PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117724
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Dowiedziałem się o paru spoilerach, jednak jak to jest w ich przypadków, niektóre może są po prostu foilerami. Ale nie zaszkodzi, bym się nimi podzielił z wami.
1)Lynette będzie miała raka, aby się nią opiekować odwiedzi ją jej matka.
2)Na Wisteria Lane pojawi się nowa sąsiadka. Starsza pani nazywa się Lilian Simms.
3)Susan i Mike biorą ślub.
4)Gabrielle i Victor również biorą ślub.
5)Bree i Orson wracają z podróży poślubnej z adoptowanym w Europie dzieckiem.
6)Pojawia się brat Mike'a.
7)Carlos zamieszkuje z Edie. Mężczyzna chce dziecka, Edie zgadza się na nie, gdyż nie chce go stracić. Jednak nie ma zamiaru zajść drugi raz w ciążę.
8)Pojawia się ojciec Traversa.
9)Susan, Edie lub Lynette jest w ciąży.
10)Ian wyjeżdża do Anglii.
11)Lynette całuje się z Rickiem. Dowiaduje się o tym stary przyjaciel Toma i mówi mu o tym.
12)Matka Lynette namawia córkę do rozwodu.
13)Julie wyjeżdża z Karlem.
14)Danielle traci dziecko.
15)Gloria zostaje przywieziona do domu Van De Kampów, po tym, jak kończą się pieniądze na jej leczenie w szpitalu.
16)Brat Mike podrywa Susan.
17)Victor wygrywa wybory.
18)Zach Young traci fortunę i wraca na Wisteria Lane.
19)Art Schepard porywa Parkera Scavo.
20)Andrew zamieszkuje ze swoim nowym chłopakiem.
21)John Rowland postanawia odzyskać Gabrielle.
22)Tom dowiedziawszy się o zdradzie Lynette wyrzuca ją z domu.
23)Kayla szuka partnerki dla ojca. Idealna wydaje się... była żona Victora.
24)Karl i Julie jadąc do domu Karla, mają wypadek. Jedno z nich umiera.
25)Danielle nie podoba się nowy członek rodziny. Stawia Bree i Orsonowi ultimatum: albo dziecko zniknie z domu, albo ona.
26)Edie zostaje potrącona przez samochód.
Tak, jak już pisałem, bardzo możliwe, że większość z tych wiadomości to fałszywki, ale zawsze możemy o nich podyskutować :)

Tak, więc piszcie, co sądzicie na ten temat :)

ocenił(a) serial na 10
mate_von_kar

jaki Victor? z 3 serii?

ocenił(a) serial na 10
Sowa_14

Tak, tak dokładnie ten sam. (ten kandydat na burmistrza, co jest z Gaby)

ocenił(a) serial na 10
mate_von_kar

niestety nic mi to nie mówi, bo trzeciej serii nie oglądałam, wciąż czekam na nią w polsacie. wy oglądaliście w Ameryce?

ocenił(a) serial na 10
Sowa_14

p.s. dlaczego gabrielle rozwiodła sie z carlosem?

ocenił(a) serial na 10
Sowa_14

Nie, nie oglądamy w USA, po prostu ściągamy z neta, po emisji w Stanach. A Gay rozwiodła się z Carlosem, gdyż ten zdradził ją z Xiao Mei (ale to było na koniec drugiego sezonu).

ocenił(a) serial na 10
mate_von_kar

a to to pamiętam, ale byłam pewna że z nim zostanie, w końcu sama go zdradzała. ja niestety nie pościągam bo nie umiem angielskiego :(

