PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117721
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Czy myślicie,że ten nowy gostek Art co zamiszkał na Wisteria Lane z siostrą jest pedofilem??Bo ostatnia scena jak Lynette weszła do jego domu to tam było pełno zdjęć małych prawie nagich chłopców.Jak myślicie.Aha no i czy Carlos i Gabi są w końcu razem??

La_Pantera_Rosa

Jeszcze nie są, ale ja wierzę, że będą;p. Z Artem na pewno coś jest nie w porządku, ale ciekawi mnie czemu nie pokazują Jego siostry!! Ja chcę tylko żeby Susan zerwała z Ianem a Delfino odzyskał pamięć;d!

ocenił(a) serial na 10
Marissa

Mam nadzieję że Carlos i Gaby zaniedługo będą razem. A Art, sądze że jest pedofilem, czytałam to nawet w spoilerach.

ocenił(a) serial na 10
Mara_2

Być morze jest pedofilmwem chyba ,że te zdjęcia beda zwiazane z jego siotra albo cos w tym stylu...a gabi wroci chyba do carlosa...noi mam nadzieje ze delfino bedzie z susan o ian jest debilem nienawidze go :):) a noi fajny jest watek julie i austina chociarz austin to wiesniak jak on sie ubiera:/ wg :PP ale kit...juz sienie moge doczekac nastepnego odcinka a co do spoilerów to one strasznie klamia np z one tree hill bylo ze niby brook bedzie w ciazy cooper umrze i nic z tego same glupoty ... :):):):) wiec niewiadomo :)

Marissa

Art jest pedofilem - jak inaczej wytłumaczyć te zdjęcia??? Wogóle to była chyba najbardziej przerażająca scena w Desperatach od kiedy je oglądam (a oglądam prawie od początku)... aż mnie ciary przeszyły... brrr wogóle się nie spodziewałam czegoś takiego.
Całym sercem jestem oczywiście za zejściem się Gabi i Carlosa, natomiast mam nadzieję,że głupi Delfino odzyska pamięć i wróci błagając Susan o przebaczenie a ona da mu kopa w dupe,o!;P Oboje z Ianem są czerstwi i nudni, ale Ian chociaż traktuje Susan dobrze. Fajnie by było jakby powrót byłego męża Susan nie był tylko na jeden odcinek - ten koleś jest przekomiczny :D

ocenił(a) serial na 10
La_Pantera_Rosa

Gabi i Carlos na pewno się zejdą;p...ale czytałam że Eva Longoria chciała odejść z serialu bo woli poświęcić się karierze kinowej. Mam nadzieje że tego nie zrobi. Serial stracił by na popularności.