No bo z pewnością możemy mówić o fenomenie:) I nie tylko jeśli chodzi o ten serial ale równiez o np. "Prison Break", "Lost", "Chirurdzy", "CSI" etc :)
Teraz na TVP1 rozpoczął się sezon "Herosów" więc za jakiś czas tez zapewne będzie mozna ich zaliczyc :)
No bo przyznajcie sami nie jest tak?
Zawsze pojęcie "serial" kojarzyło się z wenezuelskimi tasiemcami :P a tu od dwóch lat przybywa fanów :)
(choć jeśli mówimy o polskiej kinematografii, to dobrze że chociaż są seriale bo z filmami to kiepściutko oj kiepściutko...)
Seriale o których teraz wszędzie głośno, maja wsobie cos takiego co ciężko jest mi okreslić... Nie moge ograniczyc się tylko do stwierdzenia ze "sa dobre". One są...
No właśnie -jakie?
Waszym zdaniem - co w nich jest takiego ze nie sposób oderwac oczu od ekranu???
Ja nie ogladałam ani Losta(i nawet nie mama ochoty zaczynać), ani Chirurgów (może kiedyś obejze), CSI jeden odcinek (ale mi sie podobał), a Herosów to już w ogóle. Za prizona zabrałam się z ciekawości, bo siostra moja się tym tak zachwycała, ale mnie tez serial aż tak nie zachwycił, choć zły nie był ;] Za to desperejty uwiebilam, może dlatego, ze jestem kobietą i niektóre sytacje są mi bliskie? A fenomen? Nie wiem, złoty środek jakiś. Piekne kobiety dla facetów, super męzczyzni dla kobiet, a do tego świetna fabuła i niezłe intrygi, które wciągną obojga. Nawet moj facet woli desperatki od prizona, a prizon jest takim "męskim" serialem. Trudno powiedzieć.
Pozdrawiam ;]