mate_von_kar

to ja moze napisze po kolei co o każdym myśle ;]
1) watpię by Lynette miala raka, jakoś to dla mnie zbyt drastyczne.
2) fajnie by bło jakby ktos nowy sie pojawil, dawno nikt sie nie wprowadzał ;]
3) Chcialabym by to sie spełniło.
4) a to nie, oni mi nie pasuja, a podobno Carlos i Gabby maja wrocic do siebie ;]
5) to by w ogole była zakrecona sprawa ;D
6) o tym juz tez czytałam, so moze to prawda
7) to raczej sie nie spełni, zwazywszy na fakt ze on wciaz kocha była zone
8) bardzo mozliwe.
9) raczej nie, za stare juz sa ;P
10) chyba juz wyjechal nie?
11) to bardzo prawdopodobne, ostatnio stapa po cienkim lodzie nasza mamusia.
12) wątpliwe
13) możliwe
14) nieee, to by było zbyt proste ;]
15) To by było nizłe, jeszcze jakby jakims cudem odzyskała mowe, byłaby jazda ;D
16) eh ;)
17) możliwe.
18) Czy to mozliwe, przeciez ta fortuna jest ogromna. W sumie mogłby cos być z Paulem Youngiem, w sumie Felicia tak zniknęła...
19) To była ciekawa postać, ale raczej juz nie wróci.
20) możliwe.
21) raczej nie, w końcu jest/był zaręczony ;]
22) Nie bedzie tak drastycznie, jak juz sie pokłoca i ona sama wyjdzie, znajac jej charakterek.
23) Nieee... niech ta mala ^*%$^# juz nic nie kombinuje.
24) gdzies czytałam ze Karl ma zginąc ;]
25) raczej na to nie pojda, ale ona ma takie jazdy.
26) wszystkiego mozna sie spodziewać, ta kobieta juz duzo przezyła ;D

ocenił(a) serial na 10
mate_von_kar

było by niezle ! moglyby sie okazac prawdziwe chociaz by niektore z nich. To z Lynette mogloby sie okazac prawda bo czytalam na jakiejs stronie ze bedzie onamiec powazne problemy ze zdrowiem i ze jej matka ja odwiedzi i zostanie na dłuzej

ediebritt

Biedna Lynette, nie dośc ze taka wymeczona to jeszcze ją chorobą chcą dobić, mam nadzieje, ze to nie bedzie jednak nic poważnego.
Chce zeby Bree wrócila, niech sie w koncu zacznie coś dziać.

ocenił(a) serial na 10
Fiola

A ja czytałam że Lynette straci wzrok!!! A Victor zaraz po ślubie z Gaby umrze!!!

Mara_2

uu jakby Viktor umarł to by było spoko, taki stary dziadek z neigo, nie podoba mi się. Mam nadzieje, ze Gabby znowu bedzie z Carlosem, choc ona go niedocenia.
Mam nadzieje, ze ktoś nowy i ciekawy sie wprowadzi i zacznie sie jeszcze wiecej dziać.

ocenił(a) serial na 10
Fiola

No nie przesadzaj, Victor aż tak stary nie jest. Ma 44 lata (przynajmniej ten aktor tyle ma w rzeczywistości), a Gaby (tzn. Eva Longoria ma 32) :)

ocenił(a) serial na 10
mate_von_kar

wiemy na pewno jedno 4 seria bedzie extra !!!Ja tez juz nie moge sie doczekac powrotu Bree ! jej nie da sie zastąpic! Marcia wracaj na Wsteria lane !! :)

ocenił(a) serial na 10
ediebritt

4 seria będzie genialna już teraz to wiem :D Najbardziej się nie umie doczekać tego że Gaby wróci do Carlosa w 4 serii :):)

ocenił(a) serial na 10
mate_von_kar

Ciekawa jestem czy bree i orson na serio przywiozą dziecko z Europy heheh moze byc niezle!!! Wyobrazam sobie mine danielle jak zobaczy nowego braciszka lub siostrzyczke :)

użytkownik usunięty
ediebritt

Kiedy 4 seria.O ile to prawdziwe z tym wypadkiem Juli to niech Karl umrze i będzie dobrze.Gdyby John chciał odzyskać Gaby to byłoby zabawnie.Lynnet może mieć raka bo sie całowała z narkomanem

użytkownik usunięty

Poza tym raka się nie dostaje od pocałunku z narkomanem. Dziecinada.

