Wraz z tym rokiem kończy się niesamowita i niezapomniana przygoda z Desperatkami. Szkoda,
bo przeżyłam z nimi naprawdę wspaniałe chwile. Ahh... Az się łezka w oku kręci :) Już nigdy nie
będzie czegoś takiego po raz drugi, ale na szczęście jest internet, gdzie możemy oglądać w kółko
perypetie Wisteria Lane.
Cóż..., koniec musiał nastąpić, w przeciwnym razie mielibyśmy kolejnego taśmowca. Wszystkie dobre pomysły zostały wyczerpane. Znacie jakiś serial podobny do DH?
Żadnym się nie zastąpi Wisteria Lane... Ja ostatnio zaczęłam oglądać Jak poznałem waszą matkę- nie umywa się do Desperatek, ale jakoś przebrnęłam przez wszystkie sezony.
mam pytanie będzie jeszcze coś o Paul Young bo przecież został niewinnie skazany za rzekome zabójstwo jestem na 6 sezonie
W finale szóstego sezonu wróci. Cały siódmy sezon jest o nim i z jego udziałem. Pojawi się Felicia i Zach a po owym sezonie, pokaże się tylko raz w drugim epizodzie ósmej serii, jako swój finałowy występ ever.
wikipedia - hasło "Paul Young (Gotowe na wszystko)", które UWAGA, może zawierać spoilery/
Dobrze opisana/opisałem, czy nie? Źle czy dobrze się czyta? Jakie wrażenie? Proszę o szczerość do bólu.
Tak i nie tylko. 95 % artykułów zostało rozwiniętych przeze mnie z zalążka do okazałych i niekiedy przeszczegółowionych artykułów. Dlatego chcę wiedzieć, jakie wrażenia.?
dokładnie! z łezką w oku wspominam czasy, gdy z wypiekami na twarzy czekałam aż zostanie dodany nowy odcinek Desperatek, piękne czasy ;) chyba już nigdy żaden serial mnie tak nie poruszy jak one, mam wieeeelki sentyment.