PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117721
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Spadająca ocena!

ocenił(a) serial na 8

Czy mi się wydaje czy z dnia na dzień ocena Gotowych na wszystko jest coraz niższa. Jeszcze tydzień temu ocena wynosiła 9.25. Wczoraj było 9.14, a dzisiaj 9.12. Dziwne to trochę! Nie sądzicie?

ocenił(a) serial na 10
Mr__Angel

Tak. Też to zauważyłam, tylko że wczoraj było 9,15. ;)

ocenił(a) serial na 8
Mrs__Smith

a jak ja wchodziłem na filmweb to ocena wynosiła już 9,14.

ocenił(a) serial na 10
Mr__Angel

nie martwcie sie jak zacznie leciec 3 sezon w polsacie to bedzie znowu na 2 miejscu;)

ocenił(a) serial na 10
Pawel101

no też to zauważyłam, ale ciekawe dlaczego tak się dzieje. dziwne

ocenił(a) serial na 10
Mr__Angel

Tak, ale dla mnie i tak GOTOWE NA WSZYSTKO będą miały 10 i bedą na 1. miejscu. To mój ulubiony serial! Zapraszam do siebie. ;)

ocenił(a) serial na 10
cornelka9

ajgor 007 niestety mas zracje pamietam ich note sprzed 2 miesiecy 9,64 a dizsiaj 9,06 a to duzy spadek

ocenił(a) serial na 8
JohnnY_3

Ludzie trzeba coś zrobić. Jeszcze jutro średnia może spaść poniżej 9. A na to nie możemy pozwolić. Powtarzam TRZEBA COŚ ZROBIĆ. I to szybko.

ocenił(a) serial na 8
Mr__Angel

no i ocena spadała poniżej 9. czas coś z tym zrobić

ocenił(a) serial na 10
Mr__Angel

Macie qrde racje, też to zauważam, ale co można w tej sprawie zrobić zastanówmy się,bo przecież tak nie może być.
Może zacznijmy zaniżać ocene serialowi którego fani zaniżają tę ocene "nam" czyli "LOST"

ocenił(a) serial na 10
Desperate

Ja już zaniżyłam;) Oni mają 9,24:/ A swoją drogą, co jest takiego w "Gotowych na wszystko", że kochamy ten serial?

cornelka9

przystojni mężczyźni?! (w Lost to sami tacy obleśni i nieogoleni, niektórzy już mocno dojrzali ;P a u nas młodzi-piękni i jesta ich tak dużo że kazdA znajdzie coś da siebie, żeby mogła wzdychać i mieć Go na tapecie - ech... Jamie...;))