Dla najlepszego serialu komediowego i dla aktorki A. Ferrery. Szkoda. Kolejny stracony rok, jak rok temu z Parker, a nawet bardziej, bo bez nagrody dla serialu. Czy ktoś wreszcie doceni Marcię Cross odpowiednio?
Jestem wściekły, ale co zrobić):A tyle się modliłem o Złotego Globa dla Marcii Cross i dla gotowych na wszystko.
moim zdaniem tez baaardzo nie sprawiedliwe:/!zlote globy powinny powedrowac do gotowych na wszystko i Marcii Cross;)
Słuchajcie, a co wiecie o 'Ugly Betty' ? Może to też jest jakiś rewelacyjny serial, wtedy nie byłoby tak źle. W końcu Gotowe już docenili :).
Pewnie i tak jest, ale po pierwsze żadna z dwóch nominowanych Desperatek Złotego Globu nie zdobyła - w 2005 roku zwyciężyła koleżanka z serialu Teri Hatcher, w 2006 Mary-Louise Parker ("Trawka") i teraz America Ferrera. Pewnie każdej z nich należała się nagroda, ale Huffman i Cross swoje role grają perfekcyjnie. W 3 sezonie króluje Felicity, Marcia przez cały 2 sezon była najlepsza. Tym bardziej, że Marcia Cross nie zdobyła jeszcze ani Globu ani Emmy! Nigdy! Taka świetna aktorka... Same "Gotowe..." zostały docenione, to fakt, ale 3 seria dużo przewyższa 2, a może i nawet 1 - wszystkie na bardzo wysokim poziomie. Miejmy nadzieję, że przy Emmy pójdzie im lepiej, ale po tym, co się stało w sierpniu, chyba nie ma co liczyć na profesjonalne podejście do Desperatek, ponieważ kiedy w 2005 roku trzy aktorki (Huffman, Cross i Hatcher) były nominowane, to za konkretny odcinek, a jako że były to kategorie komediowe, odcinki też były komediowe (Huffman - Pilot - scena w basenie z dziećmi, Cross - spotkanie z mężem w hotelu przy... spadającym burito, Hatcher śpiewająca New York, New York). W 3 sezonie jest jednak więcej dramatu niż komedii, szczególnie świadczy o tym nieśmiertelny "Bang" i warta więcej niż Oscar gra Felicity.
Ogladałem 5 odc Ugly Betty i moim zdaniem serial zasłuzyl na ta nagrode.
Oczywiscie, że desperatki też zasłużyły... ale nie obrazajcie UB. Bez przesady... DH maja już 2 Złote Globy, a razem chyba 3.
Moim zdaniem nikt w tych wypowiedziach nie obrażał
"Uggly Betty". Może to też fajny serial-przecież każdy serial który jest świetny ma prawo na zdobycie Złotego Globu. No ale w końcu powinni docenić te dwie świetne aktorki jakimi bez wątpienia są Felicity i Marcia...
nikt nie obraża ugly betty
zauważ że to jest forum Dh i wszyscy fani ubolewają nad tym, że nie mamy GG, i nic nie zmieni ego, że jest nam smootno... nawet, jeżeli Ugli betti byłby najlepszym serialem, to my i tak uwielbiamy DH ponad wszystko :-)
OK, tu akurat nik nie obraza, ale na innych forach nieźle jada po tym serialu... sorry ;]
Zauwazyłem, że to forum GNW ;DD Tez ubolewam i wydaje mi się, że Felicity i Marcia maja strasznego pecha! :( Tylko czekac na Emmy, choć uważam, że tylko Flicka będzie miała szanse na statuetke.
Niech wkońcu ktoś doceni Marcie! Jej postać Bree Van De Kamp przejdzie do historii a ona sama bez nagród.
PS>W ogole w tym sezonie wszystkie sa świetne, nawet Susan mi sie podoba, Gaby też dobra.
No jasne mi też jest smoooootno, bo to mój ukochany serial-a Marcia i Flicky to moje ukochane Desperatki.
Moja siostra jest w GB i ogląda Ugly Betty. Tyle, że twierdzi że tej wenezuelski, brazylisjki, kolumbijski czy jaki on tam był był o wiele lepszy.