PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117715
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Kto zginie??

ocenił(a) serial na 10

Jak obstawiacie która z bohaterek serialu zostanie uśmiercona.Zostało to już zapowiedziane przez autorów serialu więc teraz tylko można już tylko obstawiać;) Ja myślę, że to będzie córka Bree chociaż to by było zbyt oczywiste.Nie chyba jestem za tym że to Susan-operacja pewnie się nie powiedzie i "wędrująca śledziona" ją zabije ;P

ocenił(a) serial na 6
McCoy

susan-na bank, w koncu terri hatcher odchodzi z serialu.
chociaz to by było cholernie głupie, jakby zmarla na "wedrującą śledzionę". może będzie miała jakiś wypadek?

ocenił(a) serial na 10
veritaserum

Jej postać jest głupia więc musi głupio odejść:)

veritaserum

to chyba jakieś nie do końca potwierdzone info, chociaż z drugiej strony mimo, że podpisały kontrakt to przecież mogą go za jakąś tam oczywiście wlasna szkoda go zerwac ;]
a jezeli juz to by miala byc prawda, to mysle, ze zginie ojciec Zacka czyli Poul Young ponieważ czytalam, że dziadek Zacka, czyli ojciec Dany zlecil jego morderstwo ;]
pozdrooo!

ocenił(a) serial na 10
McCoy

Naprawdę ktoś zginie? A czy może dokładnie wiadomo - kiedy?

McCoy

Ludzie, żadna z nich nie może zginąć, bo wszystkie cztery aktorki podpisały umowy na pełne siedem sezonów: ten serial robi za dużą kasę, żeby uśmiercać postaci, które pokochała cała Ameryka...

"Desperate Housewives" to nie "Six Feet Under", tutaj nikt nie będzie się bawił w uśmiercanie jednej z czterech gwiazd.

Więc możemy oglądać spokojnie:-)

ocenił(a) serial na 10
rysiek_kinoman

Wow, aż na siedem sezonów? I znów objawia się moja niewiedza. Czyli podsumowując - faktycznie możemy oglądać ( i spać) spokojnie ;) Pozdrawiam!

Wega

Hmmm, też słyszałem, że Susan jednak odejdzie po tym sezonie. W sumie dobrze, bo po tym jak jej postać była moją ulubioną w pierwszym sezonie, teraz sukcesywnie mnie do siebie zniechęca. Po prostu jest nudna...

Albertino

:(( w sumie jej nie lubię, ale jak była to zawsze były jakieś kminy z Mike'm (:*:*:)) no chyba żektoś się tam za nią wprowadzi - ktoś pokroju Edie :)

ahcynk

jakby ktoś nie zrozumiał to chodziło o wprowadzanie się DO DOMu susan :PPP

ahcynk

No tak, ja tam Susan w pierwszym sezonie lubiłem, a te potczki z Eddie Były wspaniałe :) Natomiast teraz nic się wokół niej nie dzieje. Niepodzielnie rządzi teraz Bree, a Lynette i Gabrielle też niczego sobie :)

Albertino

hmm może Gaby bo nie chce już grać w serialu, ale to tylko moje przewidywanie :)

Wega

Witam!

Zrobiłem małe interenetowe śledztwo i okazuje się, że informacje są sprzeczne. Z jednej strony mówi sie o umowie na 7 sezonów, ale z drugiej Teri faktycznie "zasugerowała, że czas na nowy krok w jej karierze" i że "wszystko się kiedyś kończy"...

Obstawiam, że plotki o odejściu Teri to tylko chwyt reklamowy mający podtrzymać zainteresowanie serialem. Widzieliście, jak kobieta się rwała do mikrofonu na ceremonii Złotych Globów...? A to nie ona dostawała statuetkę, tylko Marc Cherry...

Pozdrawiam
Rysiek

ocenił(a) serial na 10
rysiek_kinoman

|_*Little Spoiler*_|
Jezeli obawiacie sie o Susan, to moge was uspokoic, ze nie zginie w skutek 'wedrujacej sledziony", ogladam 20 odcinek i ona jeszcze zyje (odziwo):P A tak nawiasem, to najprawdopodobniej bedzie chciala zrezygnowac Gabi, to jej sie juz znudzilo, a mowili, zeby nie kasac reki ktora cie karmi. Danielle nie zgninie z reki brata MAthew, stanie sie cos innego:P

McCoy

Taa co gra Gabrielle nie podpisała kontraktu. Mówiła, że nie chce być kojarzona tylko z serialem.

ocenił(a) serial na 10
Zdenio

niech Susan umrze na tę sledzionę bo jest "średnio ciekawa"

ocenił(a) serial na 10
brunet

Nie tym razem, skoro tak jej nie lubisz pociesz sie, ze moze zginie bardziej glupia smiercia...

ocenił(a) serial na 10
Yossarian_2

20 odcinek 2 sezonu to nie to samo co ostatni (23 albo 24)odcinek sezonu i jeszcze wszystko sie może zdażyc jeśli chodzi o Danniele:). A tu psikus nam scenarzyści zrobią i uśmiercą Lynette;)-której wcale nie typujemy :D

ocenił(a) serial na 10
McCoy

Usmiercanie jednego z najglowniejszych bohaterow tzn bohaterek:P nie jest dobrym pomyslem, sadze ze amerykanie wiedza, ze moglo by to wywolac spadek ogladalnosci, przynajmniej na tym etapie.

