Dla mnie to wielke nieporozumnienie !
Wszyscy ten film oceniają na niewiadomo ile gwiazdek .
a ja oceniam na 1 . ! xD
W czym? Czekam aż mi powiesz konkretnie co Ci się nie podoba w serialu bo każdy ma do tego prawo. "film jest nienormalny to telenowela", "to mnie pocauj" lub "Ej cb poo........ bało" nie są odpowiedziami godnymi homo sapiens (ludzi myślących).
Przejrzyj proszę to forum i wisterial.fora.pl. Zawierają one zwierzenia wielu osób, które myślały jak Ty, ale zmieniły zdanie. Starsze panie to kobiety 60+ a średnia wieku bohaterek oscyluje między 38 a 42 lata. Wyglądem przypominają... Zanim napisze dalej to muszę wiedzieć ile masz lat bo nie chcę nikogo gorszyć. Ja mam 23 lata.
Jak bym słyszał moją kuzynkę z zerówki...
Przydała by się bardziej merytoryczna argumentacja Era_12 a wtedy z chęcią Ci na nią odpowiem. Tak przy okazji, jeśli nie lubię jakiegoś serialu/filmu/produkcji to go tylko oceniam a nie piszę o tym całemu światu jak by to było Bóg wie co.
Regulamin serwisu:
"3. Zawierając umowę z Administratorem, Użytkownik zobowiązuje się w szczególności do:
c) szanowania innych Użytkowników i ich praw oraz praw osób trzecich"
"W przypadku stwierdzenia przez Administratora naruszenia postanowień punktów 7 i 8 powyżej przez Użytkownika, Administrator niezależnie od możliwości odpowiednio zablokowania Konta bądź rozwiązania umowy o świadczeniu usług droga elektroniczną będzie uprawniony do usunięcia wszelkich Treści tego Użytkownika oraz jakichkolwiek efektów jego działalności w Serwisie, bez konieczności powiadomienia o tym Użytkownika"
Kurcze, nie wiem skąd biorą się tacy ludzie jak Ty. Zupełny brak kultury. Jeżeli nie zrozumiałeś regulaminu, to wytłumaczę jeżeli będziesz w ten sposób się pisał, to Cię usuną (i bardzo dobrze).
ale jaja! wiecie co mam na profilu? "Na filmwebie od X lat. Konto założone przed 2004 rokiem." - trzeba świętować