użytkownik usunięty
mate_von_kar

1. Myślę, że to możliwe.
2. Ciekawe, do którego domu: po Mary Alice i Arcie czy po Betty i Almie? Dwa nieszczęśliwe domy.
3. Myślę, że to nie nastąpi tak szybko, a nawet jeśli, to po drodze byłby i rozwód (mamy jeszcze 4 sezony)
4. Myślę, że to akurat możliwe, byleby tylko nie uśmiercali Victora.
5. To może być świetny wątek, będziemy się zastanawiać, czy to dziecko Danielle czy nie.
6. To już chyba oficjalnie potwierdzone. Coś za dużo intryg wokół Mike'a.
7. Prawdopodobne.
8. Bardzo prawdopodobne - chyba któryś z ex-mężów Edie.
9. Lynette przeżywa kryzys w związku z Tomem, a z Rickiem też nie przekroczyła jeszcze pewnej granicy. Wątpię, by Edie to zrobiła zważywszy na spoiler nr 7, zostaje Susan, ale to zależy. W sumie żadna z nich nie pasuje.
10. To już się stało. Głupio zrobił.
11. Myślę, że jest na to szansa. Najpewniej w finale sezonu.
12. Z tego co pamiętam z 1 serii, Lynette mówiła, że matka ją biła, wątpię więc, by były sobie bliskie. Musiałaby być bardzo dziwna ta matka, gdyby doradzała jej rozwód, bo w takiej sytuacji Lyn przegrałaby walkę o dzieci.
13. Niewykluczone.
14. To byłoby zbyt proste, choć może tak być. Poza tym pkt 5.
15. Wątpię, by trafiła do tego domu. Nawet jeśli nie byłoby pieniędzy, w co nie wierzę, to Orson zadbałby o kasę i na pewno nie wzięliby jej do domu.
16. Niewykluczone.
17. To stanie się chyba już w najbliższym odcinku.
18. Baaaardzo wątpię. To już by było na siłę.
19. Możliwe. Zależy od sposobu przedstawienia.
20. Pewnie z dostawcą piwa.
21. Raczej nie, najwyżej byłby to gościnny występ w jakimś odcinku, jak w tej i poprzedniej serii.
22. Ciekawe, czy dojdzie do tej zdrady. Możliwe.........
23. Była żona Victora to była fajna postać, ale wątpię, by pojawiła się ponownie w takiej roli. - kobieta przyzwyczajona do luksusu nie zainteresuje się właścicielem pizzerii z 5 dzieci.
24. To byłoby głupie, gdyby uśmiercili Karla (o Julie nie ma mowy). Sztuczny dramatyzm. Oby to były głupie plotki, jak te, że pod koniec 2 sezonu uśmiercą którąś z głównych bohaterek.
25. To byłoby świetne - pkt 5.
26. Uf niewykluczone, ale nie sądzę.

Ciekawe, czy powróci Austin.

użytkownik usunięty

Każdy ma własne stwierdzenia !!!!!!!

w sumie z tym dzieckiem z Europy byłoby logiczne, skoro Marcia urodzi(ła), i chcialaby by maluszek był blisko, mogliby taki wątek dać.

ocenił(a) serial na 10
Fiola

Marcia urodziła dwoje dzieci! A dwóch nowych raczej nie wprowadzą :)

użytkownik usunięty
mate_von_kar

Dr Mistery to więc według ciebie skąd bedzię miała raka.Chyba wiesz że nie łapie sie go ot tak.I z kąd te spoilery ????????

Wedlug mnie to troche bez sensu, lepiej by bylo gdyby Bree i Orson zaadoptowali dziecko Danielle, zeby nie budzic podejrzen, ze ta byla w ciazy [zeby nie bylo skandalu;)] a nie jakies inne. W dodatku dlaczego mialaby poronic? Tak ciekawy watek mieliby ot tak, wyrzucic?

