Hej, domyślam się, że gdzieś gdzieś gdzieś głęboko był taki temat, ale zanim przejrzę 2139 tematów poproszę o wyjaśnienie bezpośrednio. Dopiero zaczęłam oglądać serial, skończyłam sezon 2 i zaczynam sezon 3 i coś mi się nie zgadza w odcinkach. Tak jakby kilku pomiędzy brakowało (spis odcinków niby się zgadza). Może ktoś mi pomóc?
Między odcinkami 2x24 a 3x01 zrobiono pół roku przeskoku czasowego, przez co CAŁY 3. sezon rozgrywa się w przeciągu 6 miesięcy. Może dlatego masz wrażenie jakby brakowało odcinków?
sezon 1: odc 1 - 11 (II poł. 2004 roku)
sezon 1: odc. 12 - 23 (I poł. 2005 roku)
sezon 2: odc 1 - 12 (II poł. 2005 roku)
sezon 2: odc. 13 - 24 (I poł. 2006 roku)
Śpiączka Mike'a (II poł. 2006 roku)
sezon 3: odc 1 - 23 (I poł. 2007 roku)
Faktycznie powinnam lepiej to wyjaśnić :D To od początku. Skończyłam oglądać sezon 2 (ostatnie 2 odcinki to PAMIĘĆ, skończyło się na tym, że Mike został potrącony, Lynette dowiedziała się o dziecku, a Gabi odkryła zdradę męża) i zaczęłam oglądać sezon 3. W pierwszym odcinku (POSŁUCHAJ DESZCZU NA DACHU) jest to wprowadzenie jak zawsze: w poprzednich odcinkach, gdzie są sceny, których nie było w sezonie 2. np Bree szykuje się do ślubu, Gabi jest już po rozstaniu, Susan się umawia z jakimś facetem. Jak gdyby akcja przeszkoczyła kilka odcinków wyjaśniających.
Nie było co wyjaśniać. Akcja, tak po prostu, przeskoczyła. Koniec sezonu czwartego o DOPIERO będzie dla Ciebie zaskoczeniem, ale spoilerów nie będę Ci podawać.