Czy wie ktoś gdzie mógłbym kupić plakat z tego serialu?? Chodzi mi o ten co główne bohaterki leżą między jabłkami. Jka coś podajcie linki do stronek, ale tylko polskich.Albo moze ma ktoś do odsprzedania??
Kontakt kristofer87@o2.pl
dołączam się do prosby ;))
91madzia@interia.pl
oczywiście zeby nie robic z siebie chama prosze, zebyscie najpierw pisali do kolegi wyżej ;)
no właśnie...na amazon, na oficjalnej stronie filmu tez jest dużo tego, ale koszty są za wysokie i stanowczo za dużo zachodu by z tym było =/
http://wwwww.moviepostershop.com/ [wwwww.moviepostershop.c...]
To najlepsza tego typu stronka, rozsyłają po całym świecie i mają MNÓSTWO różniastych plakatów z DESPERATE.
Pozdrawiam
Rysiek
mam pytanie: czym różni się wielkość TV POSTERA od Movie Poster Prints ??? bo ja tego ogolnie nie obczajam
tv poster: 11 x 17
movie poster: 27 x 40
jakos mało tam mają... nie znacie może jeszcze INNYCH stronek które wysyłają na cały świat? byłabym wdzięczna ;)
No ja się bym skusił, tylko, że oni chyba jednak nie wysyłają na cały świat, bo jak próbowałem założyć konto to miejsce dokąd mają wysyłać można wybierac tylko między USA a Kanadą =/
Kurczę, pewnie zmienili zasady...
www.allposters.com NA PEWNO wysyłają na cały świat, bo tam kupowałem niecały miesiąc temu. Problem w tym, że nie mają tam nic z Desperate...
Poszperam jeszcze i dam znać.
Pozdrawiam
Rysiek
Te wymiary podawane są w calach, więc sobie przemnóż (1 cal = ok. 2,5 cm).
Pozdrawiam
Rysiek