użytkownik usunięty
Yossarian_2

Ja słyszałam, że Bree ...
Jednak wątpie, bo po 1) Andrew i Danielle byliby sierotami, a to jest bez sensu, bo w sumie oni też by sie praktycznie już w serialu nie pokazywali, co byłoby równoznaczne z uśmierceniem 3 postci (Bree, Andrew, Danielle), bo zabrakłoby ich w serialu.
Nie chciałabym, zeby to byłą Susan, bo ją akurat lubie, chociaż gra taką słodką idiotkę :P , a pozatym wielce prawdopodobne, ze zniknęłaby tez Juli,a tego tez bym nie chciała ;]
Może faktycznie Gabrielle sobie strzeli w głowe, ze jej dziecko odebrali, zresztą dla mnie najmniej ciekawe wątki są właśnie z Gabby, chcociaż wolałabym , zeby wszytskie 4 panie zostały, bo każda wnosi coś do serialu ;)
Osobiscie jestem za usunięciem Edi :x
Pozdrawiam =)

McCoy

Czy napewno z tym uśmiercaniem w drugiej serii nie chodziło o śmierć George Williams'a??? Która notabene miała już miejsce???

Olek_4

Hmmm, prawie na 100% wydaje mi się, że niebawem "opuści" nas córka Bree, jak już ktoś napisał - aż prosi się o likwidację ;)
Poza tym zwróciłem kilka razy uwagę na taką, co prawda delikatną, ale jednak insynuację, że Bree mogłoby zabraknąc... Jakoś tak mi to wszystko wynika, niejednokrotnie coś mi na to wskazywało. Bardzo byłoby mi ejj szkoda, bo to teraz moja absolutna faworytka, jej postać wręcz góruje, gdyby nagle zginęła - przyznaję - byłoby to świetne (bo bardzo zaskakujące), ale brakowałoby mi jej ;(
Co do wersji z Susan, wydaje mi się, że także jest prawdopodobna. Bo o tym nawet sama Hatcher gdzieś mówiła, no cóż zobaczymy.
W każdym razie w wypadku Lynette i Gabrielle nic nie wskazuje na ich odejścia.

McCoy

hmm zara bede ogladac 20 odcinek i nie zgineła zadna z bohaterek ;) ma ktos moze napisy do 21szego odcinka ? bo w sieci nigdzie nie ma

ocenił(a) serial na 10
piotr8610

To sie trzeba ang nauczyc:P A 21 jest fajny, tyle, ze dosc zakrecony, teraz czekam na kolejne bo nie wiem jak sie fabula w koncu rozwinie...
Dodam tylko bez spolingu, ze Andrew dokona swojej zemsty...

Yossarian_2

Czy ta zemsta ma coś wspólnego z Peterem? Ciekawa jestem czy plotka , którą przeczytałam jakiś czas temu na forum abc jest prawdziwa :)

Moniaczek_3

Jesli chodzi o plotki z odejsciem jakiejkolwiek aktorki to jakis czas temu ogladalem na kanale VH1 Polska program "Najlepiej wygladajecy 40latkowie" i jak bylo o Tori H. to mowili , ze chce odejsc z serialu, ale wszystko sie okaze w praniu.

jacob2

Serial straciłby dużo gdyby odeszła ktorakolwiek z glownych bohaterek, jak chcą się kogos pozbyc to mogliby zrezygnowac z innych, mniej znaczących osob, np kogos z rodziny Applewhite'ów... albo przynajmniej z ktoregos dziecka - pustej Danielle lub nudnego w swoich dążeniach do zemsty Andrew.. Chociaż wtedy by bylo juz zbyt wiele tragedii w ciezkim i tak życiu Bree..
Mysle, że to moze byc po prostu plotka.. A juz na pewno to, że ma odejsc Teri, bo chyba ona jest gwiazdą tego serialu (tzn najwięcej zarabia itp)

ocenił(a) serial na 10
McCoy

mysle ze producenci usmierca Gabrielle tą ktoą gra Eva Longoria bo czytalem ostatnio ze Longorii znudzil sie ten serial i tylko czeka kiedy odniesie klapę

ocenił(a) serial na 10
McCoy

Susan nie zginie na wędrującą śledzionę. :)
Wydaje mi się, że Bree. Pisano o tym w gazetach i internecie.

ocenił(a) serial na 10
cornelka9

Niech uśmiercą tego wrednego syna Bree. biedna Bree więcej zyska tracąc go niż miałaby go dalej wychowywać ah te amerykańskie nastolatki ;/

ocenił(a) serial na 10
McCoy

ze zwiastunu do odcinka finalowego wynika ze to Carlos umrze, no chyba ze zle zrozumialam...

groszekk

Zgadzam sie z MCoy. Niech zginie syn Bree. Jest z niego kawał sku...........
Wydaje mi sie iz przez niego Bree ma problem z naduzywaniem alkoholu.

Pozdrawiam fanow ifanki serialu.
PS. Bree rulez !

ocenił(a) serial na 8
small19

To że umrze Carlos jest prawdobodobne.Niedawno w teletygodniu był wywiad z grającym go aktorem i w filmografi napisali : Gotowe na wszystko-2005-2006.Od razu mi sie to dziwne wydało.Głupio by było gdyby go uśmiercili

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
caprica_six

EEEjjj tu miało być jak obstawiacie a nie spoilery ;/

ocenił(a) serial na 10
McCoy

Przeciez nikogo nie wykończyli :]

:P

McCoy

Jeżeli to prawda, to mnie się wydaje, że albo Bree, albo Edie... a Susan nie umarła jakoś na tą śledzionę;)