PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117711
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Wraz z tym rokiem kończy się niesamowita i niezapomniana przygoda z Desperatkami. Szkoda,
bo przeżyłam z nimi naprawdę wspaniałe chwile. Ahh... Az się łezka w oku kręci :) Już nigdy nie
będzie czegoś takiego po raz drugi, ale na szczęście jest internet, gdzie możemy oglądać w kółko
perypetie Wisteria Lane.

ocenił(a) serial na 10
Angela4b

mam tak samo , pustka... :(

My_Melody

Cóż..., koniec musiał nastąpić, w przeciwnym razie mielibyśmy kolejnego taśmowca. Wszystkie dobre pomysły zostały wyczerpane. Znacie jakiś serial podobny do DH?

Sylvie Lu

Żadnym się nie zastąpi Wisteria Lane... Ja ostatnio zaczęłam oglądać Jak poznałem waszą matkę- nie umywa się do Desperatek, ale jakoś przebrnęłam przez wszystkie sezony.

ocenił(a) serial na 10
Angela4b

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=inwwwwsuJTU

My_Melody

Śmiałam się i płakałam jednocześnie :D

ocenił(a) serial na 10
Angela4b

:)))))))))))))

ocenił(a) serial na 8
Angela4b

mam pytanie będzie jeszcze coś o Paul Young bo przecież został niewinnie skazany za rzekome zabójstwo jestem na 6 sezonie

pauli2222

W finale szóstego sezonu wróci. Cały siódmy sezon jest o nim i z jego udziałem. Pojawi się Felicia i Zach a po owym sezonie, pokaże się tylko raz w drugim epizodzie ósmej serii, jako swój finałowy występ ever.

wikipedia - hasło "Paul Young (Gotowe na wszystko)", które UWAGA, może zawierać spoilery/

michu1945

Ahhh.... Znam już całą wikipedie na pamięć :)

Angela4b

Dobrze opisana/opisałem, czy nie? Źle czy dobrze się czyta? Jakie wrażenie? Proszę o szczerość do bólu.

michu1945

http://pl.wikipedia.org/wiki/Paul_Young_(Gotowe_na_wszystko) - to ty pisałeś?!

Angela4b

Tak i nie tylko. 95 % artykułów zostało rozwiniętych przeze mnie z zalążka do okazałych i niekiedy przeszczegółowionych artykułów. Dlatego chcę wiedzieć, jakie wrażenia.?

ocenił(a) serial na 10
Angela4b

dokładnie! z łezką w oku wspominam czasy, gdy z wypiekami na twarzy czekałam aż zostanie dodany nowy odcinek Desperatek, piękne czasy ;) chyba już nigdy żaden serial mnie tak nie poruszy jak one, mam wieeeelki sentyment.

ocenił(a) serial na 10
Angela4b

a ja właśnie obejrzałam wszystkie sezony, siedziałam po nocach, a ostatnie odcinki - szał, w większości przeryczane.. to, jak Karen zeznawała w sądzie... niesamowite.świetny serial. szkoda, że to już koniec:(