Jesli macie jakieś pytanie dotyczase tego serialu.zapraszam do mnie a na pewno wam odpowiem ;)
ja mam pytanko,czy Eva Longoria miala romans z Jesse Metcalfe?bo znalazlam pewien artykul na ten temat,moze wiesz cos wiecej
Osska tka jak obiecałam odpowiem ci.Otóż Eva Longoria nie miała romansu z Jessy Metcalfe.On jest tylko jej kolegą z planu :)
W czym jest Teri Hatcher lepsza od swoich kolezanek, ze dostaje 285 000 dolarow gdy jej kolezanki 250 000 za odcinek? :D
Podpisując kontrakt była najpopularniejsza, nic poza tym. Reklamując się jako "speca od DH" powinnaś wiedzieć takie rzeczy.
mam pytanie. ile jest sezonow DH ??? chodzi mi o wszystkie nie o tylko te co w polsce, bo w polsce narazie byly 3
Teraz nagrywają 4 sezon.Bedzie on pokazywany w Amercyce od września.Reżyser i producent serialu podpisali kontrakt na 9 sezonów.
OMG!! 9 sezonow ;/? Uwielbiam ten serial ale po tylu seriach moze to byc poprostu zwykly gniot brazylijski :| bez przesady.
Założycielka tematu po raz kolejny udowadnia, jak słabo jest zorientowana. Ciągle trwają prace nad 3 sezonem, zakończą się one w okolicach maja. A sezonów nie będzie 9, a 7.
Wiesz co powoli mnie wkurzasz.Chyba nie wypisywałabym głupot nie?? Mówie to co wiem.A ty wiesz jak zwykle wszystko najlepiej tak??
chwila, przeciez ja juz obejrzalam caly 3 sezon do konca (sciagnelam z emule). Wiec jak moga trwac prace nad 3 seria, kiedy ona wzglednie zakonczyla watki (chociaz oczywiscie zostawila otwarta sciezke dla 4 serii)
Jeśli cię wkurzam, Olusia, to nie miałem takiego zamiaru. Po prostu na 3 pytania na 2 nie napisałaś prawdy, a właśnie rozpoczynając taki temat sama sugerujesz, że wiesz wszystko najlepiej, a jak czegoś nie wiesz, to po prostu napisz, że nie wiesz, i tyle, a nie odpowiadasz innym nieprawdę, a ktoś może w to uwierzyć. Jeśli chodzi o liczbę sezonów, to jest ich naprawdę 7: http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=36299 , jeżeli zaś chodzi o prace nad 3 sezonem, to zwróćcie uwagę na ostatnie zdanie: http://www.filmweb.pl/Gwiazda+%26quot+Gotowych+na+wszystko%26quot++zagra+%C5%BCo n%C4%99+parlamentarzysty,News,id=32879
obejrzałaś cały 3 sezon? oooj, to weź mi opowiedz jak się kończy, bo ja jestem taka głupiutka (jak większość tego forum) i wszyscyśmy ugrzęźli na 16 odcinku... :\
no właśnie Olusia - nasz 'ekspercie'... trzeba się świetnie znać, jak chce się udzielać porad...
A wiecie kiedy będzie wyemitowan odcinek 3x17? Albo kiedy będzie dostępny na jakimś programie p2p? :)
Premiera 3x17 za 2 tygodnie, czyli 8 kwietnia. Co ciekawe, będzie bardzo gorąco między Carlosem a Edie. Zobaczcie sami: http://www.repro.emedian.net/
Ja juz zglupialam, moim zdaniem 3 seria ma 16 odcinkow a ten link, co sie wydarzy w 17-tym, to chyba jakas sciema.
W 16 odc (UWAGA BEDE PISAC CO SIE ZDARZY, KTO NIE CHCE NIECH NIE CZYTA)
wyjaśni się wszystko odnośnie męża Brie (okaże się dobry). Lynette z mezem otworza pizzerie, zaprosza wszystkich. Ten gosc co mu zona umarla oswiadczy sie Susan. Gabrielle dowie sie ze wcale nie spala z Zachem, jej maz jej w tym pomoze, skoncza na stopie przyjacielskiej. Tak wogole to Lynette jeszcze w miedzyczasie zwolni sie z pracy, zeby pomoc mezowi prowadzic pizzerie.
no wszystko fajnie tylko ze 16 odcinek był dwa tygodnie temu :) hehe i to już jest ogólnie wiadomo co napisałaś... a 17 odc będzie :)
3 seria wcale sie nie skończyła,to ze narazie wyszlo 16 odcinkow wcale nie znaczy ze to koniec,17 odcinek bedzie mial premiere 8 kwietnia,a 18 bodajże 22 kwietnia ;p
A nie wiecie moze kiedy 3 seria bedzie w Polsacie???? I czy zamierzaja jC puszczac o normalnej godzinie, a nie o 23 w niedziele:/:/:/ Co tam ciekawego u Gabi slychac w 3 sezonie:)