Fajnie by bylo, gdybys podzielil/a sie zrodlem do tych rewelacji.

użytkownik usunięty

Naturalnie, że raka nie łapie się od tak. Od tak łapie się katar, przeziębienie itp. Rak to cos poważniejszego, może być np. przekazany genetycznie. Trudno mi powiedzieć, nie znam się na tym, ale jestem na 100% pewien, że rak nie jest chorobą wirusową i nikt nie będzie izolował rakowca przed innymi pod groźbą zakażenia. Poza tym stwierdzenie, że ktoś będzie miał raka po pocałunku z narkomanem jest moim zdaniem mniej prawdopodobne niż to, że ktoś po pocałunku z alkoholikiem nabawi się marskości wątroby.

użytkownik usunięty

To skąd będzie Rak.O ile będzie

ocenił(a) serial na 10

No przecież, napisano ci, że rak to choroba genetyczna lub po prostu może paść na bogu ducha winnego człowieka. Nigdy nie wiadomo, kto zachoruje. Tutaj nie możesz mu zapobiec, ani przewidzieć, że będziesz na niego chory.
A jeśli chodzi o te spoilery to jest zbieranina z różnych stron i forów internetowych. Po prostu poszukałem i poznajdowałem. Jednak tak, jak pisałem prawie wszystkie informacje mogą okazać się nieprawdziwe. A i jeszcze usłyszałem, że Roseanne wcale nie ma pojawić się w 1 czy 2 odcinkach, jako postać występująca gościnnie. Ona ma się pojawiać cały sezon i to jej tajemnica ma być tą główną w serialu.

mate_von_kar

O, bliźniaki, nie wiedziałam ;)
Mogą zrobic tak, ze jedno wprowadzą a drugie bedzie Danielle, albo będa na zmiane, jak Olsenki w Pełnej chacie, w sumie to moze być tak, ze wprowadza jedno, a gdzies po drodze sie okaze ze ma jeszcze rodzenstwo i drugie tez bedzie ;D Wszystko mozliwe.

Fiola

kurcze, nie dodało sie jak chciałam _-_'
Tez słyszłam ze Rosanne ma być jedna z głownych postaci.
W ogole to jak Lynette zachoruje, to niby na taka nieuleczalna odmiane chłoniaków złośliwych, bez sensu, po co taki wątek? Przez reszte sezonów ma być jak sie meczy z chorobą? Bo chyba jej nie uśmiercą?

użytkownik usunięty
mate_von_kar

Prawie pewne są spoilery nr 1, 3, 4, 5, 6. Prawdziwe już teraz okazały się spoilery nr 8, 10, 17. Nieprawdą są na pewno spoilery nr 11, 22, 23. Mało prawdopodobne są spoilery nr 9, 12, 15, 18, 19, 21. Możliwe są za to spoilery nr 2, 7, 13, 14, 16, 20 , 25, 26. Ciągle nie wiadomo, co z tą śmiercią Karla, która jest możliwa, ale wg mnie totalnie bezsensowna.

po obejzeniu 22 odcinka, zaczyna się dziac wokól Lynette, jej choroba juz jest wręcz pewna.
Nie wime jak z Edie i Carlosem, zwodzi go obietnica dziecka, choc jakos sama raczej nie przykłada sie by je stworzyć, ze tak powiem.

ocenił(a) serial na 10
Fiola

Widziałem oficjalny trailer ostatniego odcinka trzeciej serii, i tak:
1)Do Lynette przyjeżdża jej matka i pyta z wściekłością, dlaczego nie powiedziała jej, że ma raka.
2)Bree wraca! (i mówi: Hello Ladies!)
3)Gabrielle spędza kolejną noc z Victorem (więc chyba jest raczej przekonana do ślubu z nim)
4)Carlos odkrywa sztuczki Edie i z nią zrywa, Edie płacze (możliwe, że rzeczywiście się w nim zakochała)
5)Pojawia się jakiś elegancko ubrany facet, jednak nie widać kto to jest. Maha rękami i chyba przejeżdża go auto. Szkoda, że nie widać kto to. :)

mate_von_kar

Tak, Lynette jest prawdopodobnie chora na raka.
A poza tym w tym spoilerze Bree jest przeciez w wyraznej ciazy! A Gabi caluje sie z Carlosem na kanapie (do tego jest w sukni slubnej hehe). Z tym facetem to nie wiem czy to ktos nowy czy stary, moze to Mike ktory juz tradycyjnie bylby staranowany przez samochod na koniec sezonu:P
Zeby dojrzec brzuch Bree (23 sekunda) i gabi z Carlosem (18 i 20 sekunda) musialam sobie ten trailer obejrzec ze trzy razy bo w sumie sklada sie z bardzo szybkich migawek.

