Co myślicie o książce "Gotowe na wszystko" ? Czytał ktoś? Możecie powiedzieć coś na ten
temat?
W ksiazce sa rozne ciekawostki z planu, cytaty z filmu. ale mysle, ze nie znajdziesz tam nic czeby bys juz nie wiedziala.
Jejuu, już myślałam, że zniszczyłyście mi dzieciństwo i uświadomiłyście mnie, że serial powstał na podstawie jakiejś książki... Wtedy byłabym na siebie wściekła, że jej nie przeczytałam. xd Swoją drogą, gdyby jakiś pisarz wyprzedził Marca Cherry'ego z jego świetnym pomysłem i napisał wcześniej książkę "Gotowe na wszystko" (w sensie, że- te same bohaterki, ta sama ulica, te same historie, zdarzenia...), pewnie zbiłby fortunę. I pewnie książka byłaby jeszcze lepsza od serialu. Ale można tylko tak sobie gdybać, tym bardziej, że już po pierwszej w nocy. :D
Co do książki z ciekawostkami z planu itd., to nigdy nie miałam jej w ręku, ale skoro twierdzicie, że te wszystkie ciekawostki są już raczej "oklepane", to chyba nie będę po nią sięgać...
Dzisiaj przeglądałam ją na necie, bo znalazłam wzór i tak myślę czy ją zakupić ;)
http :// onepress. pl/ ksiazki/ gotowe - na - wszystko - witamy - na- wisteria - lane - leah - wilson - evelyn - vaughn - sarah - zettel , gotowe . html
Dzięki wielkie, przeczytałam rozdział o Bree i muszę przyznać że nie tego oczekiwałam, ale mówi się trudno, a książkę i tak postaram się zdobyć :)
Nmzc :) No ja tak urywkami czytałam i też spodziewałam się czegoś więcej :) Ale nadal zastanawiam się nad kupnem :) I w sumie mogłaby być inna okładka :) Ja bym np. Dała na okładkę wszystkie desperatki :)
Wiem, że jest też książka Spalony tost Teri Hatcher Gotowe na wszystko. Ale wiadomo, że jak Susan to musi być spalony :P Ale jutro chyba zamówię na allegro obie książki :) I wiem, że jeszcze
Eva Longoria napisała kucharską książkę :)
Ja mam obie książki Gotowe na wszystko i Spalony tost.... Zaczęłam czytać tę pierwszą na razie ale nie mam czasu skończyć :D