To jest masakra , ale dalsze losy bohaterek DH zobaczymy dopiero po wakacjach ;(( niewiem czy ostatni odcinek emitowany przez Polsat był wogóle ostatnim który kończył by 2 serie .W U.S.A dopiero kończą kręćić 3 serie.Ale z tego co wiem to bedzie się dziać..w 2 serii bedą jeszcze 2 odcinki pt "Remeber" i będą one ukazywać losy bohaterek przed samobójstwem Mary Alice czy jak jej tam ;P ja sie już nie mogę doczekać a Wy ?????;))
Naprawde dopiero po wakacjach ma sie kończyć 2 seria??:/ szkoda...Ja je wprost uwielbiam !!Ale ucieszyłaś mnie tym że mówisz że będzie 3 seria :D (jupi)
Następny odcinek na szczęście będzie 29 czerwca,nie po wakacjach ;)I to 2 odcinki naraz,tak jak na początku drugiej serii.Możecie sprawdzić tutaj:
http://www.telemagazyn.pl/?p=1&dzien=2006-06-29&godzina=15&nadawca=0&kategoria=0 &x=62&y=17 [www.telemagazyn.pl/?p=1...]
Dzięki Bogu! W ostatnim odcinku zaczęło się tyle ciekawych wątków, że naprawdę sie zdenerwowałem widząc żeto możę być koniec serii... Na szczęście One wracają!