PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117724
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

A co do Edie to moim zdaniem nie przeżyje, jak dotąd serial był poważny i nie miał scen w stylu 'zabili go a jednak uciekł".
Seria bardzo dobra, zagadek dużo nie było, ale za to wiele świetnych wątków obyczajowych, aż mnie dziw bierze, że amerykanie potrafią jednak spojrzeć na siebie krytycznie. Wszystkie bohaterki fajne, a jednak nie pozbawione wad, co w tej serii wyraźnie zostało podkreślone: Lynette - jak dotąd idealna żona zakochuje się w przystojnym Ricku i w kumulacyjnym momencie wręcz bije męża za to że jej go pozbawił (scena na łóżku), Gabrielle jako snobka i niewolnica pieniędzy wrecz przerasta samą siebie w całym tym "związku" z Victorem, Bree od zawsze była walnięta :) i w tej serii to ona zmienia się na "tak" - w odróżnieniu od reszty, która zmienia się na "nie", i wreszcie Susan, którą najlepiej podsumowała skautka podczas poszukiwań Mike'a w lesie - jako ciągle dążącej do nieszczęść w swoim życiu. Ubawiłem się po pachy podczas całej tej serii. Mam nadzieję, że 4 będzie przynajmniej równie dobra jak ta:)