PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117715
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Ten serial jest tak pełen przystojniaków, że sam już nie wiem, w którą stronę patrzeć.

Jakie są wasze typy na tego NAJ, NAJ?

Moje:

1. Carlos (wymiata! spędziłbym z nim resztę życia, a Gabrielle nie ma mózgu, że zdradziła TAKIE ciało!)
2. Paul Young (tak! jest świetny i nikt mi nie wmówi nic innego!)
3. Andrew Van de Kamp (uroczy blondasek, cudo! szkoda, że taka z niego świnia...)

Podawajcie swoje rankingi!
Rysiek

użytkownik usunięty
thornhill

Jeżeli chodzi o wizualność to :
3. Mike ( jakieś troszku nieproporcjonalne ciało :|)
2. Egzeqwo Andrew ( ale TYLKO wizualnie i to TYLKO w drugiej serii, bo pierwsza to istna porażka) & Tom ( ale facet ma niesamowite kompleksy ... )
1. Matthew ( nie wiem, ten chłopak coś w sobie ma, a i zbudowany jest idelanie :P )
Pzdrawiam =)

użytkownik usunięty
thornhill

Rysiek, masz bardzo interesujące upodobania. Ja w serialu pełnym tylu fantastycznych kobiet patrzę w ich stronę i faceci mało mnie interesują.

ocenił(a) serial na 7

Cóż rzec, jak dla mnie to Twoje upodobania są interesujące... Wyjaśnienie jest proste: tyś heteryk, jam homoseksualista. Czy któryś z nas lepszy...?

Pozdrawiam!
Rysiek

thornhill

1. Mike
2. Tom
3. Andrew

Wyróżnienie :PP : Karl :]

thornhill

No widzicie, już wszystko jasne...

Już wiem, czemu ten serial jest tak pełen przystojniaków! Marc Cherry, twórca całości (taki sympatyczny grubasek, co odbierał Złotego Globa), jest gejem... A Bree wzorowana jest na jego mamie... Mam nadzieję, że on nie ma takiego charakteru jak łobuz Andrew!

Pozdarwiam
Rysiek

ocenił(a) serial na 10
rysiek_kinoman

Ja tak moze nawiasem dodoam, ze moim zdaniem najaldniejsi sa Justin i John (jak na ironie oboje wystepowali jako ogrodnicy Gabi), a w drugiej czesci Justin jest chlopakiem Andrew. Pragne nadmienic, ze Gabi jest rowniez boska, no i nie mozna zapominac o Bree, ma cos w sobie jest niezwykle intrygujaca.

ocenił(a) serial na 10
Yossarian_2

równorzędnie TOM i ANDREW
a i jak juz ktos powiedzial wyroznienie dla Carla, bo jest świetny

ocenił(a) serial na 7
thornhill

Najbardziej przypadli mi do gustu Andrew i Tom