Wstrząsnął mną moment Z Mathew w domu Bree.
A strasznie rozbawiła mnie mina Toma przy tej gadce o Bożym Narodzeniu :D:D:D
Mnie też podobali się ci pracownicy (bo nie wiem jak ich nazwać) SWAT jak pokazali ich przez okno jak maszerują. Niewiadomo tylko co z Mik'iem. Trzecia seria pewnie będzie o tym całym Orsonie i tajemnicy jaką skrywa :D
aż nie mogłam uwierzyć, ze go zabili ;P no wlasnie, co z Mike'm? i w ogole kiedy bedzie emitowana następna seria?
No scena w domu Bree była świetna... Ach no i ciesze się że Kyle MacLachlan nie zagra jedynie małego epizodu dentysty :P
Trzecia seria jeszcze nawet nie jest chyba w całości nakręcona. Ale wydaje mi się, że nie będzie wiele później niż w Ameryce o ile POLSAT dalej będzie taki szybki bo druga była bardzo szybko z jakimś kilkutygodniowym opóźnieniem.
Trzecia seria na Polsacie będzie najwcześniej w styczniu. W USA zacznie się pod koniec września, a trzeba pamiętać że tam jest pełno przerw w emisji więc styczeń-marzec na Polsacie.
Ostatni odcinek drugiej serii był zdecydowanie lepszy od finału pierwszego sezonu. Wszystko było dopracowane w najdrobniejszych szczegółach. Każda z aktorek dała z siebie to co najlepsze. Po prostu - miodzio :)
Ale jaki niedosyt pozostawili na koniec... To będzie strasznie dłuugie oczekiwanie na kolejną serie. Ha! ale w końcu możemy jechać na wakacje, bo mnie tylko Bree trzymała w domu, by w każdy czwartek się jej przyglądać... Jakie to szczęscie, bo już myślałem że Matthew w nią strzeli...
Ja też myślałem, że zastrzelą Bree tym bardziej, że była jakaś plota, że ktoś z głównych bohaterów zginie.
to raczej nie była plota skoro matthew został zastrzelony,a jak widac był wazna postacia;)...czekam na nastepną serie:D
ZABIŁBYM POLSAT! TAK SIĘ DARŁEM, ŻE WSZYSTKICH OBUDZILEM! :p
Zabili Matthew, ta młoda Bree ryczy i... reklama! Popsuty nastrój :(
a ja bym zabiła za to, że w gazecie z programem nie napisali, że będą "Gotowe..." a "Fala zbrodni" i przez przypadek udało mi się obejrzeć ten odcinek. Później jakby puszczali następny sezon to jak głupia bym oglądała :P A MOŻE KTOŚ WIE CZY NOWE ODCINKI BĘDĄ WE WRZEŚNIU????mam nadzieje...
wyżej przecież pisali ze pod koniec września to bedą puszczać premierowe odcinki 3 sezonu w stanach (u nas pewnie dopiero w 2007).
ja mam takie pytanie: w obsadzie nie ma jeszcze aktorki która grała Nore (te była laske Toma). IMO to bedzie jedna z ulubionych postaci, rozwaliło mnie jak wyzwała lynet i walneła ten tekst o bożym narodzeniu
to co bedzie w polsacie na msce gnw?? dobrze bybylo gdyby jakis fajny serial puscili....
Nora jedną z ulubionych?!?!?!?! jak dla mnie to ona potrafi tylko wkurzać ludzi!!! chyba nie zniosę tej postaci :/
taka histeryczka, gestykuluje strasznie, dogaduje, wnerwia wszystkich... łeeeeeeee już jej nie lubię po tym jednym odcinku...
nie zniose jej w tym serialu.... tak przewiduję....