PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117616
7,1 19 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

może mi ktoś powiedzieć o co chodzi z tą daną? dlaczego siostra marty powiedziała zachowi ze miał tak kiedyś na imie? on miał jakąś operację zmainy płci, czy coś?

ocenił(a) serial na 6
ellisa

no własnie czemu mówiła ze jego stare imie to dana i jak on mógł zabic jakąś starą kobiete jak byl dzieckiem?

ocenił(a) serial na 10
ZlyCzarny

no właśnie to jest coraz bardziej zagmatwane. ale zobaczcie. maty alice tez niby była jakąś Angela. wiec zachowi też może imie zmienili. a jesli on pamieta jakas krew to moze tej detektywki co? czy tej byłej dziewczyny mike'a? wiecie już sama nie wiem bo to jest takie poryte... miejmy nadzieje ze sie wyjasni;)
a zreszta zauwazyliscie niescislosc? dziewczyna mike'a nie zyje od 15 lat a paul kupił skrzynie 13 lat temu. ale wydaje mi sie ze to jest niescislosc scenarzystów.
ok juz nic nie pisze bo pewnie i tak wam sie nie chce czytac :D

pozdro :*

ZlyCzarny

Dana jest imieniem, które może nosić zarówno mężczyzna jak i kobieta.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
ellisa

a ja z kolei nie rozumiem kogo w koncu szuka mike i kto byl w tej skrzyni. zawsze myslalam ze on i ten stary chca sie dowiedziec prawdziwego powodu smierci mary alice. to znaczy ze ona zginela 15 lat temu a nie popelnila samobojstwo niedawno czy ze oni caly czas szukali jakiejs innej babki, ktora wlasnie wtedy zginela? qrde to tylko ja nie kapuje czy ten serial naprawde jest taki pogmatwany? i wkurzylo mnie jeszcze ze nie pociagneli watku z tym imieniem zacha

ka_sia_

mnie to też wkurza, że nie podali w następnym odcinku o tym imienium zacha!
ale jeśli chodzi o mike'a i tego starego to oni szukają jego córki, i w czwartek się dowiedzieliśmy że ma ona na imię Dana. A mery-alice umarła niedawno, na pewno nie 15 lat temu! a serialik jest naprawdę zakręcony, ale na tyle pozytywnie bo go uwielbiam- tylko ciągle nie wiem o co chodzi z tą daną co ją zach chyba zabił (miała być dzieckiem, teraz się okazuję ze to jakś agentaka, co chciała zacha porwać...) mam nadzieje ze w przyszłym tygodniu się wyjaśni

ocenił(a) serial na 10
misiamo

to ma sens !!!!! :D powinieneś zostać detektywem :D:D

ocenił(a) serial na 8
Adulka_2

Misiamo - wlasnie zepsules wszystkim zabawe z ogladania! :] Wiem, bo sam widzialem ten serial juz. I tak wlasnie sie konczy hisotryjka o Danie... i ciele w skrzyni. Eh... Poprosze o usuniecie tego posta.

odi_et_amo

Nie wiedziałam, o tym że Deirdre była narkomanką i że Martha dowiedziała się o całej sprawie od swojej siostry, która pracowała z Mary Alice w Utah. Dzięki :)

misiamo

Mi się wydaje, że Zach i Mary Alice tak się wcześniej nazywali i mieszkali tam gdzie Felicia pracowała z Mary Alice, ale Zach kogoś zabił i przeprowadzili się na Wisteria Lane, żeby ich nie znaleźli... Może coś w tym stylu...

ocenił(a) serial na 10
Kreseczka

coś czuje że odi-et-amo oglądała/ł serial wcześniej i wiedział że tak się to wszystko skończy.

ocenił(a) serial na 10
McCoy

Całego jeszcze nie oglądała, jest na 5 odcinku II serii... (;

odi_et_amo

Dzięki za te wiadomości. Chociaż tyle wiem co będzie dalej. I skopiuję to zanim zablokują...

ellisa

dobra dzięki za odpowiedź- więc tak to sie skończy hymmm:)
tylko dlaczego ktoś zablokował mojego ostatniego posta??? które to"?? przyznawać się! przecież nie napisałam nic złego!!! :P

ocenił(a) serial na 10
ellisa

i wpis został usunięty, jak przewidziałam (;
popsułam zabawę? wiedziałam, że taki zarzut zostanie postawiony. wychodzę z założenia, że jeśli ktoś o sprawę Zacha pyta, to chce poznać rozwiązanie tajemnicy, a niezainteresowani po prostu tematu czytać nie będą.

ocenił(a) serial na 10
ellisa

Teraz kiedy, to wszytko (powyżej) przeczytałam, to powoli układa się to w całość. Przynajmniej tak mi się wydaje... Mike ratował naromakę - córkę tego starszego faceta - z którą go coś łączyło. A biologiczna matka Zacha też była narkomanką, której ukradła dziecko Angela - Mary Alice razem z mężem. Więc może ta narkomanka to jedna i ta sama kobieta. I zgadzaloby się z wpisem, że Mike jest ojcem Zacha. Ale wtedy to ten serial byłby zakręcony na maksa.

ocenił(a) serial na 10
ellisa

Powiem wam ze jestecie bardzo blisko celu ja jestem po 2 seriach i stwierdzam ze ten serial z pozoru mily i przyjemny na koncu zrobi niezly bigos :P Ale jeszcze wieksze jaja beda w 2 serii ale niesety nie moge tu nic wyjawiac bo skasuja moja wypowiedz ale powiem wam ze nie obejdzie sie bez tragedii, smierci, zasokoczenia, az w koncu decyzij na ktore napewno nie bedziemy sie zgadzac :)) Pozdo dla wszytkich fanow i zapraszm do mnie :****