PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117844
6,9 23 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Ma ktoś może dostęp do napisów do 10 odcinka 8 sezonu??? Nigdzie nie mogę znaleźć

kamil10025

Nie pomyślałeś, że napisy mogą być dopiero poddane obróbce tłumacza? Odcinek pojawił się w necie o 5 nad ranem, od 5 do 7 przynajmniej ludzie śpią, licząc od 8:00 rano są do godziny około 15:00 lub 16:00 w szkole lub w pracy. Zanim do domu dojedziesz, coś zjesz, pobierzesz odcinek i go obejrzysz też mija od półtorej do dwóch godzin. Samo tłumaczenie też nie jest łatwe bo niektórzy robią to ze słuchu a nie zawsze wszystko czysto słychać a niektórzy czekają na napisy amerykańskie. Dlatego POMYŚLCIE zanim następnym razem będziecie oczekiwali napisów już w poniedziałek wieczór.

michu1945

sam se przetłumacz ; D

ocenił(a) serial na 10
michu1945

chlopie nie spinaj sie tak, gosc luzno zadal pytanie a ty z tego robisz problem skali globalnej conajmniej. Wiecej luzu na przyszlosc.

black_bastard

Ja się nie spinam, Ubolewam nad tym, że ludzie zwyczajnie nie myślą nad tym co przedstawiłem. A poza tym robisz offtop.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

nie jestes panem tego forum, ani dzialu z Desperatkami, wiec wyluzuj dekiel, troche sie robisz irytujacy, ludzie maja prawo pisac co chca.

black_bastard

No i nadal robisz offtop. Przypomnę Ci, że to temat dotyczący napisów a nie napominania kogoś na coś. Jeśli Ciebie irytuje to jest to Twój problem. Wybacz mi, ale ja nie radzę tobie jak masz żyć i co robić oraz nie zakazuje Ci tu pisać, dlatego szanownie odczep się ode mnie.

michu1945

Jak napisał black_bastard nie spinaj się tak. Zadałem luźnie pytanie z tego względu że przy wcześniejszych odcinkach zaraz w poniedziałek udawało mi się te napisy znaleźć. Zamiast normalnie napisać że na razie nie ma to ty mi zaczynasz jakieś wywody pisać. Daj sobie na luz bo to tylko serial, a prócz ciebie jest jeszcze milion innych osób które mogą wiedzieć dwa razy więcej niż ty.

kamil10025

Napisy sa na stronie napisy24.

kamil10025

Napisałem Ci normalnie jakie są zajęcia ludzi podczas poniedziałku. W 10 do 15 procentach przypadków tłumaczenia są bardzo szybko, już w poniedziałek. Natomiast pozostałe 85 - 90 procent spowodowane jest przez czas zabrany na pracę, szkołę studia lub inne zajęcia o czym wydaje się, że zapomniałeś. Są inni którzy mogą wiedzieć więcej, ale na razie się tu nie udzielają.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

heheh daj juz sobie zspokoj z tym swoim smiesznym offtop, nie trzeba bylo takiego cwaniak zgrywac, poprostu nie lubie takich mądralinskich, ktorzy na sile proboja pouczac innych, daruj sobie tak na przyszlosc i juz, offtop lol...

ocenił(a) serial na 10
black_bastard

ja tez nie, a przetlumaczony odcinek znajdziez na iitv . info ;)

black_bastard

No i nadal robisz offtop. Przypomnę Ci, że to temat dotyczący napisów a nie napominania kogoś na coś. Jeśli Ciebie irytuje to jest to Twój problem. Wybacz mi, ale ja nie radzę tobie jak masz żyć i co robić oraz nie zakazuje Ci tu pisać, dlatego szanownie odczep się ode mnie.

michu1945

robisz offtop. pragnę przypomnieć ci czego dotyczy ten temat: napisów, a nie upominania innych więc przestań offtopować i pisz na temat, bo twoje posty nie mają żądnego związku z poniższym tematem.

PS: po co psuć sobie nerwy i pisać coś co nie wniesie i tak niczego do tematu. tego typu posty pojawiają się od dawna i zapewne nadal będą, nic z tym nie zrobisz. nie lepiej olać to sobie i jak powiedział użytkownik przed mną nie spinać się tak. oszczędzisz sobie i nam nerwów. jednak nie masz chyba nic lepszego do robienia. a napisanie "pomyślcie" wielkimi literami było nie uprzejme i nad zwyczaj chamskie, trochę kultury bo mogło to kogoś urazić, a ta osoba niczym ci nie zawiniła.
pozdrawiam

oni6996

Nie byłeś stroną wymiany postów. Odchodzić od tematu [wybaczcie za powtórzenie] tematu zaczął black_bastard i ja mu tylko odpowiadam no i niestety robię przy tym większy offtop. Dobra: o ile ktoś jeszcze nie napisze co mam robić i jak mam żyć bo na to mam uczulenie to kończę z mojej strony. Lubić mnie nie musicie bo internet nie jest konkursem popularności.

michu1945

Z góry dzięki tym co mi odpowiedzieli. A co do michau1945. Mam wrażenie że jednak Internet traktujesz jako taki konkurs.

kamil10025

Eh... takie wrażenie możesz mieć. To nie jest zakazane. A przy okazji ja kopiuje nick na forum i wklejam je do swojego postu jak chce coś do kogoś napisać: "michau1945" to nie to samo co "michu1945".

michu1945

jeszcze tylko jedno wtrącenie: post napisałem bo widocznie nikt inny nie zauważył paradoksu, odpisując sam odchodziłeś od tematu. co do: "Nie byłeś stroną wymiany postów" powtórzę twoje słowa: "nie zakazuje Ci tu pisać" czy aby na pewno? tyle z mojej strony dziękuję i pozdrawiam

oni6996

Też niestety muszę odpisać. Jak byś się czuł gdybyś rozmawiał ze znajomym i nagle do twojego stolika przysiadła by się zupełnie obca osoba i wtrąciła by się do rozmowy? Jak widać z black_bastard oraz kamil10025 się nie polubiliśmy ale są oni inteligentni a zwłaszcza nie uczestniczą w procesie jako oskarżeni, dlatego nie potrzebują adwokatów. "Nie byłeś stroną wymiany postów" było zwyczajnym stwierdzeniem: nie byłeś stroną wymiany postów.