annamotreanu

Ja tam nie uważam, by Edie sie zakochała w Carlosie, po prostu nie może znieśc myśli, ze on wciąż kocha Gabrielle ( a szkoda, raczej do siebie wrócą, w sensie Gabi przyleci z podkulonym ogonem, mowiac ze popełniła bład a Carlos ją przyjmie z powrotem)
Ten trailer ogladałam w strasznej jakości (mowa o tym na youtube?) i na dodatek w sumie tkai ciemny, so nie zauważyłam brzucha Marci, ciesze sie ze wraca w końcu ;D
Ciekawe kogo tam samochód przjeżdza, może jednak nie Mike'a, a Viktora? ;>
Co do Lynette, to pewnie jest chora, szkoda, że ją wplątali w taka historię.

ocenił(a) serial na 10
Fiola

Fakt widać że Bree jest w ciązy, ale wydaje mi się, że jest to ciąża udawana, żeby mogła później wziąść dziecko Danielle jako własne. A tym gościem potrąconym przez samochód do będzie pewnie Victor(bardziej prawdopodobne), albo Carlos(mniej prawdopodobne), lub ktos zupełnie inny:-).

cygan_3

Jezeli chodzi o brzuch Bree to przylaczam sie do opinii.Mi tez wydaje sie ze brzuch jest udawany po to aby wziac dziecko Danielle, tyle ze wtedy to juz bedzie ciut jak telenowela argentynska :) Potracona osoba to raczej nie Mike, moja wczesniejsza uwaga byla malym zartem. Obstawie Victora.
Trailera obladalam w bardzo dobrej jakosci na oficjalnej stronie Desperate Housewives http://abc.go.com/primetime/desperate/index.html jest tam nie tylko trailer w ktorym widac brzuch Bree i Carlosa z Gabi, ale takze tzw. "Sneak peek" takze z season finale. Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 10
annamotreanu

Wszystko sie wyjasnilo, Bree udaje ze jest w ciazy. A jesli chodzi o potracona osobe, to nikt nie mial racji, sami zobaczcie:))

ocenił(a) serial na 10
mate_von_kar

Słyszalem o takim, raczej nieprawdodobodobnym spojlerze, ze Edie popełni samobójstwo. Ale jakoś nie chce mi się w to uwierzyć, pewnie okaże sie to fałszywką.

ocenił(a) serial na 8
cygan_3

tez czytalem... i jestem tym zaniepokojony...
jeszcze tylko jeden dzien i będziemy wiedzieć.

Carlos finds out that Edie's been going on birth control and confronts her about it. Edie is depressed and tries to hang herself.
There will be a significant death in this episode. Edie Britt will commit suicide.

nate_3

wooo, nie wiedziałam, ze z nia az tak źle. Albo piszą tak dla dramaturgi, bedzie próbówała się powiesić i ktoś ja akurat znajdzie.
Ten ostatni odcinek bedzie super!

ocenił(a) serial na 10
Fiola

Spojler
.
.
.
.
.
.
.
Niestety spojler okazal sie prawdziwy :-(. Miejmy nadzieje, ze ja ktos jednak znajdzie, bo koniec filmu tego nie zapowiada.

