PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117715
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Nowa fanka

ocenił(a) serial na 8

zaczełam oglądać kilka dni temu i muszę przyznać że nie moge przestać :) Pozdrawiam wszystkich fanów :)

ocenił(a) serial na 10
pauli2222

:) Fani pozdrawiają również ;)

ocenił(a) serial na 10
aneciulka

Z tym serialem tak jest, jak się zacznie oglądać to się nie może przestać :).. Hehe.. Ja zawsze oglądam serial jak jestem chora i muszę długo leżeć w łóżku, już łącznie oglądałam chyba z 6 razy cały serial xD. Nigdy się nie znudzi :). Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
kindzia160294

o tak jak się wkręci to nie można się oderwać, nie wiem który to już raz oglądam od początku, gdy mi się bardzo nudzi jestem w stanie jeden sezon obejrzeć w 2 dni :D kocham desperatki i zawsze będę do nich wracać, wychowałam się na nich ;)

pauli2222

polecam https://wisterial.fora.pl/ . Wszystko o aktorkach, wpadkach z planu, ciekawostki, porównania i statystyki dotyczące serialu.

ocenił(a) serial na 10
pauli2222

Ja zacząłem oglądać ten serial 3 dni temu i jestem po kilku pierwszych odcinkach. Wcześniej uważałem "Gotowe na wszystko" za gniot jakich mało, nawet nie chcąc obejrzeć go przez sekundę.
Choroba, nudy i osoba Teri Hatcher (jakby nie było niezapomniana L. Lane z Supermana i Penny - przyjaciółka MacGyvera) sprawiły, że postanowiłem jednak zobaczyć o co chodzi z tym serialem - w końcu ma niezłe recenzje.... No i wciągneło mnie niesamowicie :))))
Serial jest świetny, zabawny i ma bardzo wciągającą fabułę (uwielbiam wątki tajemnicy takie jak na początku pierwszego sezonu).

PS. oglada go wielu facetów czy może jestem dziwny :P:P:P ??????

niebiesky

tajemnice, szczególnie w pierwszych sezonach są naprawdę kapitalne, więc polecam kolejne serie ;D

chyba przez to, że to jednak serial głównie o kobietach, wiele osób błędnie odbiera go jako adresowany wyłącznie dla pań, a to przecież nieprawda - porusza różne kwestie.

ocenił(a) serial na 8
niebiesky

Ja miałam podobne wrażenie jak Ty, myślałam że to jakiś kicz kompletny o kurach domowych a tu kompletne zaskoczenie :) Chociaż momentami zastanawiam się czy jeszcze będą jakieś podobne tajemnice, bo 1 sezon jest obłędny pod tym względem:)

ocenił(a) serial na 10
pauli2222

ten serial na tym polega każdy sezon ma jakąs tajemnice

ocenił(a) serial na 10
niebiesky

Niebieski! Wszystko z Tobą w porządku! ;) Mój facet w ogóle nie chciał słyszeć o tym serialu, jednak wisiał mi przysługę i wręcz zmusiłam go żeby ze mną oglądał. Efekt? Po kilku odcinkach był obrażony jak chciałam oglądać sama!!!!!! ;)

ocenił(a) serial na 9
pauli2222

Ja w 25 dni obejrzałam całe 8 sezonów... właśnie skończyłam i jest mi przykro że to już koniec... Mam wrażenie jakbym spędziła z tym serialem całe 8 lat.. naprawdę jestem zachwycona! już kiedyś zaczęłam, obejrzałam odcinek pilotowy i dałam sobie spokój.. cieszę się że dałam Desperatkom drugą szansę! Świetny serial i na pewno do niego wrócę :)