PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117721
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Jesli macie jakieś pytanie dotyczase tego serialu.zapraszam do mnie a na pewno wam odpowiem ;)

ocenił(a) serial na 10
Blair

ja mam pytanko,czy Eva Longoria miala romans z Jesse Metcalfe?bo znalazlam pewien artykul na ten temat,moze wiesz cos wiecej

oskaa1989

Ja odpowiem:d - tak, kiedy był jej ogrodnikiem:)).

Marissa

Osska tka jak obiecałam odpowiem ci.Otóż Eva Longoria nie miała romansu z Jessy Metcalfe.On jest tylko jej kolegą z planu :)

ocenił(a) serial na 10
Blair

W czym jest Teri Hatcher lepsza od swoich kolezanek, ze dostaje 285 000 dolarow gdy jej kolezanki 250 000 za odcinek? :D

glamour

Właśnie tez mnie to dziwi :/bo wcale nie jest od nich ani ładniejsza ani fajniejsza :;

użytkownik usunięty
Blair

Podpisując kontrakt była najpopularniejsza, nic poza tym. Reklamując się jako "speca od DH" powinnaś wiedzieć takie rzeczy.

ocenił(a) serial na 10

No rzeczywiscie. Filmografie miała najbogatsza. dzieki za odp

ocenił(a) serial na 7
Blair

mam pytanie. ile jest sezonow DH ??? chodzi mi o wszystkie nie o tylko te co w polsce, bo w polsce narazie byly 3

ewe_hop

Teraz nagrywają 4 sezon.Bedzie on pokazywany w Amercyce od września.Reżyser i producent serialu podpisali kontrakt na 9 sezonów.

ocenił(a) serial na 10
Blair

OMG!! 9 sezonow ;/? Uwielbiam ten serial ale po tylu seriach moze to byc poprostu zwykly gniot brazylijski :| bez przesady.

użytkownik usunięty
glamour

Założycielka tematu po raz kolejny udowadnia, jak słabo jest zorientowana. Ciągle trwają prace nad 3 sezonem, zakończą się one w okolicach maja. A sezonów nie będzie 9, a 7.

Wiesz co powoli mnie wkurzasz.Chyba nie wypisywałabym głupot nie?? Mówie to co wiem.A ty wiesz jak zwykle wszystko najlepiej tak??

chwila, przeciez ja juz obejrzalam caly 3 sezon do konca (sciagnelam z emule). Wiec jak moga trwac prace nad 3 seria, kiedy ona wzglednie zakonczyla watki (chociaz oczywiscie zostawila otwarta sciezke dla 4 serii)

użytkownik usunięty
magda_17

Jeśli cię wkurzam, Olusia, to nie miałem takiego zamiaru. Po prostu na 3 pytania na 2 nie napisałaś prawdy, a właśnie rozpoczynając taki temat sama sugerujesz, że wiesz wszystko najlepiej, a jak czegoś nie wiesz, to po prostu napisz, że nie wiesz, i tyle, a nie odpowiadasz innym nieprawdę, a ktoś może w to uwierzyć. Jeśli chodzi o liczbę sezonów, to jest ich naprawdę 7: http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=36299 , jeżeli zaś chodzi o prace nad 3 sezonem, to zwróćcie uwagę na ostatnie zdanie: http://www.filmweb.pl/Gwiazda+%26quot+Gotowych+na+wszystko%26quot++zagra+%C5%BCo n%C4%99+parlamentarzysty,News,id=32879

magda_17

obejrzałaś cały 3 sezon? oooj, to weź mi opowiedz jak się kończy, bo ja jestem taka głupiutka (jak większość tego forum) i wszyscyśmy ugrzęźli na 16 odcinku... :\

no właśnie Olusia - nasz 'ekspercie'... trzeba się świetnie znać, jak chce się udzielać porad...

ocenił(a) serial na 10
Blair

A wiecie kiedy będzie wyemitowan odcinek 3x17? Albo kiedy będzie dostępny na jakimś programie p2p? :)

ocenił(a) serial na 10
Dii

hmm ja tu widze tylko do 3X16 moze to juz jest ostatni odcinek tej serii?

użytkownik usunięty
glamour

Premiera 3x17 za 2 tygodnie, czyli 8 kwietnia. Co ciekawe, będzie bardzo gorąco między Carlosem a Edie. Zobaczcie sami: http://www.repro.emedian.net/

Ja juz zglupialam, moim zdaniem 3 seria ma 16 odcinkow a ten link, co sie wydarzy w 17-tym, to chyba jakas sciema.
W 16 odc (UWAGA BEDE PISAC CO SIE ZDARZY, KTO NIE CHCE NIECH NIE CZYTA)
wyjaśni się wszystko odnośnie męża Brie (okaże się dobry). Lynette z mezem otworza pizzerie, zaprosza wszystkich. Ten gosc co mu zona umarla oswiadczy sie Susan. Gabrielle dowie sie ze wcale nie spala z Zachem, jej maz jej w tym pomoze, skoncza na stopie przyjacielskiej. Tak wogole to Lynette jeszcze w miedzyczasie zwolni sie z pracy, zeby pomoc mezowi prowadzic pizzerie.

magda_17

no wszystko fajnie tylko ze 16 odcinek był dwa tygodnie temu :) hehe i to już jest ogólnie wiadomo co napisałaś... a 17 odc będzie :)

ocenił(a) serial na 10
magda_17

3 seria wcale sie nie skończyła,to ze narazie wyszlo 16 odcinkow wcale nie znaczy ze to koniec,17 odcinek bedzie mial premiere 8 kwietnia,a 18 bodajże 22 kwietnia ;p

ocenił(a) serial na 10
Blair

A nie wiecie moze kiedy 3 seria bedzie w Polsacie???? I czy zamierzaja jC puszczac o normalnej godzinie, a nie o 23 w niedziele:/:/:/ Co tam ciekawego u Gabi slychac w 3 sezonie:)

użytkownik usunięty
poldek88_88

3 seria jesienią w Polsacie, a od maja na Fox Life. Czy to prawda, co jest w tym ogłoszeniu, że będą 22 odcinki? http://film.onet.pl/seriale/0,1509466,wiadomosc.html