użytkownik usunięty
mate_von_kar

1. Tak więc Lynette zdrowa nie jest i matka przyjechała.
2. Lilian Simms to właścicielka domu, w którym mieszkał Mike. Możliwe, że wróci.
3. Tak się stało - Susan i Mike są małżeństwem.
4. Gaby i Victor też, tyle że oni zrobili to przed Susan i Mikiem.
5. I tak, i nie. Wracają, ale Bree udaje ciążę, a Danielle jest przed porodem. Najpewniej Bree i Orson będą udawać, że jest to ich własne dziecko, a Danielle - że to jej brat lub siostra. Swoją drogą ciekawe co to będzie...
6. Ma być brat Mike'a, Terry Delfino. Ciekawe jak to umotywują - skoro go nie odwiedzał, gdy ten był w śpiączce, to po co teraz. Swoją drogą jeszcze go nie ma.
7. No, ale to wspólne mieszkanie to przeszłość. Co gorsza, na 95% nie ma już samej Edie...
8. Był niedawno ojciec Traversa.
9. Ani Susan, ani Edie, ani Lyn nie jest w ciąży. Póki co...
10. Ian wyjechał i to kiedy już...
11. Lynette nie całowała się z Rickiem.
12. Od początku rozwód Lynette i Toma był wątpliwy.
13. Julie nie wyjechała z Karlem.
14. No właśnie, może Danielle straci dziecko, a wtedy Bree będzie miała problem, co z tym brzuchem... Póki co, dziecko jest.
15. Wątpię, by Gloria wróciła do serialu. Póki co nie ma jej.
16. Okaże się, kiedy (i czy) się pojawi.
17. Victor wygrał wybory i myślę, że w głównej mierze dzięki Gaby.
18. Zach - oby już nie wracał. Swoją drogą, pamiętacie, że Deidra miała jeszcze siostrę Kendrę. Ciekawe, czemu ona tej fortuny nie odziedziczyła, przecież była córką Noaha i mogła mu dać jeszcze kilkoro wnuków.
19. Art - chyba najlepszy gościnny występ w historii DH. Niestety, powrót byłby tu naciągany.
20. Póki co nie zamieszkał, ale może to zrobić.
21. Myślę, że John Rowland, poza jakimiś gościnnymi występami, to zamknięty rozdział w dziejach DH. Tym bardziej, że Gaby już na nowo ułożyła sobie życie.
22. Nie było zdrady.
23. J.w.
24. Martwiłem się o Karla. Dobrze, że ten spoiler okazał się wyssany z palca.
25. Może tak się stać, ale to w następnej serii.
26. No niestety, Edie wiesza się. Ciekawe czy przeżyje...

Ciekawe, czy powróci Austin. Na dzień dzisiejszy najbardziej interesujący wydaje się wątek dziecka Danielle. Pożyjemy zobaczymy.

to może ktoś ma jeszcze jakieś spojlery odnośnie 4 sezonu? Oprócz tego co juz było ;]

Mam nadzieje, ze Austin nie wróci, nie lubiłam go, chyba , ze okąze sie ze nagle zachce być tatusiem i wróci po dziecko, a wtedy bedzie sie działo;]

ocenił(a) serial na 10
Fiola

Na razie jest pewne, że pojawi się siostra Edie (według niektórych by wyprawić jej pogrzeb), ale ja bym chciał, żeby Edie przeżyła. Gdzieś słyszałem, że Nicollette Sheridan chce wyjść za narzeczonego Michaela Boltona i to ma być powód dla którego nie będzie się pojawiać przez jakiś czas w serialu. Ale myślałem, że zrobią coś takiego, jak z Bree po urodzeniu dzieci, a tutaj coś takiego. Nie wie, ja ciągle wierzę, że przeżyje. Już się przyzwyczaiłem, że Edie jest piątą desperatką.
A z innych wieśći, to brat Mike'a wprowadzi się dopiero w 4 sezonie, ponoć producenci w ostatniej chwili wycięli te sceny z finału 3 sezonu. Może mamy być tak zaskoczeni, aktorem, który wciela się w tą postać? :)
No i oczywiście, czekam ze zniecierpliwieniem na Roseanne, ciekawe co ona wymyśli.

Tak więc, szykuje się ciekawy sezon. Według mnie:
Susan- szczęście z Mikiem, choć podejrzane jest, że w trzecim sezonie nic nie było o Karlu, nie sądzicie, może coś jeszcze namiesza (chociaż to by było trochę na siłę)

Gabrielle- śmierć Victora (którego początkowo lubiłem, ale po finale zmieniam zdanie i cieszę się, że Gaby poszła do Carlosa i ponowne szczęście z Carlosem

Bree- jakoś nie jestem przekonany, że tak łatwo pójdzie jej ta sprawa z udawaniem ciąży, może Danielle jednak ucieknie z tego swego "więzienia" Myślę, że scenarzyści coś jeszcze z nią nam pokażą, przecież to nie może być jedyny wątek Marcii w serialu.

