PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117729
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Kim była Kendra?

ocenił(a) serial na 8

hej! mam pytanie. Troche się pogubiłam, trochę pozapominałam(wiecie, niedługo egzaminy:) Kim była Kendra? w którym sezonie się pojawiła i wogule opiszcie ją ok? bede wdzięczna:D

ocenił(a) serial na 10
mamiya

Grała w sezonie 1.Kendra była siostrą Deidre-biologiczna matka Zacka.Susan pojechała do Kendry by dowiedzieć się prawdy o Mike'u. Noah okłamał ją, że Mike sprzedawał czarna heroinę jego córce, a potem zabił gliniarza, który go podejrzewał. Załamana Susan wsiadła do samochodu, Kendra przysiadła się do niej i kazała jej odjechać za róg.Kendra powiedziała Susan, że Mike nie był dealerem narkotyków. Była nim jej siostra Deidre. Pewien gliniarz przyłapał ją na braniu i zmusił do prostytucji w zamian za wolność. Mike ich zastał, gliniarz wymierzył w niego broń. Mike mu ją wytrącił i poszedł do więzienia by chronić Deidre.

anitab_22

No właśnie: ale co się stało z Kendrą??? Tzn. dlaczego jej nie ma??? I dlaczego Zach wszystko odziedziczył po dziadku??? A córka nic???

ocenił(a) serial na 8
Davus

chyba tak bo w końcu Kendra zbytnio nie przepadała za ojcem i vice-versa, a poza tym dziadek zacha chyba mówił ze zapisał mu wszystko w testamencie ale nie jestem tego pewna