Nie pomyślałeś, że napisy mogą być dopiero poddane obróbce tłumacza? Odcinek pojawił się w necie o 5 nad ranem, od 5 do 7 przynajmniej ludzie śpią, licząc od 8:00 rano są do godziny około 15:00 lub 16:00 w szkole lub w pracy. Zanim do domu dojedziesz, coś zjesz, pobierzesz odcinek i go obejrzysz też mija od półtorej do dwóch godzin. Samo tłumaczenie też nie jest łatwe bo niektórzy robią to ze słuchu a nie zawsze wszystko czysto słychać a niektórzy czekają na napisy amerykańskie. Dlatego POMYŚLCIE zanim następnym razem będziecie oczekiwali napisów już w poniedziałek wieczór.
chlopie nie spinaj sie tak, gosc luzno zadal pytanie a ty z tego robisz problem skali globalnej conajmniej. Wiecej luzu na przyszlosc.
Ja się nie spinam, Ubolewam nad tym, że ludzie zwyczajnie nie myślą nad tym co przedstawiłem. A poza tym robisz offtop.
nie jestes panem tego forum, ani dzialu z Desperatkami, wiec wyluzuj dekiel, troche sie robisz irytujacy, ludzie maja prawo pisac co chca.
No i nadal robisz offtop. Przypomnę Ci, że to temat dotyczący napisów a nie napominania kogoś na coś. Jeśli Ciebie irytuje to jest to Twój problem. Wybacz mi, ale ja nie radzę tobie jak masz żyć i co robić oraz nie zakazuje Ci tu pisać, dlatego szanownie odczep się ode mnie.
Jak napisał black_bastard nie spinaj się tak. Zadałem luźnie pytanie z tego względu że przy wcześniejszych odcinkach zaraz w poniedziałek udawało mi się te napisy znaleźć. Zamiast normalnie napisać że na razie nie ma to ty mi zaczynasz jakieś wywody pisać. Daj sobie na luz bo to tylko serial, a prócz ciebie jest jeszcze milion innych osób które mogą wiedzieć dwa razy więcej niż ty.
Napisałem Ci normalnie jakie są zajęcia ludzi podczas poniedziałku. W 10 do 15 procentach przypadków tłumaczenia są bardzo szybko, już w poniedziałek. Natomiast pozostałe 85 - 90 procent spowodowane jest przez czas zabrany na pracę, szkołę studia lub inne zajęcia o czym wydaje się, że zapomniałeś. Są inni którzy mogą wiedzieć więcej, ale na razie się tu nie udzielają.
heheh daj juz sobie zspokoj z tym swoim smiesznym offtop, nie trzeba bylo takiego cwaniak zgrywac, poprostu nie lubie takich mądralinskich, ktorzy na sile proboja pouczac innych, daruj sobie tak na przyszlosc i juz, offtop lol...
No i nadal robisz offtop. Przypomnę Ci, że to temat dotyczący napisów a nie napominania kogoś na coś. Jeśli Ciebie irytuje to jest to Twój problem. Wybacz mi, ale ja nie radzę tobie jak masz żyć i co robić oraz nie zakazuje Ci tu pisać, dlatego szanownie odczep się ode mnie.
robisz offtop. pragnę przypomnieć ci czego dotyczy ten temat: napisów, a nie upominania innych więc przestań offtopować i pisz na temat, bo twoje posty nie mają żądnego związku z poniższym tematem.
PS: po co psuć sobie nerwy i pisać coś co nie wniesie i tak niczego do tematu. tego typu posty pojawiają się od dawna i zapewne nadal będą, nic z tym nie zrobisz. nie lepiej olać to sobie i jak powiedział użytkownik przed mną nie spinać się tak. oszczędzisz sobie i nam nerwów. jednak nie masz chyba nic lepszego do robienia. a napisanie "pomyślcie" wielkimi literami było nie uprzejme i nad zwyczaj chamskie, trochę kultury bo mogło to kogoś urazić, a ta osoba niczym ci nie zawiniła.
pozdrawiam
Nie byłeś stroną wymiany postów. Odchodzić od tematu [wybaczcie za powtórzenie] tematu zaczął black_bastard i ja mu tylko odpowiadam no i niestety robię przy tym większy offtop. Dobra: o ile ktoś jeszcze nie napisze co mam robić i jak mam żyć bo na to mam uczulenie to kończę z mojej strony. Lubić mnie nie musicie bo internet nie jest konkursem popularności.
Z góry dzięki tym co mi odpowiedzieli. A co do michau1945. Mam wrażenie że jednak Internet traktujesz jako taki konkurs.
Eh... takie wrażenie możesz mieć. To nie jest zakazane. A przy okazji ja kopiuje nick na forum i wklejam je do swojego postu jak chce coś do kogoś napisać: "michau1945" to nie to samo co "michu1945".
jeszcze tylko jedno wtrącenie: post napisałem bo widocznie nikt inny nie zauważył paradoksu, odpisując sam odchodziłeś od tematu. co do: "Nie byłeś stroną wymiany postów" powtórzę twoje słowa: "nie zakazuje Ci tu pisać" czy aby na pewno? tyle z mojej strony dziękuję i pozdrawiam
Też niestety muszę odpisać. Jak byś się czuł gdybyś rozmawiał ze znajomym i nagle do twojego stolika przysiadła by się zupełnie obca osoba i wtrąciła by się do rozmowy? Jak widać z black_bastard oraz kamil10025 się nie polubiliśmy ale są oni inteligentni a zwłaszcza nie uczestniczą w procesie jako oskarżeni, dlatego nie potrzebują adwokatów. "Nie byłeś stroną wymiany postów" było zwyczajnym stwierdzeniem: nie byłeś stroną wymiany postów.