PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117715
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Czy wie ktoś z Was może jaki utwór leci zawsze na koniec odcinka? Taka łagodna melodia na fortepianie zdaje się. Będę bardzo wdzięczna jesli napiszecie czyja to piosenka i ew. z jakiego albumu. Z góry dzięki i pozdrawiam! :)

InesVarjo

Ja mam na kompie tylko piosenkę początkową...

ocenił(a) serial na 10
InesVarjo

Miss Julie a jak się nazywa piosenka ta z początku?

lady_2

Początkowy theme jest autorstwa Danny'ego Elfmana i ma po prostu tytuł "Desperate Housewives theme"
Natomiast to co leci na końcu i zapowiada kolejny odcinek (bo myślę, że o to wam chodzi) to: Better Than Ezra - Juicy
Pozdrawiam, mam nadzieję, że pomogłem.

ocenił(a) serial na 9
Albertino

a może ktoś z was ma całą ścieżke dzwiękową z tego serialu, jest świetna ale najbardziej chodzi mi o ten kawałek z odcinka 2x13, pod sam jego koniec, zaraz potym jak Betty mówi Bree ze pujdzie na policje (około 40 minuta 22 sekunda filmu ). niech ktoś poda tytuł tego kawałka ze ścieżki, oczywiście jak go zna.

Albertino

Niestety to nie ta piosenka :(
Ta którą mi chodzi jest taka wolna grana na pianinie i nie ma zadnego tekstu. Słychać ją na koniec odcinka (przynajmniej kilku ostatnich w drugim sezonie) kiedy glos Mary Alice mowi 'podsumowanie'.
Ale mimo wszystko dzięki! :)

InesVarjo

.. moze jednak bardziej na skrzypcach grana niż na pianinie, no ale w kazdym razie utwor instrumentalny :)

InesVarjo

Nie wiem, jak nazywa się ta piosenka, ale mogę Ci przesłać ją mailem ;)

ocenił(a) serial na 10
Kreseczka

a czy ta piosenka (ta z końca odcinka) jest w soundtracku?

ocenił(a) serial na 6
Martha

http://gotowe.na.wszystko.filmweb.pl/Gotowe,na,wszystko,%282004%29,muzyka,Soundt racks,id=140235 [gotowe.na.wszystko.film...]

Kreseczka

Miss Julie, jesli mozesz to przeslij proszę na himalaja@o2.pl, bede bardzo wdzieczna :) Bo na prawdę nie moge nigdzie znalezc tego utworu.

O ile się orientuję to nie ma jej na soundtracku :/

InesVarjo

Oczywiście, przeslę Ci ten utwór. Nie wiecie, czy w Polsce soundtrack jest w sprzedaży?