PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117894
6,9 23 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

To jest masakra , ale dalsze losy bohaterek DH zobaczymy dopiero po wakacjach ;(( niewiem czy ostatni odcinek emitowany przez Polsat był wogóle ostatnim który kończył by 2 serie .W U.S.A dopiero kończą kręćić 3 serie.Ale z tego co wiem to bedzie się dziać..w 2 serii bedą jeszcze 2 odcinki pt "Remeber" i będą one ukazywać losy bohaterek przed samobójstwem Mary Alice czy jak jej tam ;P ja sie już nie mogę doczekać a Wy ?????;))

ocenił(a) serial na 10
BliSsy

Naprawde dopiero po wakacjach ma sie kończyć 2 seria??:/ szkoda...Ja je wprost uwielbiam !!Ale ucieszyłaś mnie tym że mówisz że będzie 3 seria :D (jupi)

ocenił(a) serial na 8
kotek658

Następny odcinek na szczęście będzie 29 czerwca,nie po wakacjach ;)I to 2 odcinki naraz,tak jak na początku drugiej serii.Możecie sprawdzić tutaj:
http://www.telemagazyn.pl/?p=1&dzien=2006-06-29&godzina=15&nadawca=0&kategoria=0 &x=62&y=17 [www.telemagazyn.pl/?p=1...]

_malena_

A kolejne opdwójne odcinki 6 lipca ;-) tego nie możecie sprawdzić, ale tak ma być ;-)

Q_m_c_

Dzięki Bogu! W ostatnim odcinku zaczęło się tyle ciekawych wątków, że naprawdę sie zdenerwowałem widząc żeto możę być koniec serii... Na szczęście One wracają!

papugwredny

To nie mógł być koniec serii bo serie maja jak narazie po 23 odcinki, ale dobrze,że puścili dalsze :D i nadrobili straty emitując 2 :))