PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117851
6,9 23 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Koniec bywa dobry...

użytkownik usunięty

I to już koniec! Desperatki dały mi 8 sezonów szczęścia i wzruszeń. Finalny odcinek miał wszystko to, co wyznaczało siłę tego serialu jednocześnie uświadamiając mi unikalność tego obrazu. Dobry scenariusz, genialne role, miks emocji...

Zgadzam się w zupełności, oglądając wczoraj ostatnie dwa odcinki uroniłam nawet łezkę:) Szkoda, że to juz koniec, ale wszystko musi się kiedyś skończyć. Zresztą lepiej skończyć w dobrym momencie, niż później na siłę ciągnąć. A kto wie, ostatnia scena i nowa mieszkanka domu Susan, zapowiadała nową, ciekawą historię:)

aa-kinomaniak

Chociaż dodam, że szkoda, iż nie pokazali co się stało dalej z Susan i że nie pokazali historii desperatek wiele, wiele lat później, czyli kiedy były już w podeszłym wieku, jak choćby Karen- do której mam wielki sentyment:)- spoko z niej była babka;)

ocenił(a) serial na 10
aa-kinomaniak

No i koniec czy odcinek fimalowy zakomczenie takie humorystyczne nasze panie pozegnaly z nami takim stylem jakim nas przywitaly na poczatku serialu .Wiem jedno nie zaluje tego serialu Zacząłem przygode z tym serialem w Polsacie a zakonczyłem na Foxlife .

ocenił(a) serial na 10
kinoman1985

Chcialem zaznaczyc ze nie zaluje ze zaczalem przygode z tym serialem na Polsacie za zakonczylem na Foxlife ciesze ze dalem sie porwac przebojowym panią

ocenił(a) serial na 10
aa-kinomaniak

Mnie się chlipnęło przy scenie na ulicy z Tomem i Lynette i na końcu, kiedy Susan odjeżdżała, ta muzyka i niezastąpiony, tajemniczy głos Mary Alice Young *,*
A co do tej nowej mieszkanki Wisteria Lane, to nie podobało mi się to. Pomyślałam sobie "pfff, jakaś brzydula w domu Susan, że niby nowa desperatka? W życiu!"

ocenił(a) serial na 10

Szkoda, że już koniec ale wiadomo kiedyś koniec musi nastąpić :)

ocenił(a) serial na 7

ostatnie 10 minut - świetne