Lynette- czekałem w finale, na wzruszającą scenę, kiedy Lyn powie przyjaciółkom, że ma raka, szkoda że tego nie było. Jestem bardzo ciekaw, jak potoczy się jej walka z chorobą (i oby Kayla aż tak bardzo ludzi nie wkurzała)

Edie, jeżeli nie umarła :( (sam nie wiem, jakoś tak mi smutno, po tym co zobaczyłem)

Jestem jeszcze ciekaw, czy może wrócimy do tzw. "odgrzewanych kotletów" :) a mianowicie:
Felicia nie może wiecznie siedzieć w górach z odciętymi palcami, przecież dom pani Huber jest ciągle jej, nic nie było o tym, żeby Edie go na sprzedaż wystawiła.

Paul Young- chociaż drażni, to kara w pace chyba już mu się kończy, pewnie dostanie za dobre sprawowanie i może wróci wkrótce

John- w 2 i 3 sezonie występy gościnnne (ciekawe czy w 4 też będzie zachowana tradycja)

Betty i Caleb- wiem, wiem niby już wszystko wyjaśnione, ale mimo to chciałbym się dowiedzieć, co z nimi

Justin- szkoda, że tak zakończyli jego przygodę z Andrew (którego też jest moim zdaniem za mało, w trzecim sezonie zero pomysłu na jego rolę, niech znowu coś zacznie wywalać)

Austin- powrót tatusia marnotrawnego?

Gloria- w przeciwieństwie do wielu, ja chcę Glorii! :) Wiem, że z paraliżu tak łatwo nie wyjdzie, ale może choć jakaś mała obecność w "rezydencji Hodgeów". :)

mate_von_kar

"w przeciwieństwie do wielu, ja chcę Glorii! :)"
Zgadzam się, też bym chciala by wrócila, jednha z lepszych postaci gościnnych.

Sądze, ze Edie jednka umrze, ktoś rzucił linka do strony z plotkami, ze ona z męzem chce chodować konie i narazie skupić sie na własnej prywatności, ale kto wie, może zagra narratorke (bo jak juz ktoś wspomnial, Mary Alice jest super w tej roli, ale nie ma juz za dużo wspolnego z Wisteria Lane)

Co do Felicii to sama juz pisałam, ze mogli by wrócic do tego wątku w zasadzie sie dziwnie skończył, ale Betty i Caleba raczej juz nie powinni wspominać, to samo Johna (drażnił mnie)

Co do głównych bohaterek, to:

Gabrielle: wydaje mi się, ze albo Viktor zginie, albo Gabi zniszczy mu życie (te publiczne, ona już znajdzie sposób) i bedzie jeden wielki spektakulary rozwód, Gabi zgarnie wszystko,a jego puści z torbami ;]]]

Bree: Ciekawa jestem jak to bedzie? A jeśli Danielle naprawde ucieknie z tamtad? Albo co gorsza straci dziecko? Ciekawe jak to rozwiążą.

Susan: Myśle, że nadszedł czas by była naprawdę szczęsliwa, chyba ze spoiler sie spełni, pojawi sie brat Mike'a zacznie podrywac i bedzie romans, albo wróci Karl i wszystko możliwe...

Lynette: uważam, ze udział jej matki bedzie super, na pewno ciekawszy od wątku Nory. a Kayle zakopać ;]]]

Fiola

Mi sie wydaje ze co do Twojej prognozy o Gabi to moze byc troche inaczej. Ostatnio widzielismy jak Victor, na pozor polityk z klasa, wynajal jakis zbirow zeby pobili tego policjanta z ktorym Gabi miala potyczki za parkowanie... wydaje mi sie ze to nie zostalo pokazane ot tak sobie, mi sie wydaje ze Victor ma ciemna strone i ze ani rozwod ani nawet jakiekolwiek przeciwstawianie sie mu nie bedzie takie proste.
Mysle ze moze dojsc do paradoksu, Ci ktorzy wczesniej zdradzali siebie, beda teraz zdradzac ze soba - Gabi bedzie miala z Carlosem romans, ktory beda ukrywac z dwoch powodow - Victor i ... Edi. Mam gleboka nadzieje ze Edi przezyje, bo bez niej to juz nie to samo. Jesli by tak bylo, Carlos powodowany wyrzutami sumienia na pewno by z nia byl.
Mysle ze to realna opcja ktora moze prowadzic do tragicznego rozwaiazania z morderstwem wlacznie.

