PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117715
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Plakat!

ocenił(a) serial na 10

Czy wie ktoś gdzie mógłbym kupić plakat z tego serialu?? Chodzi mi o ten co główne bohaterki leżą między jabłkami. Jka coś podajcie linki do stronek, ale tylko polskich.Albo moze ma ktoś do odsprzedania??
Kontakt kristofer87@o2.pl

Kristofer

dołączam się do prosby ;))
91madzia@interia.pl

oczywiście zeby nie robic z siebie chama prosze, zebyscie najpierw pisali do kolegi wyżej ;)

ahcynk

wiele świetnych rzeczy widziałam na amazon.com ale oni tylko po ameryce rozsylaja :((

ocenił(a) serial na 10
ahcynk

no właśnie...na amazon, na oficjalnej stronie filmu tez jest dużo tego, ale koszty są za wysokie i stanowczo za dużo zachodu by z tym było =/

ocenił(a) serial na 10
Kristofer

No ja własnie tez tylko na amazonie i oficjalnej stronei filmu widziałem =/

ocenił(a) serial na 7
Kristofer

http://wwwww.moviepostershop.com/ [wwwww.moviepostershop.c...]

To najlepsza tego typu stronka, rozsyłają po całym świecie i mają MNÓSTWO różniastych plakatów z DESPERATE.

Pozdrawiam
Rysiek

thornhill

chyba się skuszę:PPP

nie wiem ile bede na to zbierać ale...... :)

ahcynk

mam pytanie: czym różni się wielkość TV POSTERA od Movie Poster Prints ??? bo ja tego ogolnie nie obczajam

tv poster: 11 x 17
movie poster: 27 x 40

jakos mało tam mają... nie znacie może jeszcze INNYCH stronek które wysyłają na cały świat? byłabym wdzięczna ;)

ocenił(a) serial na 10
ahcynk

No ja się bym skusił, tylko, że oni chyba jednak nie wysyłają na cały świat, bo jak próbowałem założyć konto to miejsce dokąd mają wysyłać można wybierac tylko między USA a Kanadą =/

ocenił(a) serial na 7
Kristofer

Kurczę, pewnie zmienili zasady...

www.allposters.com NA PEWNO wysyłają na cały świat, bo tam kupowałem niecały miesiąc temu. Problem w tym, że nie mają tam nic z Desperate...

Poszperam jeszcze i dam znać.

Pozdrawiam
Rysiek

ocenił(a) serial na 7
ahcynk

Te wymiary podawane są w calach, więc sobie przemnóż (1 cal = ok. 2,5 cm).

Pozdrawiam
Rysiek

thornhill

aha - dzieki :*

no szkoda szkoda :(((

ahcynk

eBay!!!! co byście powiedzieli na EBAY?? tam jest mnóóóóóstwo rzeczy o desperatkach