PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117711
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Hej, domyślam się, że gdzieś gdzieś gdzieś głęboko był taki temat, ale zanim przejrzę 2139 tematów poproszę o wyjaśnienie bezpośrednio. Dopiero zaczęłam oglądać serial, skończyłam sezon 2 i zaczynam sezon 3 i coś mi się nie zgadza w odcinkach. Tak jakby kilku pomiędzy brakowało (spis odcinków niby się zgadza). Może ktoś mi pomóc?

pestka1990

Między odcinkami 2x24 a 3x01 zrobiono pół roku przeskoku czasowego, przez co CAŁY 3. sezon rozgrywa się w przeciągu 6 miesięcy. Może dlatego masz wrażenie jakby brakowało odcinków?

sezon 1: odc 1 - 11 (II poł. 2004 roku)
sezon 1: odc. 12 - 23 (I poł. 2005 roku)
sezon 2: odc 1 - 12 (II poł. 2005 roku)
sezon 2: odc. 13 - 24 (I poł. 2006 roku)
Śpiączka Mike'a (II poł. 2006 roku)
sezon 3: odc 1 - 23 (I poł. 2007 roku)

ocenił(a) serial na 8
michu1945

Faktycznie powinnam lepiej to wyjaśnić :D To od początku. Skończyłam oglądać sezon 2 (ostatnie 2 odcinki to PAMIĘĆ, skończyło się na tym, że Mike został potrącony, Lynette dowiedziała się o dziecku, a Gabi odkryła zdradę męża) i zaczęłam oglądać sezon 3. W pierwszym odcinku (POSŁUCHAJ DESZCZU NA DACHU) jest to wprowadzenie jak zawsze: w poprzednich odcinkach, gdzie są sceny, których nie było w sezonie 2. np Bree szykuje się do ślubu, Gabi jest już po rozstaniu, Susan się umawia z jakimś facetem. Jak gdyby akcja przeszkoczyła kilka odcinków wyjaśniających.

pestka1990

Nie było co wyjaśniać. Akcja, tak po prostu, przeskoczyła. Koniec sezonu czwartego o DOPIERO będzie dla Ciebie zaskoczeniem, ale spoilerów nie będę Ci podawać.

ocenił(a) serial na 8
michu1945

dzięki :) myślałam, że to jakiś błąd i te odcinki są gdzieś w świecie :) w takim razie oglądam dalej i czekam na to zaskoczenie ;) pozdrawiam