użytkownik usunięty
annamotreanu

Jeśli chodzi o Edie to:
1) chciałbym, żeby przeżyła, bo ma wielki potencjał
2) chciałbym, żeby umarła, bo wtedy nie czułbym się oszukany

A mnie się wydaje ze Viktor nie wynajął tych zbirów, to byli Ci sami co po prostu zabrali na poczatku tej staruszce torebke i potem napadli na pizzerie Scavo nie?

Może i on ma ciemną stronę, ale spryt Gabriele pozwoli jej sobie z nim poradzić. Co do Carlosa, to może byc prawda, ze bedzie z nim zdradzała Viktora, nie uważam jednak zeby Edie przezyła, a nawet jeśli, to wątpie by Carlos z nia był, bo w końcu ile moża zyć z osobą której sie nie kocha, z litości?

Fiola

Hmm...jestem calkowicie pewna ze Victor wynajal tych zbirow. Struszke napada gosc z dlugimi wlosami, wlasciciela samochodu i sklepu inni ludzie, a Pizzerie Skavo jeszcze inni. Faceci ktorzy napadaja policjanta, pytaja sie o jego imie i profesje wiec wyraznie widac ze to pobicie na zlecenie. Zreszta calosc przerywana jest scenami tanca Gabi i Victora, kiedy to on zadaje jej pytanie:Do you know how much I love you? co brzmi lekko demonicznie. No i jaki bylby sens pokazywania oderwanego od fabuly napadu na policjanta? Jesli masz mozliwosc i ochote to obejrzyj jeszcze raz a zauwazysz to samo :)
Mysle ze w czwrtej serii Gabi spusci troche z tonu, mysle ze Victorowi uda sie ja na jakis moment zupelnie zniewolic (nie wiem jeszcze czy manipulacja czy zastarszeniem). To juz widac, bo nie zareagowala kiedy uslyszala rozmowe Victora z ojcem w ostatnim odcinku o prawdziwych powodach malzenstwa. Normalnie powinna zrobic awanture czy cos, a tu stala jak bidulka za sciana. Mysle zreszta ze to byloby ciekawe by zmienic ja w ofiare dla ewolucji postaci w serialu. Oczywicie uda jej sie z tego wybrnac, ale wydaje mi sie ze nie bedzie tak latwo.
Co do Edi... jesli przezyje to na bank Carlos z nia bedzie. Jesli czlowiek przez Ciebie popelnia samobojstwo, to raczej dajesz mu kolejna szanse... Kwestia czy Edi przezyje.

Fiola

nie, to chyba nie byli ci sami. Watek w Victorem bedzie moim zdaniem bardziej skomplikowany, to oszust. Dla kariery jest w stanie razem z tatusiem niezle namącić. Fajnie. Bree wróciła i bedzie wesoło. Z Orsonem potrafią kręcić:)

mysha6_3

hmm, mowisz, ze nie Ci sami? Tak tylko napisałam, bo mi sie wydawało. Choć w sumie to logiczne by było, ze ich wynałal, skoro przelataja w tym czasie sceny z nim.

Co do Gabrielle, jak bym na jej miejscu usłyszała takie coś to bym była w szoku i nie zaaregowała (choc z reguły ona jest dość wybuchowa), a moze po prostu przymie strategie, ze nic nie wie, a jednak cos wielkiego wymyśli na tego oszusta? z nia wszystko możliwe.

Dalej bede obsatawiala, ze jesli Edie przezyje Carlos z nia nie będzie. Nie kocha jej i już. To przykre jeśli ktos chce się zabić z Twojego powodu, ale całego świata zbawić nie można.