PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 118155
7,0 25 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

do niego , mam wrażenie że aktorzy dobrani fenomenalnie i każdy sezon inna tajemnica , scenarzysta sie popisał.

ocenił(a) serial na 9
nathalie34

Ten serial naprawdę miał coś w sobie. Chyba jeszcze żaden inny aż tak mocno mnie przy sobie nie zatrzymał. Oczywiście były małe zgrzyty, ale nie są one widoczne na tle całości serialu. Główna obsada to natomiast cud, miód i orzeszki :D Główny skład nie zmieniony aż do samego końca. Co tutaj dużo mówić, niezmiernie mi brakuje Gotowych na Wszystko. Longoria, Huffman, Cross i Hutcher były wprost powalające.

ocenił(a) serial na 10
tomb2525

:) mnie też brakuje tego serialu , szkoda że ostatnia seria za nami .Ale oglądam teraz na foxlife, leci 6 sezon .
I wcale mi sie nie nudzi , intryguje tak bardzo i fajnie sobie przypomnieć te intrygi , Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
nathalie34

Serial jest cudowny, najlepszy ze wszystkich :)... Ja zawsze do niego wracam przeważnie jak jestem chora i muszę leżeć w łóżku :P. Oglądałam go już chyba z 6 razy cały :)

tomb2525

no ja tam bym wolała Mary louise zamiast tej ponaciąganej Hacher i Jason leigh jako bree, ale odrzuciły role ;p