PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117590
7,1 19 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Książka

ocenił(a) serial na 10

Co myślicie o książce "Gotowe na wszystko" ? Czytał ktoś? Możecie powiedzieć coś na ten
temat?

kindzia160294

W ksiazce sa rozne ciekawostki z planu, cytaty z filmu. ale mysle, ze nie znajdziesz tam nic czeby bys juz nie wiedziala.

ocenił(a) serial na 10
paula_kaprys

No wlaśnie mam ją już, i też tak myślę...

ocenił(a) serial na 9
kindzia160294

Jejuu, już myślałam, że zniszczyłyście mi dzieciństwo i uświadomiłyście mnie, że serial powstał na podstawie jakiejś książki... Wtedy byłabym na siebie wściekła, że jej nie przeczytałam. xd Swoją drogą, gdyby jakiś pisarz wyprzedził Marca Cherry'ego z jego świetnym pomysłem i napisał wcześniej książkę "Gotowe na wszystko" (w sensie, że- te same bohaterki, ta sama ulica, te same historie, zdarzenia...), pewnie zbiłby fortunę. I pewnie książka byłaby jeszcze lepsza od serialu. Ale można tylko tak sobie gdybać, tym bardziej, że już po pierwszej w nocy. :D

Co do książki z ciekawostkami z planu itd., to nigdy nie miałam jej w ręku, ale skoro twierdzicie, że te wszystkie ciekawostki są już raczej "oklepane", to chyba nie będę po nią sięgać...

ocenił(a) serial na 10
kindzia160294

Dzisiaj przeglądałam ją na necie, bo znalazłam wzór i tak myślę czy ją zakupić ;)

ocenił(a) serial na 8
x3kuniax3

A na jakiej stronie ją znalazłaś?

ocenił(a) serial na 10
megan1011

http :// onepress. pl/ ksiazki/ gotowe - na - wszystko - witamy - na- wisteria - lane - leah - wilson - evelyn - vaughn - sarah - zettel , gotowe . html

ocenił(a) serial na 10
x3kuniax3

musisz tylko połączyć w pełny link :P

ocenił(a) serial na 8
x3kuniax3

Dzięki wielkie, przeczytałam rozdział o Bree i muszę przyznać że nie tego oczekiwałam, ale mówi się trudno, a książkę i tak postaram się zdobyć :)

ocenił(a) serial na 10
megan1011

Nmzc :) No ja tak urywkami czytałam i też spodziewałam się czegoś więcej :) Ale nadal zastanawiam się nad kupnem :) I w sumie mogłaby być inna okładka :) Ja bym np. Dała na okładkę wszystkie desperatki :)

ocenił(a) serial na 10
megan1011

Wiem, że jest też książka Spalony tost Teri Hatcher Gotowe na wszystko. Ale wiadomo, że jak Susan to musi być spalony :P Ale jutro chyba zamówię na allegro obie książki :) I wiem, że jeszcze
Eva Longoria napisała kucharską książkę :)

ocenił(a) serial na 10
x3kuniax3

Ja mam obie książki Gotowe na wszystko i Spalony tost.... Zaczęłam czytać tę pierwszą na razie ale nie mam czasu skończyć :D

ocenił(a) serial na 10
kindzia160294

A z tego co zaczęłaś czytać to jakoś wciąga przynajmniej :P ?

ocenił(a) serial na 10
x3kuniax3

Szczerzę mówiąc nie bardzo, ale przeczytam może później bd ciekawsza :)

ocenił(a) serial na 10
kindzia160294

To jak dojdziesz gdzieś dalej to daj znać czy warto zakupić :)

x3kuniax3

Spalony tost jest calkiem wesola ksiazka. Teri napisala to zupelnie jak napisalaby to Susan

ocenił(a) serial na 10
paula_kaprys

x3kuniax3 chciałaś wiedzieć co bd dalej w książce Gotowe na wszystko, ale mogę Ci powiedzieć że nic ciekawego, na pewno nic nie stracisz jak jej nie przeczytasz... :)