edie??A może z inną z bohaterek:>??
Tak samo pytanie do panów:który z bohaterów najbardziej odzwierciedla wasze zachowanie :)-Mike,Paul Young,Carlos,Tom Scavo,Rex a może Zach:P??
Ja chyba byłabym Susan,bo jestem tak samo jak ona roztrzepana.Zawsze coś zapomnę,zgubię,upuszczę,zawsze się wpakuje w jakieś tarapaty(często po prostu zabawne),ale równie szybko jakoś udaje mi się cało ze wszystkiego wyjść.Tez jestem tak gadatliwa i zwariowana jak Suzi :P
A wasze typy??
chciałabym byc GABY,bo nie ma co życie ma fajne,ma świetny charakter i świetny gust jesli chodzi o wybór ogrodników hehe;D
ale tak naprawde to chyba jestem podobna do Susan,tez ciagle wpadam w jakies klopoty,uslysze co nie trzeba zrobie co nie trzeba i jeszcze wiele innych rzeczy...;)a potem są z tego same kłopoty;p
Ja najbardziej chyba utożsamiam się z Susan. Tak samo jak ona jestem roztrzepana, zapominalska a przede wszystkim pechowa i niezdarna:) Zawsze wpakuję się w jakiś kłopoty, albo przewrócę się o własną nogę:P Jednak to chyba jest taki mój urok. ;)
A ja jestem najbardziej podobna do Gabrielle.jestem do niej podobna nie tylko z wygląda ale tez z charakteru
a ja uwielbiam lynette, babka z jajami która potrafi wybrnąc z każdej sytuacji i osiągnąc wszystko co tylko sobie zaplanuje (no może prawie wszystko :)) super pozytywna bohaterka, mi najbliższa...